Kimberly Fairchild

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bzdura, Kimberly pociągała Ricka z wyglądu a potem wyszło szydło z worka iż była to zwykła egoistka, która potem go olała aby podrywać jego brata. Brooke jak podrywa robi to ze swoim niesamowitym wdziękiem a nie tak beznadziejnie jak panna świętoszka. Z Kimberly było dobre tylko to jak Amber jej kilka razy poprzygadywała :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

nie iwem czego wy chcecie. ♥Kimberly♥ jest bardzo fjana ::kwasny:: (szkoda że juz jej nie ma w serialu..
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Wercia_Taylor pisze:nie iwem czego wy chcecie. ♥Kimberly♥ jest bardzo fjana ::kwasny:: (szkoda że juz jej nie ma w serialu..
Ja się bardzo cieszę, że jej już nie ma :: bow :: . Sceny z Kimberly były bardzo nudne ::kwasny:: . - oczywiście to tylko moje zdanie :wink:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Mareczek, znowu spoilerujesz. ::kwasny:: Niektórzy nie wiedzą ( i nie chcą wiedzieć ) co zdarzy się w przyszłości.
Co do Kim to rzeczywiście była nudną i nic nie wnoszącą do serialu postacią.
Ambrossia Moore

Ambrossia Moore pisze:Co do Kim to rzeczywiście była nudną i nic nie wnoszącą do serialu postacią.
Jedyną rzeczą, którą wnosiła Kim to słodziutka minka i maślane oczka ::jezyk:: ::loll:: .
I głupawe teksty w stylu ,, stare ferrari''. ::cojest::
Ostatnio zmieniony 2009-07-04, 21:43 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Długo jeszcze będziecie przeżywać to "stare ferrari"? ::kwasny::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Goku

Post autor: Goku »

Eee tam. Gdyby nie Kim to nie mielibyśmy świetnego wątku Amber vs. Kimberly (przyznam się, że kibicowałem w tym starciu Kim). Dopiero później Kim zeszła na psy. No i przemalowała włosy po czym wyglądała o wiele gorzej niż wcześniej. Ale na początku była prześliczna :serce: :serce: :serce:

P.S. Jeszcze niedawno tylko wrzucałem na Kim, ale doszedłem do wniosku, że to hipokryzja bo wcześniej cały czas ją broniłem, a wjeżdzałem na Amber...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Nie lubię tej babsztylicy, ale z tym, że nic do serialu nie wniosła NIGDY się nie zgodzę :P

W życiu Amber i Ricka nieźle namieszała... Ciężko pracowała usiłująć rozwikłać tajemnicę Amber :twisted:
Co złego, to nie ja ;)
Ambrossia Moore

Goku pisze:Eee tam. Gdyby nie Kim to nie mielibyśmy świetnego wątku Amber vs. Kimberly (przyznam się, że kibicowałem w tym starciu Kim). Dopiero później Kim zeszła na psy. No i przemalowała włosy po czym wyglądała o wiele gorzej niż wcześniej. Ale na początku była prześliczna :serce: :serce: :serce:
Miałam podobne odczucia. :)
Nie lubię tej babsztylicy, ale z tym, że nic do serialu nie wniosła NIGDY się nie zgodzę

W życiu Amber i Ricka nieźle namieszała... Ciężko pracowała usiłująć rozwikłać tajemnicę Amber.

Ale i tak zostało wszystko po staremu. ::rad::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kaska pisze:Długo jeszcze będziecie przeżywać to "stare ferrari"? ::kwasny::
Nie stare tylko zabytkowe :P Ale w sumie na jedno wychodzi ::krzyw::
Nie przepadalam za Kim bo przynudzała niemiłosiernie ale teraz czasem nawet mi jej brakuje :roll:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Ja tam bardziej tęsknie za siostrą Kimberly :P
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Co wy chcecię od Kimberly :?: Bardzo pozytywna postać , najpierw walczyła o swoją miłość ,a następnie mściła się za Macy ( tego akurat nie pochwalam ) . Ale ogólnie była OK
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

A ja tęsknie i za Macy i Kim. Nadawały sensu temu serialowi... Na początku Kimmy wyglądała rzeczywiscie prześlicznie...
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Mi też brakuje tych postaci. Ja zawsze lubiłam Kimberly. Była bardzo ładna. Dużo bardziej od Amber. ::kwasny:: To Amber powinni wziąć! :evil:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Kaska pisze:Mi też brakuje tych postaci. Ja zawsze lubiłam Kimberly.
Po tym, jak przefarbowała włosy i dojrzała, przypominała mi czasem taką młodszą Taylor. Druga lalka w serialu XD
A tak ogólnie to też ją lubiłem. Kłotnie Amber vs Kim naprawdę dobre. Potem wciągnęli ją do wątku Thorne'a i Brooke - moim zdaniem bez sensu ::kwasny::
ODPOWIEDZ