Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Katarzynko, zgadzam się z Tobą całkowicie.
Jeśli Sally nie przekona Antonio, to będzie musiała wrócić do porzuconego niedawno planu zamknięcia firmy. Sam antonio wydaje się być ciekawą postacią. Wygląda na sympatycznego faceta. Ten kanał telewizyjny, którego oglądano w gabinecie Spectry nie miało loga. Dziwna telewizja.
Deacon już tak nisko upada, jako postać. Po prostu szantażuje ludzi. Jest gorszy niż Morgan.
Brooke zamiast przyjrzeć się rodzince oskarża o kłopoty z Bridget Amber.
.
Bridget rzeczywiście dziś była gotowa na wszystko. Mam nadzieję, że Amber przygotuje plan by oswobodzić siebie i Bridget od szantażysty.
W sumie ciekawe odcinki.
Jeśli Sally nie przekona Antonio, to będzie musiała wrócić do porzuconego niedawno planu zamknięcia firmy. Sam antonio wydaje się być ciekawą postacią. Wygląda na sympatycznego faceta. Ten kanał telewizyjny, którego oglądano w gabinecie Spectry nie miało loga. Dziwna telewizja.
Deacon już tak nisko upada, jako postać. Po prostu szantażuje ludzi. Jest gorszy niż Morgan.
Brooke zamiast przyjrzeć się rodzince oskarża o kłopoty z Bridget Amber.
Bridget rzeczywiście dziś była gotowa na wszystko. Mam nadzieję, że Amber przygotuje plan by oswobodzić siebie i Bridget od szantażysty.
W sumie ciekawe odcinki.
Dokładnie, najlepiej zwalić wszystko na kogoś, kogo się nie cierpiDawidek pisze:Brooke zamiast przyjrzeć się rodzince oskarża o kłopoty z Bridget Amber..
Najlepszy był tekst Ricka"Pojade tam i dam mu w mordę"
-
SallyFan
No co ty! Przecież Rick to prawdziwy facet! Kupa mięśni + różowo-biały sweterekana pisze:Najlepszy był tekst Ricka"Pojade tam i dam mu w mordę"Biedaczek, dostał by strzała i byłoby po wszytkim
Ja też się z tego śmiałem. Ojej, już widze Ricka dokopującego Deaconowi
Sally!
Dzisiaj wyglądała prześlicznie w różu
Już myślałem że Bridget będzie brała prysznic do końca tygodnia, a tu taki szok
Eric tak sie wkurza że aż posiwiał ;p
Brooke
Co innego do niej: obwinianie Amber? tóż to jest nudne, bożesz ty mój ; p
Brooke to w ogóle lubi wybranków swoich dzieci - najpierw Amber Ricka, teraz Deacon Bridget
- katarzynka
Nie zapominajmy o powtórzonym ze trzy razy przez Ricka "moja rodzina go zabije" - mafia jaka czy coana pisze:Najlepszy był tekst Ricka"Pojade tam i dam mu w mordę"
Eryk który jak lew rzucił się na Deacona - chyba były zawodowy wrestlingowiec
Tyle agresji drzemie w tej roodzinie. Wydawałoby się że Forresterowie to śmietanka towarzyska, klulturalni ludzie. Ale jednak ciągle ktoś za przeproszeniem w mordę dostaje. ARozumiem czemu sprali Deacona - sam sprowokował, ale sytuacja, gdy dwóch trzyma a trzeci leje, jest trochę niefajna. I co chwila któryś się odgraża. Jakby można było takie problemy siłą rozwiązać 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Znając życie na pewno Antonio będzie rozdarty między Spectrą a Forresterami, ciekawe czemu odmówił Spectrze
Wątek Bridget coraz bardziej męczący, żal mi Erica najbardziej z nich wszystkich, ale będzie cierpiał dopóki jego córeczka nie zmądrzeje. Dzieciom Brooke to tylko seks w głowie w tak młodym wieku. Ciekawe po kim to mają 
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Wczorajsze odcinki trochę nudne, ale dziś się zapowiada ciekawie.
Szkoda, że będę mogła oglądnąć tylko jeden odcinek, ale przynajmniej jutro zdążę na powtórke, bo luzy w szkole z okazji Dnia Dziecka, więc mogę się urwać. 
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
-
GL Forever