Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zupełnie szczerze współczuję cioci Stasi. Ona boi się tych rozrabiaków Michała. Wczoraj, podczas próby skalpowania, bezskutecznie próbowała się wyrywać. Normalnie dorosły by warknął i by wystarczyło. Biedaczka próbowała się skarżyć Beacie, a ta się uśmiechnęła i poszła bez komentarza na górę do mamy ::ke::
Niech biorą ślub i niech się wyprowadzi, bo ją maluchy wykończą!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Misia pisze:Ludzie ale macie dobrą pamięć :shock: Oglądam klan od początku ale nie pamietam tego gościa ani co się działo :(
A kiedyś na regionalnej trójce leciały powtórki Klanu i Plebanii fajnie było zobaczyć jak się wszyscy zmienili.
No, był czas kiedy nie opuszczałam zadnego odcinka Klanu, był moim przewodnim serialem, śledziłam akcję z zapartym tchem ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Abec

Post autor: Abec »

Izabela Trojanowska debiutuje dziś w nowej roli - jako jedna z 50 najbardziej wpływowych kobiet w Polsce ;) A zdjęcie dalej jest Laura Łącz ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

O tak, Iza jest bardzo wpływowa... ::jezyk::
Abec

Dzieciaki Michała teraz dla odmiany... odmłodzono :shock: ::ke:: :zmiesz::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

W jakim sensie? ::chytry::
Abec

Grają ich inni chłopcy, na oko młodszi ;)
Awatar użytkownika
Damians

:shock:
Tak to jest jak się robi dwie rzeczy na raz ::jezyk:: Widziałem, jak bawiły się w berka, ale nawet nie zwróciłem uwagi, że są "inni" ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A mnie świeciło słońce na telewizor i też nie zwróciłem uwagi na to :mrgreen:
Karolina jest w ciąży :!: :twisted: Ciekawe co zrobi Piotr kiedy dowie się ,że ojcem dziecka jest Jacek Borecki... Czuje ,że nie będzie to przyjemne dla obu panów!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Wiedziałem, że Moni prędzej czy później dopadnie jakiegoś ekologa :mrgreen: Teraz tylko czekam aby weszła na drzewo i nie dała zbudować tej drogi koło jej domu ::jezyk::

Ela odkąd przyjechała z Poznania bardzo się poprawiła. Mimo choroby Malickiego i kłopotów rodzinnych i tak dobrze się trzyma. I bierze leki antydepresyjne ::jezyk::

Ciekawy jestem co wyniknie z choroby brata Bożenki, czy ten wątek jakoś rozbudują... Oby nie było tak jak z zaplanowaną ciążą Karoliny, o której tak na prawdę nic specjalnego nie wiemy... ::kwasny::

I na koniec: Jaki ten świat mały ::rad:: Pani Absolutnie poszła na komendę a tam był ten przyjaciel Agnieszki z Brukowej :mrgreen: I jeszcze pytanie: A może zna pan A. Lubicz :?: ::chytry:: Szkoda, że nie odpowiedział: Tak, ja ją kocham ::rad:: ::jezyk::
Cathin

Post autor: Cathin »

O! Włąsnie, ja nie wiem, co to za koleś, bo nie oglądałam wtedy Klanu, kiedy Agnieszka miała jakieś afery w brukowej i kiedy z Mironem była itd. Kim jets ten koleś?
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Abec

Przeczytaj 10 następnych postów po tym z linka ;)

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?p= ... ght=#50060
Awatar użytkownika
Damians

No nareszcie Jacek się o wszystkim dowiedział ::krzyw:: ::rad:: Bardzo jestem ciekawy jak będzie się jutro zachowywał, przecież ma iść z rodzinką do kina... ::jezyk::

Ten chłopak Olki coraz bardziej mnie denerwuje, jest jakiś taki sztuczny ::kwasny::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ale za to Olka zaczęla się normalniej zachowywać. Jak normalna, zakochana dziewczyna. Bez fochów, szczera, zaczyna być fajna :shock:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Cathin

Post autor: Cathin »

Abec, dzięki :)

No, co do Olki, to się zgodzę. Beż podtekstów, bez zakłamania. Takie prawdziwe zakochanie. I w końcu jakiś normalny chłopak.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
ODPOWIEDZ