Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
No może oni nie aż tak bo ryzyko zawsze jest, ale ogólnie dziwne że Stephanie co do córki uchodzi za taką dobrą mamusie podczas kiedy synów traktuje inaczej i kobietę z HIV wygnałaby na pewno na koniec świata.
Trzeba przyznać że Kristen&Tony ładna para, wątek nie jest głupi. Amber dziś wreszcie po dłuższej przerwie powiedziała coś mądrego i szczerego, nawet przyznała Brooke racje
Fajnie że dziś nie było fałszywej Taylor 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Bzdura.Abec pisze:Stosując ten typ myślenia możemy dojść do wniosku, że ludzie mający mniej niż 190 m. są dyskryminowani, bo nie mogą zawodowo grać w koszykówkę, a biali aktorzy są dyskryminowani, bo nie mogą grać czarnych postaci. Każdy z nas ma ograniczenia, to naturalne. Zabezpieczenia nie są skuteczne.
Dochodzimy do tego punktu co zawsze. "Jest wiele par" i już. To jest dyskusja o faktach, więc trudno ją prowadzić, bo moim zdaniem właśnie takich par nie ma, a zabezpieczenia skutecznymi nie są. Oczywiście możesz też napisać, że znasz owe pary osobiście i co tydzień jecie razem obiady... Ponadto uważam, że ktoś kto sam nie ma dzieci nie ma też prawa krytykować Erica.
A najlepszym dowodem na to, że można mieć dziecko jest Daniel z Klanu
Eric jak się denerwuje wygląda jak Paszczak z Doliny Muminków
Co do Stefy to zgadzam się z Adexem, Tonye'ego mimo jego choroby akceptuje i potrafi zrozumieć miłość "młodych", natomiast jak Thorne chciał być z Brooke, to potrafiła się go wyrzec...
Rozmowa Brooke i Ridge'a - świetna
Rick - nie mogę już na niego patrzeć, te jego wymachy rąk są okropne
Ale jakoś to znoszę...
Eric jak się denerwuje wygląda jak Paszczak z Doliny Muminków
Co do Stefy to zgadzam się z Adexem, Tonye'ego mimo jego choroby akceptuje i potrafi zrozumieć miłość "młodych", natomiast jak Thorne chciał być z Brooke, to potrafiła się go wyrzec...
Rozmowa Brooke i Ridge'a - świetna
Rick - nie mogę już na niego patrzeć, te jego wymachy rąk są okropne
Sceny z Brooke i Ridge'm świętne
Forrester nie mógł wytrzymać bez Logan i zamówił kamerki
Beth zaczyna myśleć racjonalnie
Ja osobiście się nie dziwie Eric'owi ,że zachował się jak zachował . Oczywiście nie jest przeciwko aby Ci dwoje nie byli razem , ale Eric jako porządny ojciec zainteresował się losem i przyszłością córki
Stephani na wieść ,że jej córka jest zagrożona zarażeniem jakoś chłodno przyjeła , może dlatego ,że przed laty dała jej popalić i teraz swoim popraciem chcę ją udobruchać 
Ja osobiście się nie dziwie Eric'owi ,że zachował się jak zachował . Oczywiście nie jest przeciwko aby Ci dwoje nie byli razem , ale Eric jako porządny ojciec zainteresował się losem i przyszłością córki
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Z dzisiejszych odcinków najbardziej podobała mi się rozmowa Ridge'a z Brooke
Ridge rzucał fajne teksty np:Jesteś śliczna jak zawsze
Sprawił tym Brooke wielką niespodziankę i przyjemność
Kristen zaś pokazała swoją siłę charakteru.Oni się naprawdę kochają i nawet tak
straszna choroba jak HIV nie jest w stanie tego zmienić.
Amber w końcu zdobyła się na szczerość i powiedziała Deaconowi co do niego czuje
Wreszcie
W sumie odcinki dość ciekawe
Ridge rzucał fajne teksty np:Jesteś śliczna jak zawsze
Sprawił tym Brooke wielką niespodziankę i przyjemność
Kristen zaś pokazała swoją siłę charakteru.Oni się naprawdę kochają i nawet tak
straszna choroba jak HIV nie jest w stanie tego zmienić.
Amber w końcu zdobyła się na szczerość i powiedziała Deaconowi co do niego czuje
Wreszcie
W sumie odcinki dość ciekawe
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Nie porównuj bogactwa Daniela do bogactwa Forresterów - tego się nie da nawet przyrównać.
Sześć lat temu, na pewno w USA znano już ten sposób. A poza tym jest jeszcze możliwość adopcji, ojca zastępczego itd. Jeżeli Kristen i Tony będą umieli się kontrolować ( a na razie udowodnili, że tak) to nie widzę żadnej przeszkody, dlaczego nie mogliby być razem...
Sześć lat temu, na pewno w USA znano już ten sposób. A poza tym jest jeszcze możliwość adopcji, ojca zastępczego itd. Jeżeli Kristen i Tony będą umieli się kontrolować ( a na razie udowodnili, że tak) to nie widzę żadnej przeszkody, dlaczego nie mogliby być razem...
Brawo dla Kristen!! Czekałam aż pokaże pazurki jak mamusia...kurde...ojciec nie może traktować jej jak dziecka, sama wie co robi. To jej życie. A co do rozmowy Brooke - Ridge...szkoda że Taylor nie słyszała kto tu kogo podrywał
świetna jednym słowem.
A i nie moge policzyć które to już ostateczne rozstanie Amber i Deacona...
Odcinki nawet fajne...Strasznie podoba mi sie nowy gabinet Brooke...taki...francuski
A Rickowi wypadałoby zwiazać rece...może komus zrobić krzywde

A i nie moge policzyć które to już ostateczne rozstanie Amber i Deacona...
Nie porównuję. Ale "bogactwo Daniela" wystarczy, by mieć dostęp do najnowszych teraz używanych technik. A jak już pisałem, te sześć lat to więcej niż epoka.Damians pisze:Nie porównuj bogactwa Daniela do bogactwa Forresterów - tego się nie da nawet przyrównać.
Fajnie, ale ja wyszedłem od tego, że nie powinni uprawiać seksu, i tylko od tego (18:31). Też mam nadzieję, że w takiej sytuacji zachowałbym się tolerancyjnie i wspaniale. Tym niemniej tak długo jak nie mam własnych dzieci nie mam też prawa myśleć, że podszedłbym do sprawy inaczej niż Eric.Jeżeli Kristen i Tony będą umieli się kontrolować ( a na razie udowodnili, że tak) to nie widzę żadnej przeszkody, dlaczego nie mogliby być razem...
Ostatnio zmieniony 2007-07-24, 19:49 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisałeś, że nie wierzysz w to, że Kristen i Tony nigdy nie będą uprawiali normalnego seksu. Mi chodzi oto, że wczoraj udowodnili nam, że właśnie są gotowi na takie poświęcenie i nigdy tego nie zrobią. Pójdą do lekarza, zapytają się dokładnie co mogą a czego nie mogą, i będą się do tego stosować...