Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Adex-fan Brooke pisze:Jestem od wczoraj rozbawiony bo moje oczekiwania co do postów przeciwników Brooke sprawdzają się :zeby:
Mozna sie smiac z jej głupoty :lol: Cóż te negatywne posty przedstawiają tylko brutalną prawde o Brooke ::loll::
Damians pisze:Kolejna osoba, którą razi bujne życie seksualne... To już jest nudne ::jezyk::
Uuu bardzo wyrozumieły jestes ::loll:: Niech sobie ma bujne życie erotyczne, ale nie chore. No ale skoro Ci nie przeszkada to, ze pusza sie z dwoma braćmi także ich ojcem, a i swoim zieciem nie pogardza to powodzenia :lol: :oops:
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Adex-fan Brooke pisze:Jestem od wczoraj rozbawiony bo moje oczekiwania co do postów przeciwników Brooke sprawdzają się :zeby: ale zaoszczędźcie sobie słownictwa bo jeszcze wiele przed wami no i uważajcie aby nie dostać ostrzeżenia pisząc coś w celu prowokacji ::cojest:: (punkt regulaminu nr 13 ::loll:: )
Marna obrona widzę że brak argumentów broniacych Brooke więc wymyśla się co popadnie. Ostatnio oglądałam Modę nieregularnie bo miałam sporo zajęć ale dziś bede mogła sobie spokojnie obejrzeć dwa odcinki. :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Brooke wcale nie ma bujnego i rozpustnego życia seksualnego, a raczej ubogie. Przecież po rozstaniu z Ridge'm miała jako partnera, kochanka tylko Thorne'a i to z wielkimi przerwami. Jeszcze tyle stresów. Przecież ile czasu minęło... nazywanie jej dziwką jest w ogóle nieodpowiednie i nie pasuje do tego, co faktycznie tam się dzieje. Bo Stephanie i Taylor tak o niej mówią, to niektórzy muszą za nimi powtarzać. :roll:
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 15:20 przez LoLex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

pusza sie z dwoma braćmi także ich ojcem, a i swoim zieciem
A już się do tego przyzwyczaiłem. Jej "wybryki" już nie są dla mnie zaskoczeniem. Teraz tylko czekam, aż mały Erick dorośnie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

LoLex pisze:Brooke wcale nie ma bujnego i rozpustnego życia seksualnego, a raczej ubogie. Przecież po rozstaniu z Ridge'm miała jako partnera, kochanka tylko Thorne'a i to z wielkimi przerwami. Jeszcze tyle stresów. Przecież ile czasu minęło... nazywanie jej dziwką jest w ogóle nieodpowiednie i nie pasuje do tego, co faktycznie tam się dzieje. Bo Stephanie i Taylor tak o niej mówią, to niektórzy muszą za nimi powtarzać. :roll:
No właśnie i nie rozumiem dlaczego jej przeciwnicy czekają aż ktos w pełni pochwali jej uczucie do Deacona :lol: -rozumieć ją w obecnej sytuacji a pochwalać to inne rzeczy
annnia nie mam potrzeby wymyślać co popadnie, ja te odcinki znam od lat i mam wyrobione już zdanie a ty lepiej nadrób zaległości w oglądaniu i czytaniu bo marną wypowiedź zapodałaś ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Nie nazwałbym Booke dziwką. Fakt - jej życie seksualne razi nie ilością partnerów, lecz ich doborem. Ilekroć pojawia się mężczyzna spoza środowiska Forresterów, Brooke przechodzi obok niego obojętnie. Ilekroć pojawia się żonaty członek rodziny - Brooke uświadamia sobie, że całe życie szukała właśnie jego. Wyjątkiem potwierdzającym regułę jest Grant.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Paco pisze: No ale skoro Ci nie przeszkada to, ze pusza sie z dwoma braćmi także ich ojcem, a i swoim zieciem nie pogardza to powodzenia :lol: :oops:
W prawdziwym życiu może i przeszkadzałoby mi to.
Ale to jest świat "Mody na sukces", tak samo jak Brooke postępuje Taylor, Macy, Ridge, Thorne itd. :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke pisze:Tylko że właśnie Brooke nie robi tego by skrzywdzić Bridget lub bo jej się nudzi lub by odhaczyć sobie kolejnego z rodziny lub bo sypia z kim popadnie bo tak nie jest - i mozna ją krytykować jak najbardziej, ale by chcąc być odebranym w tej krytyce na poważnie należy pisac zgodnie z faktami a nie tak powierzchownie.
A gdzie w moim poście zauważyłeś niezgodność z faktami? nie skrzywdzi tym Bridget?nie jest to kolejny członek rodziny? Czyli moja krytyka nie jest poważna, bo nie uwzględniam i nie stawiam na pierwszym miejscu w tym wszystkim jej osobistych korzyści tylko patrzę na całokształt całej tej sytuacji?W tym momencie chyba Ty chyba jesteś niepoważny.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tiril pisze: a co tam.Czemu nie wykorzystać okazji
Tutaj ::krzyw:: Mylna interpretacja, poza tym nie razi a obrzydza hmm trochę to sprzeczne też
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Adex-fan Brooke pisze:
Tiril pisze: a co tam.Czemu nie wykorzystać okazji
Tutaj ::krzyw:: Mylna interpretacja, poza tym nie razi a obrzydza hmm trochę to sprzeczne też
Mylna interpretacja, jak to nazywasz (która zresztą taka nie jest moim zdaniem, ale fan(atyk)owi nie wytłumaczysz) nie jest niezgodnoscią z faktami. Czy Brooke nie wykorzystała okazji, że Deacon na nią poleciał i nie przespała się z kolejnym członkiem rodziny?Tak było, więc nie rozumiem czemu się tak oburzasz. I jeszcze jedno pytanie : Twoim zdaniem Brooke nie ma sobie nic do zarzucenia w tej sytuacji? Postąpiła jak najbardziej dobrze?
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tiril pisze: Postąpiła jak najbardziej dobrze?
::kwasny:: ::plask wczolo: ::loll:: Odsyłam do moich postów powyżej :wink: A jesli to nie mylna interpretacja to może raczej fałszywy przekaz wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Tiril

Jedyne co mogę znaleść w postach powyżej do których zostałam odesłana, to to, że masz zdanie wyrobione od długiego czasu, i że rozumieć a pochwalać to dwie różne kwestie. A zapytałam, czy uważasz, że Brooke postąpiła dobrze?
Rozumiem ją, że potrzebowała kogoś bliskiego i kto by ją rozumiał, ale czy nie dostatecznym powodem, żeby nie iść z nim do łóżka było to, że jest jej zięciem?Skoro dla niej nie było, to dla mnie to właśnie jest powodem, żeby uważać ją za d....ę (nie chcę ostrzeżenia, a wszysy wiedzą o co chodzi). Po prostu perfidnie, jednorazowo (jak sama mówiła do Megan) puściła się z nim.
Fałszywym przekazem informacji i mylną interpretacją będzie każda krytyka idola dla jego fana.
Sad but true
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

Tiril pisze:W to akurat nie wątpię, że wiele przed nami. Wiele mężczyzn w życiu i łóżku Brooke.
I nie trzeba być przeciwnikiem Brooke, żeby zobaczyć jej podobieństwo do Jagny Borynowej.
Bardzo spodobała mi się ta wypowiedź :: bow ::
EVERYBODY LIES.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie będzie każda krytyka, Brooke źle postępuje teraz, powinna może iść na terapie byle nie do Taylor, dużo ostatnio przeszła, chociaż tez należy pamiętac że na miłość (nawet tę zakazaną) terapia nic nie pomoże.
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

LoLex pisze:Brooke wcale nie ma bujnego i rozpustnego życia seksualnego, a raczej ubogie. Przecież po rozstaniu z Ridge'm miała jako partnera, kochanka tylko Thorne'a i to z wielkimi przerwami. Jeszcze tyle stresów. Przecież ile czasu minęło... nazywanie jej dziwką jest w ogóle nieodpowiednie i nie pasuje do tego, co faktycznie tam się dzieje. Bo Stephanie i Taylor tak o niej mówią, to niektórzy muszą za nimi powtarzać. :roll:
A ta wypowiedź rozbawiła jak rzadko która na tym forum (wole spoilerowe;]).
EVERYBODY LIES.
Zablokowany