Klan
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Thorne nie oglądasz, nie rozumiesz:P
Ta kobieta (nie pamiętam imienia) weszła na stołek, szukała kawy czy herbaty i stołek się przewrócił , Jacek podbiegł i ją złapał, wpadła w jego ramiona, popatrzeli na siebie i .... gdyby nie dzieci pewnie by się pocałowali... Ja tu wyczuwam romans między nimi...
A może masz racje, ale dobrze mi narazie samemu hehe
Ta kobieta (nie pamiętam imienia) weszła na stołek, szukała kawy czy herbaty i stołek się przewrócił , Jacek podbiegł i ją złapał, wpadła w jego ramiona, popatrzeli na siebie i .... gdyby nie dzieci pewnie by się pocałowali... Ja tu wyczuwam romans między nimi...
Nobody does it better
Dobrze Ci samemu,bo jesteś jeszcze młody...Alexander pisze:Thorne nie oglądasz, nie rozumiesz:P
P.S.Chyba,że tak! To rzeczywiście klaruje się romans...
- Marek Forrester
Romans musi być bo w rodzinie Boreckich od kilku lat wiało nudą, teraz kiedy Beata zajeła się karierą sprzedaży kremów to Jacek zaszaleje...
Nie chodzi o to czy młody czy stary... Ja poprostu nie mam ochoty być ciągle ranionym, dosyć mam tego ale nie o tym to forum, Oleg nas przegoni

Nie chodzi o to czy młody czy stary... Ja poprostu nie mam ochoty być ciągle ranionym, dosyć mam tego ale nie o tym to forum, Oleg nas przegoni
Nobody does it better
Nuda w rodzinie BoreckichAlexander pisze:Romans musi być bo w rodzinie Boreckich od kilku lat wiało nudą, teraz kiedy Beata zajeła się karierą sprzedaży kremów to Jacek zaszaleje...![]()
Nie chodzi o to czy młody czy stary... Ja poprostu nie mam ochoty być ciągle ranionym, dosyć mam tego ale nie o tym to forum, Oleg nas przegoni![]()
P.S. Me too
- Marek Forrester
Szkoda ,że już skończył się wątek "Agresia Bożenki". Bardzo go lubiłem, Bożena rzucała niezłe teksty i pyskowała Grażynie i Richardowi
a teraz pod wpływem pana Rafalskiego stała się potulną, słodziutką córeczką Richardów!
Jestem też ciekaw co realizatorzy postanowią w sprawie Agi, słyszałem kilka wersji rozwinięcia jej wątku z ciążą:
1. Agnieszka urodzi dziecko i wychowa je sama.
2. Agnieszka urodzi dziecko które odda.
3. Agnieszka urodzi martwe dziecko (OK, to moja wersja
)
4. Agnieszka poroni.
5. Dziecko Agnieszki adoptuje Surmaczowa.
Jestem też ciekaw co realizatorzy postanowią w sprawie Agi, słyszałem kilka wersji rozwinięcia jej wątku z ciążą:
1. Agnieszka urodzi dziecko i wychowa je sama.
2. Agnieszka urodzi dziecko które odda.
3. Agnieszka urodzi martwe dziecko (OK, to moja wersja
4. Agnieszka poroni.
5. Dziecko Agnieszki adoptuje Surmaczowa.
Nobody does it better
- Marek Forrester
Ja też! To by się sprzedało hehe, oczywiście nie żebym życzył Adze aby urodziła martwe dziecko ale
Już to sobie wyobrażam:
----------------------------
Klan
Odcinek 1227:
Agnieszka zaczyna mieć skurcze, Paweł zawozi ją do szpitala....... Agnieszka rodzi martwe dziecko, dziewczyna jest załamana.
Oby tak było hehe
Już to sobie wyobrażam:
----------------------------
Klan
Odcinek 1227:
Agnieszka zaczyna mieć skurcze, Paweł zawozi ją do szpitala....... Agnieszka rodzi martwe dziecko, dziewczyna jest załamana.
Oby tak było hehe
Nobody does it better
Dla mnie najlepsza wersja jest z Surmaczową..
A tak poza tym przeczytałem gdzieś, że Paulina Holtz(czyli Agnieszka) naprawdę jest w ciąży i na jakiś czas odejdzie z serialu...ciekawe co wymyślą scenarzyści
Dzisiaj przed MNS oglądałem chwilę Klan i tekst Bożenki mnie rozbroił:(do Rysia
)
-Ale się nadumałeś! Jesteś trochę śmieszny jak robisz z siebie takiego ważniaka
(taras coś Grażynka powiedziała) a potem...
-Tylko nie pęknij bo będziemy mieli dużo sprzątania
a Rysio:
-Dopóki mnie nie przeprosisz nie dostaniesz kolacij
-No i dobrze, przynajmniej trochę schudnę
Do tego jeszcze mina Rysia-ważniaka i bezradnej Grażynki...ale się uśmiałem
A tak poza tym przeczytałem gdzieś, że Paulina Holtz(czyli Agnieszka) naprawdę jest w ciąży i na jakiś czas odejdzie z serialu...ciekawe co wymyślą scenarzyści
Dzisiaj przed MNS oglądałem chwilę Klan i tekst Bożenki mnie rozbroił:(do Rysia
-Ale się nadumałeś! Jesteś trochę śmieszny jak robisz z siebie takiego ważniaka
(taras coś Grażynka powiedziała) a potem...
-Tylko nie pęknij bo będziemy mieli dużo sprzątania
-Dopóki mnie nie przeprosisz nie dostaniesz kolacij
-No i dobrze, przynajmniej trochę schudnę
Do tego jeszcze mina Rysia-ważniaka i bezradnej Grażynki...ale się uśmiałem
- Marek Forrester
Sceny Rysio-Grażyna-Bożenka są świetne i szkoda ,że tuż przed wakacjami Bożenka zrozumiała ,że źle postępuje i zmieniła się z krnąbrnej dziewczyny w miłą córeczkę... Wątek mógłby ciągnąć się dalej. A mnie rozwalił tekst kiedy Bożenka wraca do szkoły a Grażynka mówi:
- Bożenko czuje papierosy!?
- Ty zawsze coś czujesz, powinnaś zapisać się do straży pożarnej!
Jestem ciekaw co zrobią scenarzyści z Agnieszką, skoro aktorka nie chce grać przez rok czyli ten sezon to co zrobią, a zapowiadał się ciekawy wątek pewnie okaże się ,że poroniła i wyjedzie bo będzie miała depresję...
Scenarzyści polski nigdy nie potrafią rozegrać dramatu i tragedii...
- Bożenko czuje papierosy!?
- Ty zawsze coś czujesz, powinnaś zapisać się do straży pożarnej!
Jestem ciekaw co zrobią scenarzyści z Agnieszką, skoro aktorka nie chce grać przez rok czyli ten sezon to co zrobią, a zapowiadał się ciekawy wątek pewnie okaże się ,że poroniła i wyjedzie bo będzie miała depresję...
Scenarzyści polski nigdy nie potrafią rozegrać dramatu i tragedii...
Nobody does it better