Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Dzisiejsze odcinki jakos się ciągneły :ziewam: Strasznie nudzący był dialog Tonego z Taylor mam nadzieję, że powie jak najszybciej Kristen o swojej chorobie :!: Co do Taylor do widac wyraźnie, że wyczuwa zagrożenie za strony Broook jeszcze slowa Ridga, że musi jej pomóc ::plask wczolo: Nie dziwie się Taylor, ze jest zazdrosna Brook jest poważną konkurentką dla niej zwłaszcza, że Ridge cały czas ma z nią dość przyjazne stosunki :twisted: .
Piękna piosenka leciała podczas wspomnień Thorna Macy naprawdę była piękna szoda, że jej nie ma :cry:
Z dzisiejszych odcinków zdecydowanie najlepszy byl dialog Stefanie z Broook. Jej teksty są jak zwykle powalające ::loll:: Jednak mimo ostrych słow Stefy widac, że Brook nie da za wygraną...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja wprawdzie dzisiaj nie ogladalam odcinkow, ale akurat pamietam te sceny na cmentarzu, bo niezle sie przy nich wzruszylam. Te wspomnienia Macy byly naprawde sliczne :)
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Brooke dzisiaj trafnie zauważyła, że nie była jeszcze zakonnicą :mrgreen: Powinna się tam wybrać, wszyscy byśmy odpoczęli. Tekst o kuzynach Forresterów rozbrajający ::loll:: Biedna rodzinka ::ke::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Stephanie jak się dowiedziała, nie mogła sobie odmówić przyemności zbesztania Brooke. Jej dzisiejsze teksty były świetne. Zachowywała się raz komicznie, a raz żałośnie. ż tą potrójną śmiercią, to już przesadziła. ::kwasny:: Leżącego się nie kopie.
Zastanawia mnie to, że Ridge tak mocno broni Brooke przed rodzinką. Nawet Taylor nbyła zaszokowana. Chyba poczuła ukłucie zazdrości. Ridge ostatnio urusł w moich iczach, jak broni Brooke. Pytanie tylko, czy bezinteresownie?
Sceny nad grobem Macy ciekawe. Podobały mi się te wspomnienia, a szczególnie ta piosenka w tle. Zawsze mi się podobały piosenki B. Eakes. Przedostatnia scena dzisiejszego odcinka mnie powaliła. Akurat ją widziałem kątem oka, bo szedłem zamknąć okna, bo nagle zerwał się strasznie porywisty wiatr i zbierało się na burzę. Ale zdążyłem zobaczyć szybkie zbliżenie kamery i minę Thorne'a, jakby zobaczył jakiegoś ducha. ::plask wczolo:
:shock: ::bojesie:: ::ke:: ::plask wczolo:
A w tyłówce pierwszego odcinka w czasie prezentacji obsady przedstawiono B. Eakes, pewnie to tylko z powodu, że pojawiła się w wspomnieniach Thorne'a. ::rad::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Brooke: "Stephanie, mam iść do zakonu ?!"
Steph: "Chroń Boże księży".
::loll:: ::loll:: ::loll::

Kocham Stephanie :serce: I zgadzam się z tym wszystkim, co dzisiaj powiedziała. Brooke nie potrafiła wydusić z siebie słowa, bo prawda w oczy kole ::jezyk::

Thorne trochę za późno przypomniał sobie o Macy ::kwasny:: Ale piękne wspomnienia jej były :serce: Ach, moja kochana i poczciwa Macy :cry:
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

Dzisiejsze odcinki były by strasznie nudne gdyby nie dwie sprawy.Po pierwsze wspaniały dialog Brooke i Stephanie. Jak one potrafią ze sobą rozmawiać ::krzyw:: Nie no podziw, że Brooke to wszystko wytrzymała :wink: Ridge jej broni jak lew a Taylor chyba wyraża swoją zazdrość ::cojest:: No a po drugie piękne wspomnienia Thorna o Macy :serce: Piękna muzyka i piękna kobieta :serce:

PS. To mój mały jubileusz - 100 post :mrgreen:
Arjen Robben
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

To prawda,wspomnienia Thorne'a były śliczne i bardzo wzruszające :cry: ...
Żal mi go było, kiedy powiedział, że Brook poprostu boi się być sama i dlatego on był lepszy niż Nikt, jesli Brook nie może mieć Ridge'a...cos w tym jest :P Stefa była boska,chociaż trochę przesadziła z tymi oskarżeniami ::kwasny::

Taylor miała dziwne spodnie..wyglądały jak dres podciągniety pod biust..ale ogólnie wyglądała ślicznie :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mucha331 pisze:Brooke: "Stephanie, mam iść do zakonu ?!"
Stefa ze swoimi tekstami jest po prostu żałosna ::jezyk:: Ani się to śmiać, ani płakać ::plask wczolo: ::jezyk::
Ale najlepsze było to, jak powiedziała, że kuzyni są albo za młodzi, albo za starzy ::plask wczolo: Królowo! Po pierwsze, jakby Brooke coś poczuła do jakiegoś twojego kuzyna, to ostatnią rzeczą, na jaką zwróciłaby uwagę byłby wiek, a po drugie - ty masz w ogóle jakiś kuzynów? Chyba, że na Antarktydzie ::cojest:: ::plask wczolo:
Ogólnie odcinki były fajne, ładne były wspomnienia Thorne'a ::rad:: ::jezyk::
Forrester

Post autor: Forrester »

Kocham Stephanie :serce: I zgadzam się z tym wszystkim, co dzisiaj powiedziała. Brooke nie potrafiła wydusić z siebie słowa, bo prawda w oczy kole ::jezyk::

Thorne trochę za późno przypomniał sobie o Macy ::kwasny:: Ale piękne wspomnienia jej były :serce: Ach, moja kochana i poczciwa Macy :cry:
Racja :wink: Stephanie świetnie wygarnęła Brooke, a Thorne za późno przypomniał sobie o Macy. Tak jak zawsze mówiłem, że to z Macy powinien iść przez życie, a nie z Brooke, bo ta go prędzej czy później zawiedzie. I tak się właśnie stało :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Damians pisze:
Stefa ze swoimi tekstami jest po prostu żałosna ::jezyk:: Ani się to śmiać, ani płakać ::plask wczolo: ::jezyk::
No to mów za siebie bo ja i moja rodzina zgodnie wybuchliśmy śmiechem ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Ale tekst z księżmi(?) wymiata! :zeby:

Damians, co do tych za starych, za młodych się zgodze. Jak Brooke miała Erica, to o wiele starszych od niego chyba nie ma, więc - do roboty! Kuzyny i wujkowie czekają ;d

Muff, Macy :serce: Śliczne wspomnienia.
Ehh i znowu były te amerykańskie cmentarze. To jest jak dla mnie smutne, że te nagrobki są właściwie jednolite ::ysz::

Niecierpliwie czekam co dalej :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Mógłby ktoś podać linka do wczorajszego drugiego odcinka bo widziałem tylko początek a potem zaczęła się u mnie burza i jak na złośc wszystkie kanały TVP mi zniknęły.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki super! :serce: Najlepsza jednak była rozmowa Stephanie z Brooke ::loll::
Wspomnienia Thorne'a też były fajne. I ta piosenka Macy...taka wzruszająca.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Dokładnie, nie muszę nic dodawać. ::ok::
Ciekawe kto dotknął Thorne'a na cmenatrzu? Nie zdziwiłbym sie gdyby to była Macy... W końcu zrobił taka minę... ::krzyw::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Stefa pokazała swoją tzw. "klasę" którą tylu u niej podziwia. Zawsze jest pierwsza do kopania leżącego, zwłaszcza jeśli chodzi o Brooke. Nie patrzy nawet na cierpienie swych dzieci (oczywiście pod warunkiem, że tym dzieckiem nie jest jej ukochany Ridżuś) tylko jeździ po kraju w poszukiwaniu Brooke, żeby się nad nią popastwić. Wzór cnót i ostoja moralności, jak zwykle ::loll:: Cieszy mnie jedynie to, że zawsze, ale to zawsze po takich akcjach to Brooke wychodzi zwycięsko i Stefa znowu ma pod górę :mrgreen: Czekam na odwet Brooke :) Fajnie, że Ridge tak broni Brooke, w sumie on zna ją najlepiej i jak to mówią stara miłość nie rdzewieje ;) Widać już było strach w oczach Taylor.
Ostatnio zmieniony 2007-07-03, 17:18 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Cosmo pisze:Ciekawe kto dotknął Thorne'a na cmenatrzu? Nie zdziwiłbym sie gdyby to była Macy... W końcu zrobił taka minę... ::krzyw::
Ale taką samą zrobiła Kimberly gdy zobaczyła Adama więc to może być jakaś postać z przyszłości, np. Michael czy ktoś w tym stylu...

tomala, to chyba do Videa z TVP1.. ::chytry::
Zablokowany