Sallyafanie mam nadzieje , że się wciągłeś w AMC i ogladasz także kolejne odcinki .
Środowy odcinek bardzo mi się podobał bo pokazywane były postacie , które możemy zobaczyć bardzo rzadko , aszkoda Livia, Derek ,Reache czy Del.
Wogóle strasznie mnie zaczął denerwować wątek Greenlee/Ryan/Annie.Greenlee zagroziła Annie , że ją zwolni ta zaraz pobiegła do Ryana.Ale wcześniej tam byla już Greenlee i naprawde ma fajnie , przyjacielskie stosunku z Ryanem i miło się ogląda ich przyjaźń.
A Annie robiła później wyrzuty Ryanowi , że spedza czas z Greenlee .I Ryan musiał wybierać pomiędzy przyjaźnia z Greenlee, a rodziną . Oczywiście wybral rodzinę , ale nie może nawet rozmawić nawet z Greenlee

Wogóle podła Annie powinna się pogodzić , że Ryana i Greenlee łączy jakaś więź przecież byli kiedyś małżeństwem
Zwiodłem się na Annie

I na Ryanie , który żyje pod pantoflem
Pozostałe wątki nie wzbudzają u mnie emocji . Podobała mi się Erica w szpitalu .A koszule nocne to miała troszkę wyzywające

Jake i Erica są znowu razem.Wogóle pięlegniarka zrobiła im zdjęcie, pewnie da je do tv i wreszcie będzie koniec wątku new devorce.
Jamie i Babe są coraz bliżej . Babe zdała egzaminy.Jamie dał Bebe pierścionek .Chociaż nie chce aby byli razem , bo wszystko na to wskazuje , że ożenia się i razem wyjadą .
Krystal przyjęła do baru Colby jako kelnerkę .Mozemy teraz obserwować walkę Avy i Colby w barze .Przynajmniej jest ciekawie. A Colby to tez dziewczyny z pazurkiem.
Dziwie się , że Colby wybaczyła w sumie Seanowi zdradę a Ave nie.A to przecież bardziej wina Sean'a Ava była wtedy samotna.
Minałczas kiedy Adam, JR mogli oddać Zachowi pieniądze i dom Chandlerów stał się Zacha
Ruth Martin wraca na chrzest Jenny .Więc licze na takie postacie na chcie jak Marian , Joe , Palmer, Myrtle , Stuart i Opal.Czyli starsze pokolenie, który pojawia się bardzo rzadko.
Juz się nie mogę doczekać Ruth, ostatni jej wystep byl w roku 2003
Bianca Mongomery(ta o której dyskutowaliśmy w temacie o Passions wroci do serialu 14 sierpnia.Narazie tylko na jeden odcinek (zatelefonuje do Kendal)Ale jest mozliwe aby Bianca wróciła na stałe.
Szykuje się nowy storyline ( wszystkie wątki się pokączyły) Scenarzyści powiedzieli , że w nowym storyline nikt nie zginie! Nie będzie żadnych bomb , seryjnych zabójców itp.
Szkoda , bo ja bym wybił Annie , Kendal, Avę, Zacha i od dzisiaj Ryana