Administrator
U mnie to jest taka hybryda telewizji na żywo i streamingu. Na pewno będę oglądać "Modę na sukces", nawet po przeniesieniu do RED Go, nie mogę zapomnieć o "1 z 10" i "Milionerach". Parę dni temu na Playerze zacząłem oglądać "Naukę jazdy" - całkiem zabawny program - pewnie trochę czasu minie, zanim dokończę najnowszy sezon. Nadal będę szukać interesujących filmów i seriali dokumentalnych. Ostatnio częściej oglądam koncerty - bardzo fajny jest cykl "Stingray Quello" na Playerze. Talent show i programów typu reality show już nie oglądam. Została jeszcze serwisy informacyjne - "Express" na TTV oraz TVN24 BiS, rzadziej Wydarzenia 24. W internecie śledzę "Aktualności" TVP Katowice, jednak spora część newsów w tym programie to czysta prorządowa propaganda. Warto wiedzieć, co w trawie piszczy.
Ja mało oglądam w telewizji już. Nawet seriale wolę sobie oglądać później na Polsat Go czy na VOD TVP. Nie lubię być przykutym do telewizora, do konkretnej godziny i lecieć z miasta np. na 18, bo "Pierwsza miłość".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Administrator
Jeszcze tej jesieni będzie kilka ważnych eventów jak m.in. Mistrzostwa Świata w piłce siatkowej i nożnej, skoki narciarskie. Gale jubileuszu 25-lecia TVN-u oraz 30-lecia Polsatu.
Wiem, że na festiwalu w Sopocie będzie koncert jublieuszowy TVN-u, ale też ma być specjalna gala dla elit i gwiazd stacji. Chyba, że Zaslav z Warner Bros. Discovery przykręci im kurek
Wiem, że na festiwalu w Sopocie będzie koncert jublieuszowy TVN-u, ale też ma być specjalna gala dla elit i gwiazd stacji. Chyba, że Zaslav z Warner Bros. Discovery przykręci im kurek
Ostatnio zmieniony 2022-08-12, 12:21 przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
Administrator
Denerwuje mnie działanie TVN…
Info z Wirtualnych Mediów: „ W dni powszednie o 18:00 nadawane będą nowe odcinki serialu paradokumentalnego „Ukryta prawda”. Powtórkowe odcinki tego programu widzowie będą mogli oglądać dodatkowo cztery razy dziennie - o 6.00, 12.00, 14.00 i 15.00”.
No chyba żart!
Na „Modę na sukces” czy cokolwiek ciekawego miejsca nie ma, bo cały dzień trzeba odgrzewane powtórki jednej produkcji puszczać. Masakra. Rozumiem, że „Ukryta prawda” daje im oglądalność, jest ich i tania w produkcji + przyciąga reklamodawców, ale może warto byłoby wyjść z tej nudnej strefy komfortu po najmniejszej linii oporu i serwować widzom większą różnorodność?!
Info z Wirtualnych Mediów: „ W dni powszednie o 18:00 nadawane będą nowe odcinki serialu paradokumentalnego „Ukryta prawda”. Powtórkowe odcinki tego programu widzowie będą mogli oglądać dodatkowo cztery razy dziennie - o 6.00, 12.00, 14.00 i 15.00”.
No chyba żart!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Co nie znaczy, że nikogo nie interesuje i powinno się tym pasmem „pomiatać”.Artur pisze:Mnie jakoś pasmo daytime w polskiej telewizji nie interesuje.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Paradokumenty to - niestety - standard w polskiej telewizji. Zdarza mi się czasem na nie zerknąć i zawiesić na dłużej oko, ale tego jest za dużo, a jeden tytuł 5 razy dziennie to już mocna przesada. Takie zachowanie decydentów telewizyjnych sprawia, że będzie kolejny odpływ widzów do Internetu i serwisów streamingowych. W ciągu dnia ramówka powinna być ciekawsza, bo to nie jest tak, że niewiele osób w tym czasie ogląda telewizję. Wbrew pozorom, widzów jest sporo.
Administrator
Ja natomiast jeszcze później, bowiem o 19. Więc jedynie o godz. 19.30 "Wiadomości" a potem nadrabiam premierowy "Klan" na TVP VOD. Co do ramówki TVN-u, nie dziwi mnie. Co zazwyczaj miała przez ostatnie laty do zaproponowania w tym paśmie? Same paradokumenty, a na to miejsce na inne seriale jak znalazł.Artur pisze:Wracam po 17 z pracy i jedynie co obejrzę w tym czasie to "M*A*S*H" na Disney+, a potem o 19:00 "Fakty".
Ostatnio zmieniony 2022-08-23, 22:46 przez Topol, łącznie zmieniany 1 raz.
Przed 18 rzeczywiście nie ma niczego interesującego... Ja nawet nie włączam wtedy telewizora, bo nie interesuje mnie oglądanie paradokumentów od rana do późnego popołudnia.Artur pisze:Mnie jakoś pasmo daytime w polskiej telewizji nie interesuje. Wracam po 17 z pracy i jedynie co obejrzę w tym czasie to "M*A*S*H" na Disney+, a potem o 19:00 "Fakty".
Ostatnio zmieniony 2022-08-24, 11:52 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.