Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

ślub Antonia i Kristen bardzo mi się podobał, szczególnie słowa przysięgi, oni naprawde wierza w to, że im się uda.... :serce: Jestem pełna podziwu...Kolejny raz Megan wspiera Brooke, chociaż na nią może liczyć w tych trudnych chwilach...

Ślub mnie całkiem rozkleił...jakoś tak wyszło..bardzo sie cieszę, ze chociaż tej parze mimo przeciwności wszystko sie udało..wierzę, że będą szczęśliwi... :serce: :mrgreen:
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ślub Kristen i Tony'ego śliczny. Sally bardzo ładnie wyglądała krocząc z kwiatkami :serce:
Jestem ciekaw czy Brooke jest w ciąży :!: Ale wnioskując po jej minie wszystko na to wskazuje... Dobrze, że Megan ją pociesza.
Milagros

Post autor: Milagros »

Ślub Kristen i Antonia-piękny :serce:
Ci dwoje naprawdę się kochają i życzę im jak najlepiej
Aż się popłakałam-ale ja zawsze na ślubach płaczę,a rodzice się ze mnie śmieją...
Stefa chociaż w takiej chwili nie musiała być zazdrosna,że to Sally została świadkiem
Kristen ::kwasny::
Szkoda mi Brooke...Dobrze,że ma wsparcie Megan
Ciekawe,jaki będzie wynik testu...
Brooke miała taką minę,że aż się boję :shock:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Muszę przyznać że dziś był jeden z najnudniejszych odcinków Mody. Nie cierpię ślubów bo są zawsze nudne, wyjątkiem był ślub Thorna i Brooke jedyny jaki mi sie podobał.
Dobrze że ta przysięga ich była w miarę krótka niektórzy na ślubie opowiadają swoje całe życie wtedy jest strasznie nudno ::kwasny::
Dziwne że Brooke wcześniej nie pomyslała o tym że może być w ciąży i od razy zakłada że nie jest. Jestem bardzo ciekawa jaki będzie wynik testu.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

A ja bardzo lubie oglądac śluby dlatego dzisiejszy odcinke mi się podobał :wink: . Wszyscy tacy szczęśliwi i wogole było jakoś spokojnie bez żadnych sensacji. Ciesze się z tego bo Kristen i Tonemu nalezał się taki ślub w koncu tyle walczyli o swoje szczęście. Jedynie co mi się nie podobało na ślubie to zachowanie Ricka .Amber starała się jak tylko mogla a on poważny wogole się nie odzywał chyba nadal jest ofucony za Deacona, ktory zachowuje się z Briget jakby byli dopiero po malżeństwie, poprostu ni z tego ni z owego zamienili się w szczęśliwą pare zobaczymy co z tego wyniknie. Póki co nie jest przkonana do milości Deacona .
Szkoda mi Brook byla smutna , że nikt jej nie zaprosil na ślub i jeszcze t taki stres. Ciekawe czy bedzie znowu wciąży. W sumie by mogła fajnie zobaczyć ciężarną Brook po tylu latach :zeby:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

To się Brooke popisała! ::loll:: W ciąży jest (nie ma co spekulowac czy jest czy nie, gdyby miałoby okazac się że w ciaży nie jest to ten temat wogóle nie zostałby poruszony w MNS. I jeszcze ta mina Brooke na końcu (wydawąło mi się że ona pokiwała głową do Megan dając odpowiedz pozytywną rzecz jasna)!)! xD Niech teraz się Stefce i Bridget tłumaczy. ::plask wczolo: ::krzyw::
Nudny ślub, tak samo jak ktoś wyżej napisał ja też nie lubię slubów. Zasnąć idzie. :ziewam:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Stephanie jest ostatnią osobą, której Brooke musi się tłumaczyć a w ślubie najładniejsze to jak wyszli :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Adex-fan Brooke pisze:Stephanie jest ostatnią osobą
Oczywiście, obie panie mają siebie w "głębokim poważaniu" ale chciałbym zobaczyć minę Steph kiedy się dowiaduje. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Ślub był bardzo wzruszający. Pomimo, że ten wątek bardzo mnie drażnił to finał tego związku bardzo mi się podobał.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

No tak, królowa Stephanie poczuła się wielce urażona tym, że Sally jest świadkiem Kristen. A w czasie, kiedy jej córka i Tony bardzo cierpieli, gdzie ona była :?: Oczywiście, była zajęta walką z Brooke i swoim pupilkiem Ridgem, który jak zwykle ma najpoważniejsze problemy. Weszła więc dziarsko w idiotyczną intrygę z Massimem, która od początku była skazana na niepowodzenie z wiadomych względów. Sally tymczasem była o dziwo bardziej zainetresowana losem tej pary, podnosiła Tony'ego na duchu, gdy ten nie miał już zupełnie nadziei na szczęście. Ogólnie mam wrażenie, że Kristen jest dla Stephanie obojętna. Nawet teraz na ślubie Stepha była taka.... nijaka. Dobrze się jej przypatrzyłem, niby się cieszyła z tego ślubu, ale brakowało tego czegoś. Naprawdę dziwne...
No proszę, a Mass tak niedawno mówił, że Eric nie angażuje się w pomoc swojej rodzinie. W sprawie Kristen robił więcej, niż wspaniała obrończyni rodziny Stepha :!:
Brooke to kompromitacja na całej linii, skoro tak kocha seks, to powinna stosować jakąś metodę antykoncepcyjną, a nie tak... Ona się robi niesmaczna. Ona i jej postępowanie ::ysz:: Bez żadnego skepowania iść do łóżka z mężem swojej córki, którą to podobno kocha nad życie. Bleeee ::ke:: Jeżeli się nie potrafi panować nad pożądaniem, to trzeba z tym walczyć, bo jak sama Brooke widzi, można wpaść w niezłe bagno i skrzywdzić przy okazji najbliższych. Brooke była tak zszokowana wynikiem testu, więc chyba wszyscy wiemy, co się za tym kryje ::chytry::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dziwne,ze niebyło dziś Taylor :?
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Hunter Tylo dostała urlop, po scenach z warczeniem na Brooke. Sceny te wymagały wielkiego wysiłku fizycznego :mrgreen: Pewnie gdzieś leży na leżaku na Hawajach i wypoczywa. A co, należy jej się :D
Patka

Post autor: Patka »

Cały tydzień czekałam na odcinek, w którym odbędzie się ten ślub i akurat dziś mnie nie było w domu o tej porze :evil: Czy jest może powtórka tych odcinków?
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ślub bardzo fajne ::ok:: od samego początku nic nie wskazywało ,że go ktoś przerwie ,a to rzadkość w Modzie na sukces . A gdzie nasza pani doktor :?: Czyżby Hunter Tylo zaczęła zabiegi chirurgiczne :?: I na naszych oczach powstaje monstrum ::loll:: ::loll::
Jeżeli Brooke jest w ciąży to będzie miała mały problem , jak wytłumaczy Bridget i Rickowi ,że będą mieli brata/siostre :?: W tym wypadku powinna usunąć płod, bo z tego wyniknie więcej zamieszania .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No myślę Robi że są i inne wyjścia, mniej egoistyczne ::ysz::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany