Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Netri

Post autor: Netri »

Bridget jest przejęta ale kurcze patrzcie ile ona ma lat. w takim wieku nie powinno sie wychodzić za mąż.
Każda chwila to szansa by się zmienić
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Antonio wydaje sie dość sympatyczny. I jest przystojny. :twisted: Normalnie mnie zatkało jak Bridget powidziała do Deacon'a: kochajmy sie! Widać że Bridget sie bardzo zaangażowała w ten związek.Deacon jest niesprawiedliwy! :evil: Ale Amber jest świetna. Te jej Miny które strzelała do Deacon'a. Świetne! ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Katarzynko, zgadzam się z Tobą całkowicie.
Jeśli Sally nie przekona Antonio, to będzie musiała wrócić do porzuconego niedawno planu zamknięcia firmy. Sam antonio wydaje się być ciekawą postacią. Wygląda na sympatycznego faceta. Ten kanał telewizyjny, którego oglądano w gabinecie Spectry nie miało loga. Dziwna telewizja.
Deacon już tak nisko upada, jako postać. Po prostu szantażuje ludzi. Jest gorszy niż Morgan.
Brooke zamiast przyjrzeć się rodzince oskarża o kłopoty z Bridget Amber. ::plask wczolo: .
Bridget rzeczywiście dziś była gotowa na wszystko. Mam nadzieję, że Amber przygotuje plan by oswobodzić siebie i Bridget od szantażysty.
W sumie ciekawe odcinki.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Dawidek pisze:Brooke zamiast przyjrzeć się rodzince oskarża o kłopoty z Bridget Amber. ::plask wczolo: .
Dokładnie, najlepiej zwalić wszystko na kogoś, kogo się nie cierpi ::ysz:: Szkoda tylko, że nikt wcześniej poważnie nie zainteresował się faktem, że Bridget spotyka się ze starszym facetem...I szkoda też, że wszyscy zapomnieli już, oprócz Deacona oczywiście ::krzyw:: ,że to Ricki go odszukał i w ten sposób nieświadomie"wprowadził do rodzinki" :zeby: :mrgreen:

Najlepszy był tekst Ricka"Pojade tam i dam mu w mordę" ::cojest:: Biedaczek, dostał by strzała i byłoby po wszytkim ::krzyw::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

ana pisze:Najlepszy był tekst Ricka"Pojade tam i dam mu w mordę" ::cojest:: Biedaczek, dostał by strzała i byłoby po wszytkim ::krzyw::
No co ty! Przecież Rick to prawdziwy facet! Kupa mięśni + różowo-biały sweterek :serce: = maczo! ::cojest:: ::rad:: ::plask wczolo:
Ja też się z tego śmiałem. Ojej, już widze Ricka dokopującego Deaconowi :mrgreen: ::jezyk::

Sally! :serce: :serce: :serce:
Dzisiaj wyglądała prześlicznie w różu :serce: . Ciesze się, że wróciła do formy i czerpie radość z życia. Antonio - czemu sie nie zgodził? I to bez podania powodu ::kwasny:: Biedna Sally, żeby znowu się nie załamała :( Obrazek z Saulem wrócił na miejsce :)

Już myślałem że Bridget będzie brała prysznic do końca tygodnia, a tu taki szok ::ke:: Zaskoczyła mnie, bo żeby sie dobrze myć to w Modzie trzeba się myć i myć i myć xD
Eric tak sie wkurza że aż posiwiał ;p

Brooke :serce: super wygląda w tej fryzurze :serce: :serce: :serce:
Co innego do niej: obwinianie Amber? tóż to jest nudne, bożesz ty mój ; p

Brooke to w ogóle lubi wybranków swoich dzieci - najpierw Amber Ricka, teraz Deacon Bridget ::plask wczolo: Że o Kimberly która chciała Logan zabić nie wspomne ::loll::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

ana pisze:Najlepszy był tekst Ricka"Pojade tam i dam mu w mordę" ::cojest::
Nie zapominajmy o powtórzonym ze trzy razy przez Ricka "moja rodzina go zabije" - mafia jaka czy co :?:

Eryk który jak lew rzucił się na Deacona - chyba były zawodowy wrestlingowiec ::loll:: Brakowało tylko żeby Bridget zza pazuchy wyciągnęła bazookę i mielibyśmy odcinek pod tytułem "za i przeciw przemocy domowej" ::jezyk::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Tyle agresji drzemie w tej roodzinie. Wydawałoby się że Forresterowie to śmietanka towarzyska, klulturalni ludzie. Ale jednak ciągle ktoś za przeproszeniem w mordę dostaje. ARozumiem czemu sprali Deacona - sam sprowokował, ale sytuacja, gdy dwóch trzyma a trzeci leje, jest trochę niefajna. I co chwila któryś się odgraża. Jakby można było takie problemy siłą rozwiązać :roll:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Myślę, że Tony Antony razem z tą ciemnowłosą kobietką sporo namieszają, i to nie tylko w życiu zawodowym, i nie tylko w życiu Spectry:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

A ja na poczatku myślałem że ta Sophia to Kimberly. xD
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A mnie z daleka trochę Angelinę Jolie przypomina.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Forrester

Post autor: Forrester »

Znając życie na pewno Antonio będzie rozdarty między Spectrą a Forresterami, ciekawe czemu odmówił Spectrze ::kwasny:: Wątek Bridget coraz bardziej męczący, żal mi Erica najbardziej z nich wszystkich, ale będzie cierpiał dopóki jego córeczka nie zmądrzeje. Dzieciom Brooke to tylko seks w głowie w tak młodym wieku. Ciekawe po kim to mają :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Forrester to chyba wiadomo :zeby: Ani ojciec ani matka ::cojest:: nie są święci pod tym względem :wink:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Wczorajsze odcinki trochę nudne, ale dziś się zapowiada ciekawie. :) Szkoda, że będę mogła oglądnąć tylko jeden odcinek, ale przynajmniej jutro zdążę na powtórke, bo luzy w szkole z okazji Dnia Dziecka, więc mogę się urwać. :P
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
GL Forever

Post autor: GL Forever »

W końcu Foresterowie dostali za swoje. Brooke najbardziej oberwała. Dobrze jej tak. To za wszystkie jej intrygi i romanse ::jezyk::
Marisa

Post autor: Marisa »

O kurde, jaki czadowy odcinek :D Ten Deacon to ma pomysły :lol: Ale się Brooke zaczęła wydzierać, jak Bridget kochała się z Deaconem ::loll::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Zablokowany