Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kolejne bardzo ciekawe odcinki dzisiaj były.
Ale jeszcze wracając do wcześniejszych odcinków skomentuję coś o czym nie pisałem.
Bardzo ciekawą sceną było przyjście Brooke do Taylor po radę! Taylor dobrze powiedziała, że nie ma czegoś takiego jak sekret i, że zawsze jest druga osoba wtajemniczona. ::chytry:: ::jezyk:: Tylko śmiać mi się chciało, jak Brooke powiedziała, że Amber nie cofnie się przed niczym żeby zatrzymać przy sobie Ricka i zrobi wszystko żeby go mieć. Taka Brooke mądra, a sama jeszcze parę tygodni wcześniej zrobiłaby wszystko żeby zatrzymać u swojego boku Ridge'a. ::rad:: Ach, Brooke i Amber działają czasem podobnie.
Wracając do dzisiejszych odcinków. Rodzinka Amber świetna! Taką świeżość wprowadzili w serialu. Bardzo przyjemnie mi się ich ogląda. Ale i tak najbardziej przypadła mi do gustu Tawny. I to jej ciągłe powtarzanie słowa "kochanie". ::jezyk:: Zresztą ciekawy głos ma. Aktorka świetnie gra tą kobietę.
Trzymali nas w napięciu z tym sposobem na pozbycie się Ricka.
A Sally i Brooke też świetne. Sally miała niezły tekst, jak powiedziała żeby Brooke się cieszyła, że wychodzi z wszystkimi zębami. Brooke też nieźle wyleciała, że ojcem dziecka pewnie jest CJ. ::loll:: ::loll::
I teraz z niecierpliwością musimy czekać do poniedziałku, bo Amber zaczęła rodzić. ::chytry::
Forrester

Post autor: Forrester »

Widziałem fragment tylko tego odcinka, ale rzeczywiście rodzinka Amber pokaźna, najlepszy jest matka, a rola Becky rozrośnie się zapewne w czasie, chociaż zakońćzy się dramatycznie, ale to dział niespoilerowy, więc o tym nie będę pisał.
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Mnie też Tawny się bardzo podoba. Taka "swoja baba" trochę walnięta, ale to nic.
Super się dla mnie ogląda sceny z jej udziałem. :mrgreen:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Niestety dziś nie ogladałam mns, wiem, że Brooke poszła do Sally, ale dopiero z postu B@ra dowiedziałam się, że ta rozmowa była interesująca, możecie mi napisać coś więcej.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

No wreszcie! Coś ciekawego się dzieje!
Bo od dłuższego czasu przysypiałam oglądając hurtem nagrane odcinki . Szczególnie te maślane miny Kimberly i Taylor i te teksty w kółko powtarzane Sally/Adam/ Macy/Kim oraz Rick/Amber ::jezyk:: :nie:
Dzisiejsze odcinki były bardzo dramatyczne i poruszające. Gdyby się nie znało spoilerów byłoby wprost ekscytująco i sensacyjnie.
Amber świetnie grała i nawet Rick zaczął robić ludzkie miny, a nie te gapowate, maślane (szczególnie w scenach z Kim), które serwował od kilkunastu odcinków. Dzisiaj zachowywał się jak normalny, młody chłopak, a nie jakieś ciele zagubione we mgle.
Rodzinka Amber i Tawny - miodzik - prawdziwa bidna Ameryka, ale przynajmniej prawdziwa.
Może ktoś inny napisał i reżyserował te odcinki :idea:
8)
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Wczoraj bylam na 18 :-(( czy moze ktos napisac co bylo ??
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Zgadzam się z wami co do Tawny. Po prostu nie mogę jej nie lubić, chociaż kiedyś zaniedbywała Amber. Mam nadzieję że będzie grała jak najdłużej i że jej postać nie będzie tylko epizodem:)
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Jeżeli pojawi się na dłużej to możemy się spodziewać,że pojawi się w ramówce jak ostatnio to stało się z Raymondem :mrgreen: Fajnie byłoby gdyby tak sie stało.
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Tawny zostanie z nami jakiś czas, ale w czołówce chyba nigdy nie będzie, a szkoda :-(
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Odcinek 2810
Brooke razem z Kim nareszcie doszły do wnoisku ,że osobą która może coś wiedzieć na temat tajemnicy Amber jest Sally. Amber musiała mieć niezłego pietra kiedy Rick tak naciskał na wyjazd do domu a do tego za drzwiami pojawił się Raymod. Myśle ,że Amber powinna powiedzieć prawdę Rickowi, co ma być to będzie...
Odcinek 2811
Oskarżenie C.J. jakoby to on był ojcem dziecka Amber było śmieszne. Ale fakt ,że gdyby C.J. i Raymond nie przewrócili (specjalnie) tego baniaka z wodą, może Sally przełamała by się i powiedziała całą prawdę. Poznaliśmy bliżej historie Amber przed pojawieniem się w życiu Forresterów. Becky nieźle jej powiedziała. Amber zaczeła rodzić a myslałem ,że pomimo to wyjedzie z Rickiem. Teraz to dopiero Rick będzie zły ,że Amber go nie poinformowała o tym ,ze zaczeła rodzić...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Thx za skrót, bo nie oglądąłem tych odcinków.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W poniedziałek i wtorek oglądać :!: albo niech wam ktoś nagra :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

OK. nie chce ci się narazić. Bede oglądał.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Ja też się postaram, bo ostatnio to tak różnie z tym bywa.... Steffcia się zdenerwowała na mnie...:)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Nil

Post autor: Nil »

Co do czołówki, to wywalili Jamesa, a na jego miejsce wstawili Raymonda. :P Dobrze się stało, że nie ma teraz Jamesa. Miałem dość tego nienaturalnego wątku z porwaniem jego dziecka i w ogóle jak się zachowywał po rozpadzie małżeństwa. ::kwasny:: Jak zwykle nagram sobie wszystkie odcinki z następnego tygodnia i potem będę oglądał 10 w piątek wieczorem ::rad::
Zablokowany