Ulubiony trójkąt miłosny
- Adex-fan Brooke
- x 74
No nie wiem bywało to męczące, lepsze emocje i akcje James,Maggie,Sheila
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Chyba ze względu na panie , niż panaMikiks pisze: Właśnie to mnie zastanawia, że wszyscy jada po Ridżu, a jednoczęsnie lubia trojkat Ridge-Taylor-Brooke

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
No wiesz, w twoim wieku to faktycznie może przeszkadzać, ale w takim razie Brooke, Taylor, Eryk i Stephanie też powinni wziąć wole od takich scen. I wielu innych...Patrycja pisze: Z odcinka na odcinek jest coraz starszy.Powinien pójść na emeryture od scen miłosnych i trójkątów
A mi sie Eryk podoba mimo, że jest stary. Jego zachowanie już mniej.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
To nie zależy od wieku.Takie rzeczy pewnie niejednego denerwują,ale pomimo tego co jakiś czas oglądam ''Mode...,,Cynthia pisze:No wiesz, w twoim wieku to faktycznie może przeszkadzać, ale w takim razie Brooke, Taylor, Eryk i Stephanie też powinni wziąć wole od takich scen. I wielu innych...Patrycja pisze: Z odcinka na odcinek jest coraz starszy.Powinien pójść na emeryture od scen miłosnych i trójkątów
A mi sie Eryk podoba mimo, że jest stary. Jego zachowanie już mniej.