Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Jeny nie chciałabym miec takiego ojca jak Eric ::plask wczolo: . Wskoczył tam jak mistrz Myagi w Karate Kid :P . Fajnie że Kristen się mu postawiła w końcu nie ma 15 lat, jest odpowiedzialna. I super że nie rezygnuje ze związku z Tony'm . Ja tam na miejscu Taylor wycofałabym się z tej intrygi, najlepiej jakby nic nie wiedziała ::kwasny:: i plan Massima nie jest taki idealny bo boski Ridżunio może okazac sie sprytniejszy :D . Odcinki średnie .
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Sprawa wizytówki: przecież ociec Logan sam powiedział do telefonu że zgubił wizytówkę lekarza, więc nie rozumiem czemu podejrzanym miałby być fakt, że stało się to w LA ::ysz::

Sceny Kristen i Toniego jakieś niesmaczne według mnie były ::krzyw::
Erick to dziś nam zaprezentował Wejście Smoka, żałosne :evil: I to że traktuje córkę jak 15latkę, skąd on się urwał? Do sypialni Ridga też tak wpadał :?: ::plask wczolo:

Ridge dziś chyba z 5 razy powtórzył że to dzięki Tylor Brooke wyjechała do Paryża, to jakaś wiadomość podprogowa była, czy jak :P
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Kristen i Tony... dobrze, że są jednak razem. ::rad:: A Eric dzis pokazał że uwarza się za jakiegoś wielkiego pana świata. ::plask wczolo: Podobało mi się zachowanie Kristen jak Eric zrobił "wejście smoka".Przecież ona jest dorosła.
Taylor robi ostatnio jakieś dziwne nimy i wogóle. ::kwasny:: Powinna sie jak najszybcie wycoać z tej interygi. [/quote]
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dziś uznałem, że Kristen wie co robi. Wejście Eric'a-smoka było moim zdaniem niepotrzebne. Macie rację, on traktuje córkę, jak niedojrzałą nastolatkę.
Clarke robi się o Tony'ego coraz bardziej zazdrosny. Tak zazdrosny, że szuka sojusznika w Stephanie, a znalazł gdzie indziej.
Taylor wiecznie niezadowolona. Może Ridge zacznie coś myśleć nad tą wizytówką. Na spółkę z Brooke - na odległość.
Mi się steven coraz bardziej niepodoba. On wie, że okłamuje córkę. I jeszcze argumentuje, że jej będzie lepiej w Paryżu, bo nie będzie uganiać się za Ridge'em. ::plask wczolo: Beth ma rację, co będzie, jak Brooke się dowie?
W sumie odcinki nienajgorsze.
Forrester

Post autor: Forrester »

Nie zapominajmy, że Beth też jest winna, nie za bardzo protestowała gdy Steven nakłaniał ją do udziału w tej farsie :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Interesujące że Beth zna Massimo, widać on już za młodu szastał kasą :zeby: Ciekawe na co wydawał?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

Ja wiem, ja wiem! Eryk stąd ma forse że uczy jak sie drzwi rozwala w wielkim stylu! Takie feng shui czy coś tam...hahah...ale się uśmiałam jak to pokazali...i ta jego mina...I teraz musi Toniemu za szybke zapłacić...i po co mu to było? :|
:serce: Kocham Stefe :serce:
anita42

Post autor: anita42 »

Przez ostatnie odcinki wszyscy się rozwodzili, jak to Brooke wyjeżdża "na zawsze" i ona też to powtarzała, że może już nigdy nie wrócić, a tu już tego samego dnia, kiedy przyjechała do Paryża szuka pretekstów, żeby najszybciej wracać do Rydża. Już jej chodzi po głowie, że może tatuś udaje. Pewnie nawet wcale się nie wkurzy, jak intryga wyjdzie na jaw. Będzie mogła przecież wtedy natychmiast polecieć do Rydża! Żałosne...
Jeszcze rozśmieszyło mnie, że Stephen najpierw zgubił wizytówkę (i to w gabinecie Brooke), a potem zostawił kartkę z numerem telefonu na wierzchu i poszedł spać. Hehe, on to naprawde robi wszystko, żeby za maksimum 2/3 dni Brooke już wszystko wiedziała. :roll: A miałam nadzieję, że może chociaż z tydzień Logan tam posiedzi.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Na szczęście Brooke nie odziedziczyła "inteligencji" po ojcu :zeby:
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ohh no ale wytłumaczcie mi co to niby jest za dowód, ta wizytówka i numer :?: :!: Uzasadnienie jest mile widziane przeze mnie :twisted:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Eric vel. Smok strasznie mnie wkurza. Zamiast zapukać, przywitać się to on bawi się w Chucka Norisa. Dziwię się, że Ridge tak strasznie przejmuje się to wizytówką. Znając go nie będzie mógł z tego powodu zasnąć.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

::loll:: Rozmowa Brooke i Ridge'a to jak dla mnie rozmowa roku. Teksty pierwszej kategorii. ::rad:: KKL fajnie zagrała tę scenę.

Eryk zachowuje się skandalicznie. Najmądrzej o tej sprawie wypowiada się Sally. Kristen też dobrze myśli. 8)
Abec

Post autor: Abec »

Ja na miejscu Erica też tak bym się pewnie zachowywał. Uważam się za osobę tolerancyjną i otwartą, ale trudno mi uwierzyć, że Kristin i Tony nigdy nie będą uprawiali standardowego seksu.
Ostatnio zmieniony 2007-07-24, 18:03 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ta rozmowa super, Ridge pokazał że kocha Brooke :) Beth wreszcie jako jedyna mądra powiedziała że może Brooke ma racje. Eryk przesadza
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Prędzej powinni namawiać ich do uprawiania seksu z zapezbieczeniem, bo to co teraz się dzieje to dyskryminacja człowieka mającego HIV, któremu wmówili, że w ogóle nie może uprawiać seksu. :roll: ::plask wczolo:
Zablokowany