Klan
Zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę jak zachowywała się wcześniej... Jak ona nie wiedziała czego chce to było wszystko OK, ale teraz jak nie jest tak jak ona chce to... Jak rozpuszczony bachor.Szogunka pisze:Natalia zachowuje się beznadziejnie. Rozumiem, że długo czeka żeby być z Michałem, ale na listość, jego matka jest chora!
Co złego, to nie ja 
Nom, też uważam, że Natalia jest nie fair wobec Michała. Tym bardziej, że on się bardzo stara, staje w jej obronie u Jowity i w ogóle. A ona tak mu się odpłaca? Nie może zrozumieć, że Michał MUSI pomóc matce, która zajmowała się kiedyś nim, a teraz potrzebuje jego pomocy? Nie wiem, co ta Natalia ma w bani.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Masz brata bliźniaka?Abec pisze:Z bliźniakami chyba tak jest, że nakręcają się nawzajemZresztą z tego co pamiętam, to z bratem zachowywaliśmy się bardzo podobnie w ich wieku
Żeby nie było offtopu: Cieszę się czytając spoilery odnośnie Karoliny.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mam tylko dwa lata młodszego brata, tym niemniej pamiętam, że zachowywaliśmy się czasem podobnie jak bliźniaki Michała 
[shadow=black]W dzisiejszym SŚ jest trochę o ciąży Karoliny i o hamletyzowaniu Jacka
[/shadow]
[shadow=black]W dzisiejszym SŚ jest trochę o ciąży Karoliny i o hamletyzowaniu Jacka
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
- kimberly1990
Dzisiaj bardzo spodobało mi się uczczenie pamięci zmarłej Janeczki. Co prawda była to tylko fotografia na biurku Stefana, ale ustawiona w sposób taki by każdy mógł ją obejrzeć.
A i czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć skąd Surmaczowa wytrzasnęła tą Sylwię?
A i czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć skąd Surmaczowa wytrzasnęła tą Sylwię?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Marek Forrester