Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Stosując ten typ myślenia możemy dojść do wniosku, że ludzie mający mniej niż 190 m. są dyskryminowani, bo nie mogą zawodowo grać w koszykówkę, a biali aktorzy są dyskryminowani, bo nie mogą grać czarnych postaci. Każdy z nas ma ograniczenia, to naturalne. Zabezpieczenia nie są skuteczne.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No może oni nie aż tak bo ryzyko zawsze jest, ale ogólnie dziwne że Stephanie co do córki uchodzi za taką dobrą mamusie podczas kiedy synów traktuje inaczej i kobietę z HIV wygnałaby na pewno na koniec świata. :wink: Trzeba przyznać że Kristen&Tony ładna para, wątek nie jest głupi. Amber dziś wreszcie po dłuższej przerwie powiedziała coś mądrego i szczerego, nawet przyznała Brooke racje :zeby: Fajnie że dziś nie było fałszywej Taylor :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Abec pisze:Stosując ten typ myślenia możemy dojść do wniosku, że ludzie mający mniej niż 190 m. są dyskryminowani, bo nie mogą zawodowo grać w koszykówkę, a biali aktorzy są dyskryminowani, bo nie mogą grać czarnych postaci. Każdy z nas ma ograniczenia, to naturalne. Zabezpieczenia nie są skuteczne.
Bzdura. :roll: :roll: :roll: Zabezpieczenia są skuteczne. Istnieje mnóstwo par, w których jeden z partnerów jest hiv+ i prowadzą normalne życie seksualne, żyją ze sobą od lat i nikt się nie zaraził. Więcej - mają zdrowe dzieci.
Abec

Dochodzimy do tego punktu co zawsze. "Jest wiele par" i już. To jest dyskusja o faktach, więc trudno ją prowadzić, bo moim zdaniem właśnie takich par nie ma, a zabezpieczenia skutecznymi nie są. Oczywiście możesz też napisać, że znasz owe pary osobiście i co tydzień jecie razem obiady... Ponadto uważam, że ktoś kto sam nie ma dzieci nie ma też prawa krytykować Erica.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Chyba zboczyliście z tematu trochę. Jako of top dodam, że możliwość zarażenia się wirusem hiv korzystając z prezerwatywy podczas stosunku płciowego wynosi tyle samo co możliwość zajścia w ciążę - 3%.

Odcinki były ciekawe.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A najlepszym dowodem na to, że można mieć dziecko jest Daniel z Klanu :wink:

Eric jak się denerwuje wygląda jak Paszczak z Doliny Muminków ::ke:: ::cojest:: ::rad:: ::jezyk::
Co do Stefy to zgadzam się z Adexem, Tonye'ego mimo jego choroby akceptuje i potrafi zrozumieć miłość "młodych", natomiast jak Thorne chciał być z Brooke, to potrafiła się go wyrzec...

Rozmowa Brooke i Ridge'a - świetna :serce: :serce: :serce:

Rick - nie mogę już na niego patrzeć, te jego wymachy rąk są okropne ::ke:: :evil: Ale jakoś to znoszę...
Abec

Damians pisze:A najlepszym dowodem na to, że można mieć dziecko jest Daniel z Klanu :wink:
To już jednak różnica epoki, gdy idzie o osiągnięcia nauki. A dyskusja w tym wątku o rozmowie z dzisiejszego odcinka nie jest według mnie oftopem.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Sceny z Brooke i Ridge'm świętne ::ok:: Forrester nie mógł wytrzymać bez Logan i zamówił kamerki :zeby: ::rad:: :wink: Beth zaczyna myśleć racjonalnie :: bow ::

Ja osobiście się nie dziwie Eric'owi ,że zachował się jak zachował . Oczywiście nie jest przeciwko aby Ci dwoje nie byli razem , ale Eric jako porządny ojciec zainteresował się losem i przyszłością córki :: bow :: Stephani na wieść ,że jej córka jest zagrożona zarażeniem jakoś chłodno przyjeła , może dlatego ,że przed laty dała jej popalić i teraz swoim popraciem chcę ją udobruchać :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Chyba zapomniałeś, że w Ameryce wszystko jest szybciej :wink:
A sześć lat, to nie jest cała epoka...
Abec

W Polsce bogaci ludzie mają to samo co w Stanach i tak samo szybko.
Milagros

Post autor: Milagros »

Z dzisiejszych odcinków najbardziej podobała mi się rozmowa Ridge'a z Brooke :serce:
Ridge rzucał fajne teksty np:Jesteś śliczna jak zawsze :P
Sprawił tym Brooke wielką niespodziankę i przyjemność
Kristen zaś pokazała swoją siłę charakteru.Oni się naprawdę kochają i nawet tak
straszna choroba jak HIV nie jest w stanie tego zmienić.
Amber w końcu zdobyła się na szczerość i powiedziała Deaconowi co do niego czuje
Wreszcie ::jezyk::
W sumie odcinki dość ciekawe ::rad::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Damians

Nie porównuj bogactwa Daniela do bogactwa Forresterów - tego się nie da nawet przyrównać.
Sześć lat temu, na pewno w USA znano już ten sposób. A poza tym jest jeszcze możliwość adopcji, ojca zastępczego itd. Jeżeli Kristen i Tony będą umieli się kontrolować ( a na razie udowodnili, że tak) to nie widzę żadnej przeszkody, dlaczego nie mogliby być razem...
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

Brawo dla Kristen!! Czekałam aż pokaże pazurki jak mamusia...kurde...ojciec nie może traktować jej jak dziecka, sama wie co robi. To jej życie. A co do rozmowy Brooke - Ridge...szkoda że Taylor nie słyszała kto tu kogo podrywał :mrgreen: świetna jednym słowem.
A i nie moge policzyć które to już ostateczne rozstanie Amber i Deacona... :ziewam: :ziewam: :ziewam: Odcinki nawet fajne...Strasznie podoba mi sie nowy gabinet Brooke...taki...francuski ::jezyk:: A Rickowi wypadałoby zwiazać rece...może komus zrobić krzywde ::loll:: ::loll:: ::loll::
:serce: Kocham Stefe :serce:
Abec

Damians pisze:Nie porównuj bogactwa Daniela do bogactwa Forresterów - tego się nie da nawet przyrównać.
Nie porównuję. Ale "bogactwo Daniela" wystarczy, by mieć dostęp do najnowszych teraz używanych technik. A jak już pisałem, te sześć lat to więcej niż epoka.

Jeżeli Kristen i Tony będą umieli się kontrolować ( a na razie udowodnili, że tak) to nie widzę żadnej przeszkody, dlaczego nie mogliby być razem...
Fajnie, ale ja wyszedłem od tego, że nie powinni uprawiać seksu, i tylko od tego (18:31). Też mam nadzieję, że w takiej sytuacji zachowałbym się tolerancyjnie i wspaniale. Tym niemniej tak długo jak nie mam własnych dzieci nie mam też prawa myśleć, że podszedłbym do sprawy inaczej niż Eric.
Ostatnio zmieniony 2007-07-24, 19:49 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damians

Napisałeś, że nie wierzysz w to, że Kristen i Tony nigdy nie będą uprawiali normalnego seksu. Mi chodzi oto, że wczoraj udowodnili nam, że właśnie są gotowi na takie poświęcenie i nigdy tego nie zrobią. Pójdą do lekarza, zapytają się dokładnie co mogą a czego nie mogą, i będą się do tego stosować...
Zablokowany