Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Kamil pisze: Zauważyliście, że przy 'rozstaniu' Brooke i Thorna padał deszcz?
No, fajnie z dachu lali wodę. ::ok::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nutelka, no to pod tym względem się zgadzamy ::rad:: .
Tylko uważam też Brooke za tragiczną postać. Nie mogę jej wybaczyć, że kochając Ridga jest żoną Thorna, wolę widzieć ją jako miotaną uczuciami zakochaną kobietę, która będąc bardzo emocjonalną, tak naprawdę nie była pewna swoich uczuć i świadomie nie krzywdziła Thorna. Ale to się pewnie jeszcze okaże. Zresztą scenarzyści muszą jakoś ciągnąć ten "serial".
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Dopiero teraz obejrzałam odcinki i mogę skomentować...
Mówicie, że Brooke okłamywała Thorna i w jakimś stopniu jest to prawda, ale nie do końca...
Ja zgadzam sie z ty, że raz w życiu kocha sie tak prawdziwie i tak właśnie Brooke kocha Ridga, tylko, że przecież On jest z Taylor, mają dzieci... I Brooke sie z tym pogodziła i chciała sobie ułożyc życie z kimś innym, czy to błąd? Zastanawiam sie czy jakby ktoś z Was kochał kogoś kto jest niedostępny to czy nie chciałby ułożyć sobie życia z kimś innym? Na pewno tak... I tak samo chciała Brooke... I udało jej się, bo była szczęśliwa, bo była, nigdy nie wzdychała do Ridga, nawet wtedy w Wenecji przeciez powinna chcieć byc z Ridgem ale w końcu go odepchnęła... Chciała być z Thornem i gdyby nie usłyszał On tej rozmowy pewnie byliby ze sobą nadal i byliby szczęśliwi... Wychodzi też na to, że teraz Brooke powinna być szczęśliwa, że wreszcie się uwolniła od Thorna, ale jakoś nie jest...

A co do Tonyego, to wreszcie sie zdecydował zrobić to co powinien już dawno i mam też nadzieję, że powie Kristen prawdę....
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Nie od dziś wiadomo, że na starą miłość jest nowa miłość. A to, że jej nie wyszło...trudno się mówi. Szkoda mi jej!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

paulincia pisze:Dopiero teraz obejrzałam odcinki i mogę skomentować...
Mówicie, że Brooke okłamywała Thorna i w jakimś stopniu jest to prawda, ale nie do końca...
Ja zgadzam sie z ty, że raz w życiu kocha sie tak prawdziwie i tak właśnie Brooke kocha Ridga, tylko, że przecież On jest z Taylor, mają dzieci... I Brooke sie z tym pogodziła i chciała sobie ułożyc życie z kimś innym, czy to błąd? Zastanawiam sie czy jakby ktoś z Was kochał kogoś kto jest niedostępny to czy nie chciałby ułożyć sobie życia z kimś innym? Na pewno tak... I tak samo chciała Brooke... I udało jej się, bo była szczęśliwa, bo była, nigdy nie wzdychała do Ridga, nawet wtedy w Wenecji przeciez powinna chcieć byc z Ridgem ale w końcu go odepchnęła... Chciała być z Thornem i gdyby nie usłyszał On tej rozmowy pewnie byliby ze sobą nadal i byliby szczęśliwi... Wychodzi też na to, że teraz Brooke powinna być szczęśliwa, że wreszcie się uwolniła od Thorna, ale jakoś nie jest...

A co do Tonyego, to wreszcie sie zdecydował zrobić to co powinien już dawno i mam też nadzieję, że powie Kristen prawdę....
Zgadzam się :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

A tak w ogóle to zauważyliście, że Thorne zachowuje się jak bachor?? Cokolwiek się nie dzieje on ryczy :P To już jest nuuudnee... Niech się utopi w tych swoich łzach :P Od zawsze wiadomo, że największą płaczką w tym serialu jest Taylor(płacze średnio co 3 odcinki xDD), ale Thorne prawie ją przebija :P
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Jasne,nikt nie mówi że Brook nie mogła ułożyc sobie życia kiedy Ridge ją zostawił. To jak latała za Thornem i chowała sie pod łózkiem- może nie będę komentować, chodzi mi o coś zupełnie innego. Skoro pokochała Thorna i zapewniała go, że z Ridgem wszystko skończone, że to Thorne jest tym na kogo całe zycie czekała(bo tak mówiła), to po co znienawidzonemu facetowi mówi o tym, że zasypia i budzi się myśląc o Ridge'u??Czy to w porządku wobec Thorne'a?? Nie!! Rozumiem że ma sentyment do Ridge'a ale żeby coś takiego mówić?? I że nikt jej Ridge'a nie zastapi?? Zapewne gdyby Thorne tego nie ułyszał to byliby razem, szczęsliwi...Thorne pewnie tak, ale Brook nadal by zasypiala i budziła się z imieniem Ridge'a na ustach....Przed tym ostrzegała Deacona ::krzyw::

Poza tym, wiadomym jest, że jeśli Ridge zostałby sam, to zaraz poleciałby do Brook. W sumie to szkoda że z Thorem Brook nie ma dziecka, zapewne by jej wówczas nie zostawił ::krzyw::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jedno jest pewne Brooke kocha ich obu,ale jeszcze teraz nie wie na pewno że Ridge'a bardziej i że powinna Thorne'a jednak zostawić więc wypowiedziała swoje słynne Make love... :zeby: a jaka boska bielizna :serce: ::jezyk:: . Ja wiem że ciężko zrozumieć psychikę Brooke, ale rozumiem ją, chciała ułożyć sobie życie, myślała że ma to o czym sniła, jednak nawet najlepszy substytut będzie substytutem :(
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Brooke myślała,ze jak zwykle uda jej się wszystko załatwić seksowną bielizną ::kwasny:: ::loll:: Dobrze,że Thorne myśli głową!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tony jest juz denerwujący, tak samo Sofia i Kristen jakieś dziwne i brzydko dziś wyglądały. Taylor pozowoliła Tony'emu zdemolowac swoje biuro :lol: jaka ona szlachetna ostatnio. :zeby:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Po wyrazie twarzy tego doktora podejrzewałam że Tony ma HIV. Ciekawa jestem czy powie o tym Kristen..
Już chyba na dobre rozpadł się związek Brooke i Thorna moim zdaniem dobrze bo jeśli Brooke naprawdę kocha Ridgea to po co ma być z Thornem?
Denerwuje mnie już ta miła Sofia...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Tony ma HIV, tu wystarczyła odrobina logiki. Gdyby wcześniej Tony użalałby się nad sobą i gadał O Boże... pewnie mam HIV! Co teraz będzie!? O jejq... to okazałoby się że jest zdrowy a naszym przypadku musiał być chory!
Brooke jak zwykle nie ma pomysłu to otwiera swóją szafę z arsenałem bielizny. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Sofia i Kristen uroczo razem wyglądały w Insomni. Szkoda mi dzisiaj było Brooke. Tak płakała opierając się o futrynę. :cry: Mam nadzieję, że Tony powie prawdę Kristen jak najszybciej. I nie jak będą blisko pójścia do łózka tylko jak najszybciej.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Nareeeeszcie! Nareszcie Tony zrobił sobie to badanie.Myslałam, ze sie tego doczekamy gdzies w okolicach Świąt Bozego Narodzenia. Teraz ciekawe, kto pierwszy powie Kristen? On czy Taylor? Chyba, ze teraz wykaze się superodpowiedzialnoscią i sam to zrobi.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Również ciesze się, że Tony zrobił badanie, dzięki temu akcja się przyspieszy...
Znowu przypadkowe spotkanie, nagle Sofia postanowiła iść do Insomni, a w tym samym czasie musiała też tam być Kristen ::plask wczolo: ::jezyk:: Brakowało tam jeszcze sielanki Ridge'a i Taylor :lol:
No i wreszcie Brooke, wczoraj na koniec płakała leżąc w błocie, dzisiaj płakała ściskając futrynę... Thorne trochę dziwnie się zachowywał, skoro już położył się z Brooke na łóżku, to mógł iść na całość, a nie, kiedy Brooke się rozgrzała i napaliła to on ją zostawia ::ysz::
Boże, jak Stefa się o tym dowie ::bojesie:: Dopiero Królowa będzie triumfować, nareszcie pozbyła się Brooke ze swojej rodziny i nienawiść do Brooke pewnie jeszcze bardziej się pogłębi... ::ysz::
Zablokowany