Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Abec

Post autor: Abec »

Dlaczego nikt nie zauważył edukacyjnego przesłania dzisiejszego odcinka? Ela i Krzysztof uczyli miliony Polaków technik rozliczania PITów ;) :P
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A Paweł pokazywał jak trzymać dziecko, gdy ma kolkę :mrgreen: ::jezyk::
Cathin

Post autor: Cathin »

A Ola i Adam pokazali, jak w prosty i szybki sposób można brać ślub po miesiącu znajomości. Ekhm... nie żeby coś...
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Wczoraj odniosłam wrażenie, że Darek traktuje odwiedziny u córki jak przykry obowiązek, z poczucia winy.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Tiril pisze:Wczoraj odniosłam wrażenie, że Darek traktuje odwiedziny u córki jak przykry obowiązek, z poczucia winy.
Rzeczywiście nie wyglądał na szczęśliwego.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Brooke pisze:
Tiril pisze:Wczoraj odniosłam wrażenie, że Darek traktuje odwiedziny u córki jak przykry obowiązek, z poczucia winy.
Rzeczywiście nie wyglądał na szczęśliwego.
Tak to prawda.

A dziś mieliśmy konfrontacje Jacka z Rafalskim :zeby:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Rozmowa Jacka i Rafalskiego bardzo fajna :mrgreen: Szkoda ,że sie nie pobili i wspominali o dawnych czasach... Jacek niech teraz martwi się aby Beata się nie dowiedziała kto był ojcem dziecka Karoliny.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tiril

Alexander pisze:Rozmowa Jacka i Rafalskiego bardzo fajna :mrgreen: .
Aaaaa chciałam to obejrzeć i musiałam oczywiście przegapic;/ to mowcie, mowcie co sie dzialo? :zeby:
Sad but true
Abec

Jacek odwiedził Karolinę w jej mieszkaniu, spytał, czy Jasiek ma rację mówiąc, że "już nie będzie wujkiem" i czy dziewczyna zdecydowała się na zabieg. Ona zareagowała przerażeniem na samą taką sugestię. Nagle rogległ się dzwonek do drzwi, to był Piotr. Karolina mechanicznymi rucjhami otworzyła je, oczy obu panów spotkały się ze sobą i wszystko stało się jasne. Potem spytał jeszcze o to Karolinę, a ta błagała go, by o tym zapomniał.

Kilka scen dalej Piotr czekał na Jacka pod bankiem, gdy tamten wyszedł, poprosił go o rozmowę (ta scena była w przedwczorajeszej zajawce).

Rozmawaili spokojnie, bez krzyku w gabinecie Boreckiego. M.in. Rafalski spytał, czy ze strony Jacka to była świadomo zemsta (tamten oczywiście stwierdził, że nawet przez chwilę nie myślał o tym), i stwierdził, że świadomość, że obaj są takimi samymi łajdakami wcale go nie pociesza. Na koniec stwierdził, że ze względu na dobro Beaty, dzieci i własne muszą teraz zapaść na amnezję.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Tiril

Abec pisze: Na koniec stwierdził, że ze względu na dobro Beaty, dzieci i własne muszą teraz zapaść na amnezję.
Rafalski tak stwierdził?
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tak ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Abec

Trzy razy użyłem słowa "stwierdził" w dwóch sąsiadujących zdaniach ;) Tak to jest, jak się pisze na szybko, używając nieswojego kompa ;) Sorki.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Abec nic sie przeciez nie stało :wink:

Wie ktos może, czy Paweł podjął już decyzję w sprawie Aliny??Niedawno Jerzy pytał go o prace dla niej w El-Medzie...Moim zdaniem to troche dziwne, żeby prosic brata żony o pracę dla kochanki.... ::ysz::
Abec

Tym bardziej, że Jerzy oraz Paweł i Krystyna prawie nie utrzymywali towarzyskich stosunków ;) Alina była w reklamówkach dzisiejszego odcinka, więc może coś się wyjaśni ;)
Awatar użytkownika
Tiril

ana pisze: Wie ktos może, czy Paweł podjął już decyzję w sprawie Aliny??Niedawno Jerzy pytał go o prace dla niej w El-Medzie...Moim zdaniem to troche dziwne, żeby prosic brata żony o pracę dla kochanki.... ::ysz::
Nie no, jesteśmy dorosłymi ludźmi i dla mnie nie ma w tym nic dziwnego, że sie prosi o taką rzecz. W końcu Jerzy i Paweł byli rodziną przez ponad 30 lat, to nie nie rozumiem, czemu ma nie poprosić.
Sad but true
ODPOWIEDZ