Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Strasznie wydłużali z innymi scenami zanim ta walka
Super sobie przyłożyły i zapowiada się na koniec drugiego odcinka że jeszcze dalszy ciąg nas czeka bo zmoczony klown Morgan jak w horrorze przyszła znowu do Stephanie
podczas kiedy Taylor już podjarana krzyczała przez telefon że ich złapali a złapali tylko Tima
Idiotyczne jak Ridge mówił Bakerowi że doszło do wypadku a Stefa stała z rozkwaszonym nosem
na który nikt nie zwrócił uwagi. Jednak wpadka odcinka to Amber i Rick w domku gościnnym, którzy pochłonięci rozmową nawet nie słyszeli syren policyjnych. A Deacon porządnie manipuluje Bridget
powiedział jej kim jest i teraz ją urabia
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie podobało mi się dziś zachowanie Stephanie.
Ridge jak chciał bronić matki to mógł na jakiś lepszy pomysł wpaść.
Tym bardziej, że Stephanie stała koło niego z zakrwawionym nosem.
No ale to tylko Ridge.
Morgan jest niemożliwa.
Bridget jest strasznie naiwna i głupiutka, przecież od Deacona na metr czuć było, że ściemnia.
Ridge jak chciał bronić matki to mógł na jakiś lepszy pomysł wpaść.
Morgan jest niemożliwa.
Bridget jest strasznie naiwna i głupiutka, przecież od Deacona na metr czuć było, że ściemnia.
Racja, wydłużali tę scenę i w sumie akcja jeszcze się nie skończyła. Tim oczywiście od razu się poddał jak dzieckoAdex-fan Brooke pisze:Strasznie wydłużali z innymi scenami zanim ta walka
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
To było wiadome że nie złapią Morgan. Takie rzeczy nie mają miejsca w MNS.
Deacon traci w moich oczach.
Nie powinien wykorzystywac biednej Bridget.
A tak na marginesie, załatwił dwie babki w jeden wieczór.
Amber widać nie sprzyja mieszkanie u Forresterów. Przyszła do baru w żakiecie i z jakimś kokiem jakby miała rozmowę o pracę.

Deacon traci w moich oczach.
Amber widać nie sprzyja mieszkanie u Forresterów. Przyszła do baru w żakiecie i z jakimś kokiem jakby miała rozmowę o pracę.
-
Ambrossia Moore
Ridge i Taylor odkrywają, że to Morgan przebrała się za klauna i znów zagraża bezpieczeństwu ich małej córeczki. Morgan próbuje uciec, ale na jej drodze staje Stephanie, która chce wezwać policję. Między Morgan i Stephanie wywiązuje się bójka. Morgan uderza się w głowę i wpada do basenu.
Stephanie uważa, że Forresterowie powinni pozwolić Morgan umrzeć. W rezydencji zjawia się policja. Ridge utrzymuje, że Morgan znalazła się w basenie na skutek nieszczęśliwego wypadku. Sytuacja komplikuje się, kiedy porucznik Baker informuje wszystkich zebranych, że ciało Morgan zniknęło. Policja rozpoczyna poszukiwania. Nikt nie podejrzewa, że Morgan jest w domu i nadal zagraża Stephanie.
Stephanie uważa, że Forresterowie powinni pozwolić Morgan umrzeć. W rezydencji zjawia się policja. Ridge utrzymuje, że Morgan znalazła się w basenie na skutek nieszczęśliwego wypadku. Sytuacja komplikuje się, kiedy porucznik Baker informuje wszystkich zebranych, że ciało Morgan zniknęło. Policja rozpoczyna poszukiwania. Nikt nie podejrzewa, że Morgan jest w domu i nadal zagraża Stephanie.
Odcinki dzisiejsze bardzo interesujące i trzymające w napięciu .
Bitwa Morgan-Stephani
Wariatki w gruncie rzeczy są silne ,ale Morgan nie dała rady Stephani .
Dzisiaj wyszło na jaw jaki Stephani ma charakter . Zostawiła Morgan w tym basenie aby raz na zawsze pozbyć się jej .
Bitwa Morgan-Stephani
Dzisiaj wyszło na jaw jaki Stephani ma charakter . Zostawiła Morgan w tym basenie aby raz na zawsze pozbyć się jej .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Stefa wymiata!!!Jakie karate!!Ma swoje lata ale jest jedną z lepiej walczących bohaterek serialu
. Ale akcja była!!Lecz Morgan wraca w odwecie i zobaczymy co dalej jutro
. Uważam że Deacon postępuje podle, ale świetnie razem wyglądają z Bridget
. Noi wreszcie jej powiedział kim jest. Spodziewałam się takiej reakcji. Ale wiedziałam że potem Bridget wymięknie. Trudno jej było odmówic po TAKICH słowach od faceta w którym się naprawdę zadurzyła i z którym dzieliła swój pierwszy pocałunek
. Ajj zapowiadają się niezłe wydarzenia. Amber&Rick
jak zwykleee to samo.Rickuś to jednak nie ma nosa do niebezpieczeństw. Ajj zapoomniałam
Przecież on nie ma więzów krwi ze Stefą... 
- Adex-fan Brooke
Sprostuje to streszczenie: Morgan zaatakowała Stephanie, przyłożyła jej z pięści, potem wzieła kręgiel czy co to tam było aby ją dobić, szarpały sie,Stephanie ją rzuciła na ziemię,wtedy ta się uderzyła w głowę(a nie wpadła do basenu!)Morgan znowu się na nią rzuciła, szarpały się dusząc się aż Stephanie jej tak przyłożyła że ona wpadła do basenu, pierwszy odruch Stephanie to była chęć wyciągnięcia Morgan, ale się cofneła dając jej się utopić (uważam że to po części było słuszne bo Morgan mogła ożyć w tym basenie i utopić Stephanie).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- PetroPython
Super akcje Morgan ze Stephanie
Często się powtarzają takie akcje przy słynnym Forresterowskim basenie. Ostatni raz Sheila chciała utopić Stefę. Poza tym uważam, że ten cały klaun na imprezie był tylko pretekstem, żeby odróżnić te sceny od akcji z Sheilą
Myślałem, że Morgan jest bardzo sprytna - tak pójść na dno basenu
A tu Tim ją ratuje
Wierny z niego głupiec
Przez to całe czekanie na Morgan, już siedzi za kratkami
Monolg 20minutowy mu nie za bardzo pomógł
Dobrze, że Morgan wróciła do Stefy po zemstę. Ubrudzona błotem, ale jest
Deacon mnie zdziwił; czemu się przyznał Bridget, że jest ojcem Erica
Dobrze, że Morgan wróciła do Stefy po zemstę. Ubrudzona błotem, ale jest
Deacon mnie zdziwił; czemu się przyznał Bridget, że jest ojcem Erica
- Adex-fan Brooke
Bo i tak by się wydało a teraz może przeciągnąć skutecznie Bridget na swoją stronę.PetroPython pisze: Deacon mnie zdziwił; czemu się przyznał Bridget, że jest ojcem Erica
- Adex-fan Brooke
Dzwonili do Stephanie w chwili gdy już zobaczyła Morgan. Ciężko oceniać co jest zauroczeniem a co zakochaniem, nie wiem jak pupa Deacona, ale zauważyłem że ma hipnotyzujące oczy jak patrzy na swoje "ofiary" 
-
Dawidek
- Administrator
Niezła była mina Stephanie, jak dotarło do niej, że być może Morgan nie żyje. Tymczasem Morgan, albo świetnie udawała śmierć, albo była zbyt słaba Ale Stephanie źle zrobiła, że nie starała się przynajmniej dowiedzieć, czy ona żyje. Mogła też karetkę wezwać. Mam wątpliwości, co do strony etycznej dzisiejszego postępowania Stephanie, mimo, że mogę zrozumieć jej zachowanie. Sama bójka była świetna.
Deacon ujawnił Bridget swoje dane. Wątpię, że ona będzie jego sojuszniczką, chyba, że ją zmusi. Myślałem, że w czasie dzisiejszej rozmowy, to Deacon stopniowo wycofywał się z pomysłu wykorzystania córki Brooke. Ale to moga być tylko złudzenia.
Morgan jest bardzo sprytna. Umyka niemalże wszystkim. Ostatnie odcinki są jak prawdziwy thriller. I bardzo dobrze. Dzieki temu nie mogę się doczekać jutra.
Deacon ujawnił Bridget swoje dane. Wątpię, że ona będzie jego sojuszniczką, chyba, że ją zmusi. Myślałem, że w czasie dzisiejszej rozmowy, to Deacon stopniowo wycofywał się z pomysłu wykorzystania córki Brooke. Ale to moga być tylko złudzenia.
Morgan jest bardzo sprytna. Umyka niemalże wszystkim. Ostatnie odcinki są jak prawdziwy thriller. I bardzo dobrze. Dzieki temu nie mogę się doczekać jutra.