Sally Spectra i spółka

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Pottermaniack pisze:Szkoda, że tylko John mowił o śmierci Sally, powinni zrobić odcinek w pełni poświęcony Spectrze i każdy powinien powiedzieć parę anegdot o Darlene, tak jak kiedyś "Świat Seriali" w swoim artykule.
Tylko ważne jest żeby nie mylić śmierci postaci ze śmiercią aktorki. Darlene Conley zmarła, ale Sally jak na razie nie uśmiercono...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Fakt, mówiąc o śmierci Sally miałem na myśli oczywiście śmierć Darlene, choć w pewnym sensie i postaci, bo bez Conley Sally, nawet jeśli wróci, nie będzie już taka sama.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Pamiętam, jak żegnano M. J. Foxa (grał Saula). Jemu był poświęcony calusieńki odcinek. W przypadku Darlene mogli zrobić podobnie. To była jedna z kluczowych postaci i aktorka zasługiwała na ten hołd. Przecież Darlene i jej postać to ikona serialu! Ale cieszę się, że J. McCook ładnie wystąpił, pokazano jej najlepsze sceny. Należało jej się te pożegnanie. Jednak mogliby się bardziej wysilić.
Val

Post autor: Val »

Teraz to już pożegnaliśmy fenomenalną Sally na zawsze - zamurowała mnie nagle ta mowa Johna McCooka oznajmiającego o śmierci Darlene Conley, bo choć wiadomo, że aktorka nie żyje, to jednak i tak zrobiło mi się smutno - pozostaje się jedynie cieszyć, iż przez 19 lat Sally za sprawą aktorki ubogaciła B&B tak jak żaden inny bohater. Skorzystam z okazji i powiem, że zawsze bardzo lubiłem Darlę, Thorne'a, Macy, Felicię i Taylor, ale nikt nie podbił mojego serca w B&B tak jak Sally.
Alejandro

Post autor: Alejandro »

Sally wymiatała, jedyna postać którą naprawdę lubiłem.
ODPOWIEDZ