Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Damians, zwrot "a co so spolerów", nikogo właściwie nie informuje, że będziesz spoilerować. Cień działa w Operze, nawet jeśli go nie widzisz.
Rzeczywiście, jak dane spoilerowe, można teraktować jako spoiler?
że osoby przed nim traktują te dane jako spoiler
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

Post autor: Abec »

Jak więc wyobrażasz sobie zwrot który informowałby, że za chwilę będą spoilery, skoro nie może to być "a co do spoilerów"? ::ke:: ::ysz:: :zmiesz:: ::cojest::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A co do spoilerów, to ja ich nie czytam. I też popieram, żeby były dobrze oznakowane, zacieniowane na przykład 8)
Może być?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

Nie, bo to OT, które - napisane wtedy przez Damiansa - w ogóle nijak nie wynikałoby z dyskusji. Ponadto nie wiem, jak w tym wypadku wytłumaczyć pogrubienie czterech pierwszych słów.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Z tego co wiem to jest temat o Klanie, a nie o spoilerach, czcionkach, itp.
Takie sprawy to chyba na PW. :D
A co do Klanu obejrzałam sobie dziś powtórkowy odcinek z boską sceną gdy Paweł przychodzi do Eli, a ona jest taka bezradna!
Super scena!
Podoba mi się jeszcze ta muzyka co zawsze ją puszczają gdy jest jakaś akcja. :P
W tym odcinku puścili ją, gdy Jonasz ruszał za tą babką od Mirona.
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No kto by pomyślał że Olka ma kolejny talent artystyczny:) Najpierw z 10 lat temu ujawnił się jej pociąg do aktorstwa a teraz sztuka rysunku:) No pięknie:P:P:P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Cathin

Post autor: Cathin »

Wątek Pani Absolutnie i Sylwii jak na razie chyba wygrywa. Ciekawa jestem jak tam Krzysztof :P Jak kiedyś wcześniej oglądałam "Klan", to na niego i jego syna mówiłam per noc żywych trupów :P Już się nie mogę doczekać kiedy ślub cioci Stasi i p. Jeremiaszka :D A w ogóle, to zastanawiam się, czy Kamilka pójdzie do Jerzyka czy nie :P
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Tiril

A czy pan Tomasz to ten sam niesforny Tomek, syn Malickiego który tak umilał jemu i Elżbiecie kiedyś życie?

A może mi ktoś jeszcze powiedzieć skad Olka wytrzasnęła tego długowłosego amanta?
Sad but true
Cathin

Post autor: Cathin »

Tak, dokładnie ten sam ;]

A co do Olki i Adasia, to spotkali się pierwszy raz, kiedy on jej ustąpił miejsca w autobusie. Później w dziekanacie u Krystyny no i tak się skumali :)
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Abec

Tak, to syn Malickiego, niedoszły pasierb Eli z początku drugiego sezonu. Z tym, że teraz gra go inny aktor. Odpowiedź na drugie pytanie znajdziesz w postach z tego topiku z 20 II br. ;)
Awatar użytkownika
Tiril

Szkoda, że wtedy dłużej nie zabawił w serialu, bo całkiem ciekawe akcje wtedy robił, wiedział jak podgrzać atmosferę ::rad:: ::rad::
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ludzie ale macie dobrą pamięć :shock: Oglądam klan od początku ale nie pamietam tego gościa ani co się działo :(
A kiedyś na regionalnej trójce leciały powtórki Klanu i Plebanii fajnie było zobaczyć jak się wszyscy zmienili.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Klan robi się coraz ciekawszy ::krzyw:: ::ok:: Praktycznie wszystkie wątki są intersujące, a najbardziej podoba mi się jak na razie wątek Anny i Sylwii, Elżbiety oraz wątek Jacka i Karoliny :wink:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Misia pisze: A kiedyś na regionalnej trójce leciały powtórki Klanu i Plebanii fajnie było zobaczyć jak się wszyscy zmienili.
Ja oglądałam jak Klan leciał od początku na TVP Polonia może z 3-4 odcinki... Więcej nie wytrzymałam :P Już wolę na bieżąco patrzeć ;)

Pamiętam jak byłam w podstawówce i wszyscy gadali o Klanie, a ja nie oglądałam :P Nawet nauczycielki o tym gadały ;)
Klan zaczęłam oglądać w miarę regularnie od może 4 miesięcy. A ttak to tylko czytałam sobie w ŚS co się dzieje i od czasu do czasu skacząc po kanałach zatrzymałam się na "polskiej modzie" :P
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Abec pisze:Tak, to syn Malickiego, niedoszły pasierb Eli z początku drugiego sezonu. Z tym, że teraz gra go inny aktor. Odpowiedź na drugie pytanie znajdziesz w postach z tego topiku z 20 II br. ;)
Macie ich zdjęcia dla porównania? Bo już trochę zapomniałem tamtego aktora, ale pamiętam że miał wrednawą twarzyczkę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ