Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?
Przypuszczam, że mowa o Sally i Jasmine. Potem dziewczyny bardzo się w tym szpitalu zaprzyjaźniły - bo wcześniej wręcz się nieznosiły 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- PetroPython
"Modę na sukces" zacząłem oglądać z rocznika 1997
Wtedy to już były koncówki Sheili; w każdym razie dobrze pamiętam to, jak Maggie się żarła z Sheilą o małe dziecko. Sheila oddała Mary Warwickom, ale później się rozmysliła. W tym czasie był też Grant, który najpierw był z Brooke, później z Macy. Trochę później pamiętam, że Sheila na jakiś czas wyjechała z Los Angeles do Doliny Śmierci, gdzie pracowała jako kelnerka. Tam zakolegowała się z Amber. Jak sobie teraz tak przypomnę, to postać tak się zmieniła 
Najpierw ogladała babcia. Potem ja się przy niej wciągnałem i z czasem przewyższyłem ją wiedzą na temat serialu. Teraz co jakiś czas dostaraczam jej spoilerów. Ona ma oczywiście więcej czasu, żeby oglądać. Ja mam czas na to rzadko, wiec są okresy, że oglądam B&B sporadycznie i tylko czytam opisy ze ŚWIATA SERIALI. I mam przez to poczucie straty.
-
amerika
- Adex-fan Brooke
To albo po śmierci Caroline albo jak pędził przerwać ślub Granta i Brooke 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jestem w identycznej sytuacji!Deacon pisze:Najpierw ogladała babcia. Potem ja się przy niej wciągnałem i z czasem przewyższyłem ją wiedzą na temat serialu. Teraz co jakiś czas dostaraczam jej spoilerów.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
-
Zająć
-
GiGi
Jaki tam z niego film?!GiGi pisze:Zaczelam ogladac w styczniu jakos jak bylam chorai ta mnie wciaglo, a sama sie wczesniej dziwilam co inni widzia w tym filmie... heh a teraz sama sie wkrecilam i jestem zadowolona z tego filmu
Sama też czasami się zastanawiam, jak mogłam być tak głupia, kiedy się wyśmiewałam z tych, co ten serial oglądają...
Co prawda fabuła jest dość wyszukana (każdy z każdym itp.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
-
Scorpion
MNS oglądam od 1999r. ^^ kiedyś to zawsze moi rodzice oglądali (przeważnie mama i babcia xD); każdy dzień o tej samej godzinie zasiadali przed telewizorem na jeden odcinek, ja jednakże uciekałem od tego .... pewnego razu zmusiłem się i oglądnąłem "z nudów" - z myślą że zmarnuje czas chciałem się wyrwać jak najprędzej po czym iść zająć się własnymi sprawami. Ku mojemu zaskoczeniu serial nie okazał się totalną porażką - spodobał mi się najbardziej ze wszystkich seriali na świecie i oglądam do teraz. Zawsze biegnę ze szkoły by obejrzeć MNS ..... xD