Żar młodości (The Young and The Restless)
-
Ryan Lavery
A mógłbyś wrzucic to zdjęcie?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
Co ciekawe bohaterzy B&B sa w strojach z odcinków o zaręczynach Nicka i Brooke u Massimo -co James miał w tym udzał (czyżby szybko z planu skoczyli na party?)
Mam taką fotkę np.:

Mam taką fotkę np.:

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja tak samo odbieram tę aktorkę. Na tym zdjęciu MTS wyszła jak nie ona. A przecez to bylo ze 2 lata temu, nawet nie cale.
[ Dodano: 2006-01-22, 12:07 ]
U Adexa wyglada jak ona. Slicznie wyszla!
[ Dodano: 2006-01-22, 12:10 ]
Poza tym 18 kiwetnia Melody kończy 60 lat.!!
[ Dodano: 2006-01-22, 12:07 ]
U Adexa wyglada jak ona. Slicznie wyszla!
[ Dodano: 2006-01-22, 12:10 ]
Poza tym 18 kiwetnia Melody kończy 60 lat.!!
Adex, a czy cos wiadomo z Sheilą?
- Adex-fan Brooke
Jak to James nie jest gwiazdą?
Z Sheilą nic nie wiadomo od tamtej sceny co opisałem a Lauren i Michael wreszcie spędzają razem miłe chwile...co dalej to się zobaczy
Z Sheilą nic nie wiadomo od tamtej sceny co opisałem a Lauren i Michael wreszcie spędzają razem miłe chwile...co dalej to się zobaczy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzieki Adex. Cóż pozostaje tylko czekac na to co wymyślą scenarzyści.
-
Ryan Lavery
Adex, dzięki za fotkę. Ja mam niektóre fajne, ale malutkie tylko
:

Susan Flannery wygląda wręcz ślicznie! Słuchajcie, owszem na tych fotkach nasze kochane gwiazdki ubrane są tak jak w poszczególnych odcinkach soap oper z ich udziałem, ponieważ cała impreza na cześć Melody odbyła się po skończeniu pracy któregoś dnia w 2004. Kiedy wszyscy skończyli kręcić, przyszli potem na uroczystość.
Wracając do "Y&R", między Nicolasem a Phyllis robi się coraz cieplej. Jeśli interesują Was spoilery to mogę za chwilę wkleić spoilery do końca stycznia na poczególne dni.

Susan Flannery wygląda wręcz ślicznie! Słuchajcie, owszem na tych fotkach nasze kochane gwiazdki ubrane są tak jak w poszczególnych odcinkach soap oper z ich udziałem, ponieważ cała impreza na cześć Melody odbyła się po skończeniu pracy któregoś dnia w 2004. Kiedy wszyscy skończyli kręcić, przyszli potem na uroczystość.
Wracając do "Y&R", między Nicolasem a Phyllis robi się coraz cieplej. Jeśli interesują Was spoilery to mogę za chwilę wkleić spoilery do końca stycznia na poczególne dni.

-
Ryan Lavery
Na okładce Soap Opera Weekly, było napisane, że Victor, Nikki, Ashley, Jack i Phyllis "out".
Na pewno jednak "Y&R" ma problemy z obsadą. Pod koniec styczna odchodzi aktorka grająca Yolandę. Nowa aktorka gra rolę Lily. Nadal pod znakiem zapytania jest rola Neila. Możliwe, że i on wyleci...
Ja tylko się modlę, żeby Michelle Stafford (Phyllis) została.