Bieżące odcinki cz. 1
Jeny nie chciałabym miec takiego ojca jak Eric
. Wskoczył tam jak mistrz Myagi w Karate Kid
. Fajnie że Kristen się mu postawiła w końcu nie ma 15 lat, jest odpowiedzialna. I super że nie rezygnuje ze związku z Tony'm . Ja tam na miejscu Taylor wycofałabym się z tej intrygi, najlepiej jakby nic nie wiedziała
i plan Massima nie jest taki idealny bo boski Ridżunio może okazac sie sprytniejszy
. Odcinki średnie .
- katarzynka
Sprawa wizytówki: przecież ociec Logan sam powiedział do telefonu że zgubił wizytówkę lekarza, więc nie rozumiem czemu podejrzanym miałby być fakt, że stało się to w LA
Sceny Kristen i Toniego jakieś niesmaczne według mnie były
Erick to dziś nam zaprezentował Wejście Smoka, żałosne
I to że traktuje córkę jak 15latkę, skąd on się urwał? Do sypialni Ridga też tak wpadał
Ridge dziś chyba z 5 razy powtórzył że to dzięki Tylor Brooke wyjechała do Paryża, to jakaś wiadomość podprogowa była, czy jak
Sceny Kristen i Toniego jakieś niesmaczne według mnie były
Erick to dziś nam zaprezentował Wejście Smoka, żałosne
Ridge dziś chyba z 5 razy powtórzył że to dzięki Tylor Brooke wyjechała do Paryża, to jakaś wiadomość podprogowa była, czy jak
Kristen i Tony... dobrze, że są jednak razem.
A Eric dzis pokazał że uwarza się za jakiegoś wielkiego pana świata.
Podobało mi się zachowanie Kristen jak Eric zrobił "wejście smoka".Przecież ona jest dorosła.
Taylor robi ostatnio jakieś dziwne nimy i wogóle.
Powinna sie jak najszybcie wycoać z tej interygi. [/quote]
Taylor robi ostatnio jakieś dziwne nimy i wogóle.
-
Dawidek
- Administrator
Dziś uznałem, że Kristen wie co robi. Wejście Eric'a-smoka było moim zdaniem niepotrzebne. Macie rację, on traktuje córkę, jak niedojrzałą nastolatkę.
Clarke robi się o Tony'ego coraz bardziej zazdrosny. Tak zazdrosny, że szuka sojusznika w Stephanie, a znalazł gdzie indziej.
Taylor wiecznie niezadowolona. Może Ridge zacznie coś myśleć nad tą wizytówką. Na spółkę z Brooke - na odległość.
Mi się steven coraz bardziej niepodoba. On wie, że okłamuje córkę. I jeszcze argumentuje, że jej będzie lepiej w Paryżu, bo nie będzie uganiać się za Ridge'em.
Beth ma rację, co będzie, jak Brooke się dowie?
W sumie odcinki nienajgorsze.
Clarke robi się o Tony'ego coraz bardziej zazdrosny. Tak zazdrosny, że szuka sojusznika w Stephanie, a znalazł gdzie indziej.
Taylor wiecznie niezadowolona. Może Ridge zacznie coś myśleć nad tą wizytówką. Na spółkę z Brooke - na odległość.
Mi się steven coraz bardziej niepodoba. On wie, że okłamuje córkę. I jeszcze argumentuje, że jej będzie lepiej w Paryżu, bo nie będzie uganiać się za Ridge'em.
W sumie odcinki nienajgorsze.
- Adex-fan Brooke
Interesujące że Beth zna Massimo, widać on już za młodu szastał kasą
Ciekawe na co wydawał?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Przez ostatnie odcinki wszyscy się rozwodzili, jak to Brooke wyjeżdża "na zawsze" i ona też to powtarzała, że może już nigdy nie wrócić, a tu już tego samego dnia, kiedy przyjechała do Paryża szuka pretekstów, żeby najszybciej wracać do Rydża. Już jej chodzi po głowie, że może tatuś udaje. Pewnie nawet wcale się nie wkurzy, jak intryga wyjdzie na jaw. Będzie mogła przecież wtedy natychmiast polecieć do Rydża! Żałosne...
Jeszcze rozśmieszyło mnie, że Stephen najpierw zgubił wizytówkę (i to w gabinecie Brooke), a potem zostawił kartkę z numerem telefonu na wierzchu i poszedł spać. Hehe, on to naprawde robi wszystko, żeby za maksimum 2/3 dni Brooke już wszystko wiedziała.
A miałam nadzieję, że może chociaż z tydzień Logan tam posiedzi.
Jeszcze rozśmieszyło mnie, że Stephen najpierw zgubił wizytówkę (i to w gabinecie Brooke), a potem zostawił kartkę z numerem telefonu na wierzchu i poszedł spać. Hehe, on to naprawde robi wszystko, żeby za maksimum 2/3 dni Brooke już wszystko wiedziała.
- katarzynka
Ja na miejscu Erica też tak bym się pewnie zachowywał. Uważam się za osobę tolerancyjną i otwartą, ale trudno mi uwierzyć, że Kristin i Tony nigdy nie będą uprawiali standardowego seksu.
Ostatnio zmieniony 2007-07-24, 18:03 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Ta rozmowa super, Ridge pokazał że kocha Brooke
Beth wreszcie jako jedyna mądra powiedziała że może Brooke ma racje. Eryk przesadza
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city