Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Brooke powinna z większym taktem uświadomić Bridget, że ona, Eric i Rick słyszeli przez telefon na żywo odgłosy z jej pierwszego razu. Ale z drugiej strony Bridget jest bardzo zaślepiona tym uczuciem i terapia szokowa może da jakiś skutek?
Jestem pewna, że Deacon nie wniesie oskarżenia - on to rozegra inaczej, ukarze Erica (i przy okazji całą rodzinę) w bardziej wymyślny sposób niż zrobiłaby to władza.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Brooke miała na sobie chyba piżamę :? ::ysz:: Jakoś nie było mi żal Deacona ::krzyw:: Mały Di? ::ke:: Też wymyslili ::kwasny:: Sytuacją z policją w szpitalu bardzo naciągana ::kwasny:: Kristen ledwo przyjechała i już jojczy na matkę? ::kwasny:: Ciekawe czy choć wie co się dzieje w rodzinie :? Nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tiril

Teraz dwoje dzieci Forresterów będzie przeciwko rodzicom - Kristen przeciwko Stefie, Bridget przeciwko Ericowi (no chyba,że wreszcie zorientuje się, że Deacon robi ją w balona).
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Kurcze, stałam w korku i nie zdążyłam. I Kristen się pojawiła???? O kurka. Muszę wyszperać, bo w poniedziałek nie mam szans na powtórkę. Mam nadzieję, że zagości na dłużej. Chociaż Felicja też jest super. Ale Alex ma rację, też mam wrażenie, że to Felicja była bardziej w konflikcie z rodzicami. Obie były śliczne! Ciekawa jestem nowej Kristen, ale do galerii raczej nie zajrzę. Poszukam dzisiejszego odcinka.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Również liczyłem na jakieś "większe" wejście Kristen, np. na końcu odcinka z mroczną muzyką w ciemnym tle ::jezyk:: I też jestem ciekawy czy jest na bieżąco ze sprawami rodzinnymi, przecież od jej nieobecności ( 1994???) jej bracia brali tyle ślubów, jej rodzice sie rozwodzili, pobierali, było mnóstwo skandali, narodzin ::rad:: A ją to wszystko ominęło ::cojest::

Źle się ogląda jak jest jeden odcinek, za szybko mija ::jezyk:: ::jezyk::

Szogunko, jutro na youtube zapewne pojawi się ten odcinek, więc będziesz mogła go obejrzeć :wink:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Boże jacy Forresterowie są okrutni!! Nie nawidze ich! A zwłaszcza Erica!! Biedny Deacoan. Mam nadzieje że go Deacona pozwie jako usiłowanie zabójstwa!

Mam taką prośbe. Bo ja nie bede ogladać Mody na Suckes od 4.06 do 16.06. I czy mógł by ktoś mi streszczeć wszystkie odcinki i i przesyłać na prywatne wiedomości byla bym bardzo wdzięczna.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiaj niestety nie oglądałem, mam nadzieje ,że ktoś nagra odcinek na youtube.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tracy Melchior jest chyba związana z Modą od strony produkcji? Nie wiem czy się nie mylę, ale wydaje mi się, że jej nazwisko od dawna jest w napisach końcowych. ::jezyk::

[ Dodano: 2007-06-01, 19:44 ]
KKL świetnie wypada w roli zatroskanej matki tylko głupio ją ubrali, ona w takiej koszuli kiedyś spała a teraz biega po mieście
No właśnie. ::loll:: I jak była w niej wczoraj u Stefy, to myślałem, że została tam na noc i jeszcze jest w koszuli nocnej. Ale było moje zdziwienie jak później przyszła w niej do Betsy. ::loll::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A narzekaliśmy kiedyś na Taylor że lata zaniedbana a tu Brooke jak nigdy w jakimś ciuchu jak do snu gania po całym mieście ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

To ma obrazować chyba i być świadectwem stanu w jakim znajduje się Brooke przez problemy córki
Sad but true
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

A ja dzisiaj niestety przegapiłem odcinek ,bo jechałem autobusikiem ,ale dzięki waszym streszczeniom już wiem o co biega.Zaczynam coraz bardziej lubić Alexandrę :wink: ...no i ta słodka Bridget - przez nią Eryk wyłysieje,bo posiwiał chyba przez Stephanie :zeby:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Eric jest taki głupi. Pewnie jeszcze teraz żałuje że Deacon nie zginął. Co za palant z niego!! :evil: Nienawidzę Erica Forrestera! :evil:
Brooke latała dziś po mieście w jakiejś koszuleczce nocnej. ::jezyk::
O Bridget już nie będę gadał bo tylko bym się potwarzał. ::kwasny::
Kristen! :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Aż dziwię się, że zapomniałem Wam wczoraj przypomnieć, że dziś jest jeden odcinek. :D
Brooke źle zrobiła mówiąc o tym, że słyszała nocne szaleństwa córki z Deacon'em. to wydawało się mało wiarygodne. Po za tym Bridget miała rację, mogli się rozłączyć przecież. ::plask wczolo: A dziewczyna nadal jest zaślepiona Deacon'em.
Eric źle zrobił próbując przejechać Deacon'a. To śweiadczy o tym, że on nie myśli racjonalnie. Rozumiem go trochę jednak, ale jednak mógł w nim się zmysł rozsądku obudzić. Złamał prawo i powinien ponieść za to konsekwencje. Deacon też, tylko, że on teoretycznie nie naruszył prawa. Zachowuje się nieetycznie. Postępowanie Eric'a, to kolejny argument dla tego szantażysty, że Forrester'owie chcą go wykończyć. ::plask wczolo:
Byłem dziś zaskoczony pojawieniem się Kristen. Z tych jej wynurzeń wynika, że pojawi się kolejne rodzinne spięcie. Rzeczywiście, w przeszłości wieksze kłopoty ze Stephanie miała Felicia, ale o ile pamiętam Kristen też miała ich niemało. Nie pamiętam jednak dokładnie.
Wracając do ostatnich odcinków, zgadzam się z Wami, co do mało taktownego zachowania Amber, która powiedziała, że Deacon "był delikatny". To było po prostu nie na miejscu.
Też odniosłem wrażenie, jakby Brooke poruszała się po mieście w piżamie. Jej bluzka przynajmniej takie wrażenie stwarzała.
Ally

Post autor: Ally »

Widze ze nie tylko ja mialam wrazenie ze Brooke przyjechala do Bridget w pizamie. :D A jak bylo zblizenie na jej twarz to cos jej sie swiecilo na policzku :lol:
Co do Erica i jego zachowania to bylo bezsensowne. Ciekawe czy Deacon wykona teraz ruch o ktorym wspominal, no i co wymysli :lol:
Wczesniejszych watkow z Kristen w ogole nie kojarze, widocznie nie ogladalam wtedy Mody tak uwaznie. Ale fajnie ze sie pojawila bo watek z Bridget juz mi sie nudzi.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Kristen nie wywarła na mnie piorunującego wrażenia. Poza tym, trochę głupio, że kolejna ważniejsza postać po Morgan ma także na pieńku ze Stephanie. Najpierw Morgan, teraz Kristen. Stefa emanuje aż takim złem, czy co ::ke::
Eric robi się nieobliczalny :zeby: Nie rozumiem Bridget; można być łatwowiernym, głupim, ale skoro cała rodzina powtarza jej, że Deacon ją wykorzystuje w celu zemsty, to powinna to wziąść poważnie pod uwagę :roll: Naiwnością przypomina Ridge'a, który poszedł do łóżka z Morgan bez wcześniejszego skonsultowania decyzji Taylor ::kwasny::
W zapowiedziach Eric miał strasznie siwe włosy, jeszcze siwsze niż dzisiaj ::ysz:: Tak szybko się starzeje, czy to możliwe ::loll::
P.S. Jeden policjant się nam znowu powtórzył. Był ten sam, kiedy posądzono Amber o posiadanie narkotyków ::rad:: Ach ta Moda ::rad::
Zablokowany