Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zająć

Post autor: Zająć »

Nudy na pudy. Mój Riguś nareszcie szczerze się śmiał'w rozmowie z Sali.Tajlorka coś knuje może upojny wieczór urodzinowy/?
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Nie rozumiem Massima. Przedtem był na nią zły że nie może nacieszyć się swoim ojcostwem a teraz mówi jej że ma jakieś swoje potrzeby. Już go nie lubie ::kwasny:: Sierociniec w którym byli Tony i Kristen był wzruszający. Ale Zende zaraz po tej swojej wygranej w karty z Tonym od razu go obejmuje ::kwasny:: Moim zdaniem niezręczna sytuacja z tego wynikła. Miałam nadzieję że Sally w rozmowie z Ridgem trochę uchyli rąbka tajemnicy o tym że Massimo jest jego ojcem ale niestety nie. Pewnie Sally wierzy że jak nie powie to Massimo będzie z nią związany ::plask wczolo: Wciąż nie mogę uwierzyć że Sally jemu uwierzyła ::plask wczolo:
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

Jeśli chodzi o jakiś brzuch Amber nacmentarzu to widocznie musiałam to przeoczyć ale w oczy rzuciło mi się coś innego: jaka ona jest szczupła.. Oczywiście jej figurze 'dodawał uroku' czarny strój. Brzucha wypukłego choćby nie zauważyłam.. :zmiesz::
EVERYBODY LIES.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Wreszcie ciekawy wątek z Sally. Jej rozmowa z Massimo była super. Mam nadzieję że jakos wykorzysta tą informacje i zemści sie na Forresterach.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Kajeczka90 pisze:Jeśli chodzi o jakiś brzuch Amber nacmentarzu to widocznie musiałam to przeoczyć ale w oczy rzuciło mi się coś innego: jaka ona jest szczupła.. Oczywiście jej figurze 'dodawał uroku' czarny strój. Brzucha wypukłego choćby nie zauważyłam.. :zmiesz::
Ja równiez nie zauważyłam żeby na cmentarzu miała brzuch ::ysz:: była płaska i chyba miała obcisłą bluzkę ::chytry:: ...to na przyjęciu dało sie zauważyc że ma nieco zaokrąglony brzuszek :mrgreen:

A zauważyliście, że Sally w pierwszym odcinku w rozmowie z Massimo miała proste włosy, a w drugim podkręcone ::chytry:: ::jezyk::
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

Włosów Sally nie zauwazyłam jakoś, a jeśli chodzi o tę sprawę z brzuchem to dobrze napisał mój poprzednik: przecież ona miała tę czarną bluzkę dość obciśniętą! ::jezyk::
EVERYBODY LIES.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki jakieś takie nie ciekawe.
Wątek sierocińca był bardzo wzruszający. :(
Podobało mi się jak Sally podeszła do Ridge'a.
Amber i Rick wchodząc do do domu Brooke nawet nie wzięli rzeczy.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

HA! Zagadka nieobecności Taylor na ślubie Kristen i przyjęciu urodzinowym męża nareszcie rozwiązana :!: Hunterka nie pojechała urlop, nie pompowała sobie także ust, jak przypuszczali co niektórzy :P Była zwyczajne przeziębiona. Mówi bardzo cicho i niewyraźnie, teraz wszystko jasne :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Szkoda, że dzisiaj nie było Kristen i Tony'ego. Ich nowy wątek bardzo mnie interesuje.
W kwestii przyszłości firmy Forresterów całkowicie popieram Erica. Dla Stephanie ze wszystkich dzieci to zawsze Ridge jest najlepszy. Ale nigdy nie powie o tym otwarcie. Reszcie też się coś należy.
Fajne te marzenia Amber. Ciekawe co na jej pomysł by powiedziała Brooke.
I na początku ta sytuacja jak Eric objął Ridge'a. A obok stał biedny Thorne. Z niego to już Eric dumny nie jest. A Thorne o ile mi wiadomo też poświęcił tej firmie całe swoje życie.

Ogólnie dzisiejsze odcinki mi się podobały. I w końcu jest Taylor!
Forrester

Post autor: Forrester »

Pomysł Erica wydaje się być sprawiedliwy, chociaż z drugiej strony wkład Kristen czy Felicii, a tymbardziej Ricka i Bridget jest rzeczywiście marny. Rick i Bridget są jeszcze młodzi, ale Kristen i Felicia praktycznie nie miały z tą firmy nigdy nic do czynienia. Nie mówię, że Ridge powinien dostać wszystko, ale każde rozwiązanie jest krzywdzące. Massimo ma niezły plan i tą dzisiejszą akcję może dużo zdziałać, bo Ridge nie wygląda na pogodzonego z sytuacją :wink:

Amber projektantką :zeby: Tego jeszcze brakowało :wink:

Nareszcie wróciła Taylor, ale ta jej zachłanność nie podoba mi się ::jezyk::

Brooke oczywiście poparła Erica, jej biedne dzieci muszą coś przecież dostać :wink: Pytanie ją o zdanie przez Królową było zupełnie zbędne :roll:
Ostatnio zmieniony 2007-08-24, 18:50 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jaka przeziębiona!? Przecież Taylorka stała się idealnie gładka :zeby: :serce: Co prawda jej usta nie są napompowane, ale na jej twarzy nie ma ani jednej zmarszczki :zeby: :serce: Do tego miała pięknie pokręcone włosy, w ogóle Taylor wyglądała kwitnąco ::rad:: :serce:

Brooke również przywrócono do życia ::jezyk:: :serce: W sensie pięknego ubioru oczywiście :serce: Już dosyć miałem tych bluz... ::jezyk::

Już chyba nikt nie ma wątpliwości, że Mass jest ojcem Ridge'a. Te ruchy rąk mówiły same za siebie ::loll:: ::rad::

Jak ja kocham te modowe zbiegi okoliczności :serce: ::rad:: Nagle wszyscy mówią o przyszłości Domu Mody Forrester - Stefa, Eric, Mass, Brooke, Sally a nawet Taylor ::cojest:: ::rad::

I wspomnieli o Felicji - już myślałem, że całkowicie o niej zapomnieli ::rad::

Tekst Ricka o świetnym guście Amber - ::loll:: ::loll:: ::cojest:: ::plask wczolo: :mrgreen:
A ten pokaz Ambrosia wyglądał jak z jakiegoś taniego sitcomu ::rad:: Przecież te lumpy nie nadają się nawet do Domu Mody Spectra, a co dopiero do Forresterów :zeby: Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby w butikach Lauren sprzedawali takie rzeczy :mrgreen:

A wracając do wczorajszych odcinków, podoba mi sie ten chłopak Zende. Jest bardzo dzielny, zaradny i traki odważny. Kristen i Tony tworzą świetną parę, ładnie razem wyglądali w tym sierocińcu
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Uważam, że bardzo dobrze, iż Massimo uświadomił Stephanie. Całkowicie ich popieram, Ridge co prawda jest faworyzowany przez matkę, ale w tym wypadku powinien dostać większą część udziałów w firmie, no i przede wszystkim kierownictwo po śmierci Erica. Nie można dać np. takiej Kristen też 1/6 całości. Czy Felicji. Jedynie Thorne powinien dostać trochę więcej, ale na pewno mniej niż Ridge. Trzeba to podzielić konsekwentnie i sprawiedliwie. Wiadomo, że Stephanie nigdy nie wszczełaby tej dyskusji, gdyby nie strach przed długim językiem Massima :wink: Amber odkryła nagle talent do projektowania. Hm, czy oni wszyscy są aż tak uzdolnieni, trochę to śmieszne 8) To, co Mass przysłał Ridge'owi było chyba pizzą, ale nie jestem pewnien. A Bridget i Rick nie powinni dostać też dużo, ponieważ i tak dostaną już po Brooke. Eric niby tak zachwala syna za przyczynienie się do rozwoju firmy, a tak mu skąpi udziałów ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

PetroPython pisze: Amber odkryła nagle talent do projektowania. Hm, czy oni wszyscy są aż tak uzdolnieni, trochę to śmieszne 8)
Przecież Amber już w swoich pierwszych scenach pokazała nam, ze ma talent do rysowania :wink:
A to mi wyglądało raczej na kawałek szarlotki, niż na pizze ::jezyk::
Milagros

Post autor: Milagros »

Nareszcie dzisiaj ciekawe odcinki :lol:
Po długiej nieobecności pojawiła nam się Taylor trochę odmieniona(chodzi mi o wygląd
zewnętrzny)
Massimo mnie zaskoczył tą przesyłką dla Ridge'a ::jezyk::
Ridge zrobił fajną minę jak zobaczył ten kawałek placka :zeby:
U Amber jak nagle objawił się wielki talent do projektowania ubrań
Te jej marzenia o byciu sławną w świecie mody mi się nawet podobały ::rad::
Drażni mnie Stefa-dla niej tylko Ridge jest najważniejszym dzieckiem,a reszta w ogóle
się nie liczy!
Bridget i Rick też nie powinni nic dostać,bo przecież ich matką jest Brooke!
Stefa nie powiedziała tego wprost,ale ja tak to zrozumiałam
W tym sporze jestem za Erykiem-wszyscy powinni dostać tyle samo.
Ale znając charakterek Ridge'a(wiadomo w kogo się wdał)to nie pójdzie to wszystko tak
gładko...
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też popieram Eryka w sprawie akcji - każde z jego dzieci powinno dostać po tyle samo procent. A Stephanie jest strasznie obłudna - straciłam do niej całą sympatię. Jeszcze niedawno razem z Erykiem zdecydowali, że każde z dzieci dostanie po równo, a teraz po rozmowie z Massimo, już zmieniła zdanie! To np. Thorne nie pracuje w firmie? Albo Rick? Stephanie sama dziś w rozmowie z Massimo mówiła, że najważniejsza dla niej jest rodzina, ale przecież skrzywdzi i pewnie skłóci swoją rodzinę takim postępowaniem! A jak Ridge chce więcej, bo jest pazerny, to niech sobie idzie do firmy Marone! Ot co.
Dziwne, że gdy wszyscy wznosili toast za Ridga na początku, to Rick siedział sobie z Amber w gabinecie... ::chytry::
Amber ma niezły gust - byłaby świetną projektantką. ::kwasny:: ::jezyk:: ::plask wczolo: Na początku myślałam, że chce zostać krawcową. ::jezyk::
Mam wrażenie, że od chwili pojawienia się Massima stosunki między Erykiem i Ridgem ociepliły się, a słowa "ojciec" i "syn" padają z olbrzymią częstotliwością... ::jezyk:: ::chytry::
Podejrzanie szybko Massimo dostarczył przesyłkę Ridgowi... Ale to w końcu Moda - tu wszystko dzieje się z zawrotną szybkością. ::jezyk::
No proszę - Taylor jest bardzo zaradną kobietą - sama kupuje samochód dla całej rodziny, podczas gdy jej mąż całe życie poświęca firmie... :zeby:
Zablokowany