'' NAPRAWDĘ NIE WIEDZIAŁAŚ O MOJEJ MATCE I STEPHANIE?''
Lektor nasz zamiast Steven powiedział Stephanie
Tak słyszałem to ale myślałem, ze mam problem ze słuchem:) Ten plakat brooke jest naprawdę super. Chciałbym miec taki w domu. To zagranie Felicii, aby Bridget sie poparzyła było jakies dziecinne troche, nie sądzicie?agasb11 pisze:A slyszeliście dzisiejszy tekst Nika do Taylor
'' NAPRAWDĘ NIE WIEDZIAŁAŚ O MOJEJ MATCE I STEPHANIE?''
Lektor nasz zamiast Steven powiedział Stephanie
Brooke też postąpiła nieprofesjonalnie, kiedy stworzyła SB, a jednak firma zarobiła miliony, więc znając MNS, to sabotaż Stephanie przyniesie duże zyski.Dawidek pisze:Intryga stephanie z tą kampanią reklamową jest wg mnie nieprofesjonalna. To wręcz sabotaż. Za takie coś ja Stephanie zwolniłbym z pracy. Dyscyplinarnie!
A ostatnio krytykowałeś Hunter za to, że miała białą suknię na swoim ślubie, że nie wypada takiej "starej" kobiecieDamians pisze:Brooke wyglądała przepięknie, zwłaszcza w tej dorożce, całej w kwiatach
Hunter ma 47 lat, a Brooke ma ok. 25-letniego syna, więc też coś koło tegoDamians pisze:Bo Brooke jest młodziutka przecieżTomala pisze:A ostatnio krytykowałeś Hunter za to, że miała białą suknię na swoim ślubie, że nie wypada takiej "starej" kobiecie![]()
Co innego aktorka KKL, ale Brooke, to Brooke