Bracia i siostry (Brothers & sisters)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

SallyFanie, zobaczysz jak Cię pochłonie B&S jak dojdziesz do 5-6 odcinka. :serce: Pierwszy epizod jest fajny, ale każdy kolejny jest lepszy, a te powyżej 5 są po prostu boskie. :: bow :: Jeśli podobają Ci się sceny Nory z Kitty to zapewniam, że będziesz miał czym się raczyć, bo będzie ich mnóstwo. :wink:

No i Patty będzie z odcinka na odcinek coraz więcej. :serce:

P.S. B@r, wypada już chyba powiedzieć, że te newsy od Ausiello to jednak był Prima Aprilis. ::chytry:: :mrgreen: A szkoda, bo Went i Emily w jednej scenie to byłby niezły "team" na ekranie. ::chytry:: No i Patty jako wisienka na torcie. ::jezyk::

Ja za chwilę się zabieram za epizod 1x17. :twisted:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

No nie :mrgreen: :!: A ja uwierzyłem w te newsy od Ausiello.Super by się zapowiadał koniec sezonu , ale znając B&S i tak będzie bosko :serce:
1x17 zostawiam sobie na świętaa
I zgadzam się z FanemStefci co odcinek serial staje się ciekawszy
SallyFan pisze: Fajnie, że już była Julia, tylko kurcze w góra trzech scenach i tylko migała ::krzyw::
Ona właściwie będzie cały czas tak traktowana , niestety , ale i tak będzie miałą ciekawe wątki .

A co do spoilerów pewnie już o tym wiecie , ale jeśli nie
Jenna Elfman and Susan Sullivan, co-stars on ABC's "Dharma & Greg" a few years back, are headed back to the network next month.

The two actresses will guest-star on an episode of "Brothers & Sisters" as Miranda Jones (Sullivan) and Lizzie Jones-Baker (Elfman), mother and daughter who are the Walker family's nemeses. Hoping to settle and old score, the Walkers challenge the Joneses to a rematch from a long-ago family game night.

The episode is scheduled to air Sunday, April 15.

Elfman played the free-spirited hippie-child Dharma Finklestein Montgomery on "Dharma & Greg" from 1997-2002. Last season she starred in the short-lived CBS show "Courting Alex," and she's currently attached to a comedy from producer Darren Star ("Sex and the City") that ABC is reportedly close to ordering to pilot.

Sullivan played Elfman's straitlaced mother-in-law Kitty Montgomery on "Dharma." She had a recurring part on "The Nine" earlier this season and has also guested on "Hope & Faith" and "Two and a Half Men" in recent seasons.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Może mi ktoś dać działający link do 1x17?
Z mininovy dzisiaj ten odcinek B&S nie chce się ściągać. :evil:
Polecam to video z Holly i jej córką.

http://www.youtube.com/watch?v=0KAxQ5_KqNQ

[ Dodano: 2007-04-05, 19:58 ]
Ok, już sobie poradziłem i mam ten odcinek. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Epizod 1x02 wzruszył mnie nieopisanie :( :)

Tak jak się spodziewałem na pogrzebie - :( - pojawiła się urocza Holly Harper. Była ślicznie ubrana :serce:
Sally Field wygląda olsniewająco jak na swój wiek. :serce:
Dobre to było jak Nora żartowała z Kevina że ma sie wprowadzić.
Justin rozmawiał z Holly. Super dialog.
- We were friends.
- I don't think so. See - I remember you for a long time ago.
- Yes, you do.
Wątek z firmą jakoś mało mnie interesuje. Jedynie testament: Sarah szefem :shock:
Haha, super było to z "if": Thank you for "if" Kevin, it was really sweet :mrgreen:
Ta sytuacja z Justinem... ja po prostu takich nie lubie (sytuacji), o, tak to ujme :P
Potem była wizyta brata Nory (jak mu tam?) u Patty. Nawet nie zwracałem uwagi co dziadek mówił do Holly tylko patrzyłem na tą śliczote i na ten śliczny kubek - musze sobie taki nabyć :mrgreen: Facet ma chyba chętke na Holly.. ;p
Buahahaha. Najlepszy był rzut papryką w czujnik, papryka się odbiła i bam w Nore :mrgreen: Ale jeszcze lepsze było jak wwaliła miotłą i to poleciałooo! :D
Fajny ten kolega Kitty. Szykuje się romansik? 8) I to wejście Nory... ^^
I jak ten gej przeszedł koło Tommy'ego i Sary. Kevin: Don't ask :mrgreen:
Hihi ^^ A to jak znaleźli tą babkę w mieszkaniu Justina.. Nora jakie kazanko strzeliła,hehehe. Uwielbiam ją! :)
Wiedziałem, że Sarah zapomni o tym hawajskim stroju!!! :D Ale jak zaczęła wszystko wyrzucać z siebie, jak nie było tego kostiumu do tego Taylora, to zrobiło mi sie jej żal. Biedaczka :( Ale i tak to fajnie uwieńczyli tym, że ostatni kostium kupił właśnie Joe :mrgreen: I ta ich córeczka prześlicznie śpiewała :serce: :serce: :serce: Super scenka. Super Sarah wyglądała w tym hawajskim łancuchu :serce:
Hehhehehe jak Justin był w areszcie, i był ten policjant, to było super, jak Nora sie wtrąciła że Kitty prowadzi ten show :D Potem strasznie wzruszająca scena między Justinem & Norą..
Kolejna wzruszająca scena między Kitty a Justinem w tym pokoju hotelowym.
Że też sie dziś nie popłakałem :shock: :P
Oczywiście najśliczniejsze uwieńczenie odcinka! :serce: :)

I znowu była Julia i znowu drugie skrzypce, jedna scena na pogrzebie koło Tommy'ego.

Jak na razie:
Z mężczyzn najbardziej lubie Kevina, potem Tommy'ego. Justina i Joego nie bardzo, jak na razie.
A z kobiet na równi Sarah, Nore i Kitty a zaraz po nich Holly :serce: Oczywiście czekam na rozwinięcie wątku pani Harper.

Słowa odcinka:
Kitty: "Justin is who he is" :mrgreen:
Scena odcinka:
1) końcowa na plaży z całą obsadką :serce:
2) sfrustrowana Nora i czujnik pożarowy, uderzenie papryką a potem demolka miotłą :D

90% 1x03, ale za ten zabiore się chyba dopiero po świętach :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

SallyFan widzę ,że jesteś oczarowany serialem! Wspaniale, kolejny fan. Widać ten serial ma coś w sobie co po obejrzeniu jednego epizodu nie pozwala opuscić serialu i Walkerów.
Nobody does it better
SallyFan

Alexander pisze:SallyFan widzę ,że jesteś oczarowany serialem! Wspaniale, kolejny fan. Widać ten serial ma coś w sobie co po obejrzeniu jednego epizodu nie pozwala opuscić serialu i Walkerów.
Zgadzam się, strasznie mnie wciągnął :mrgreen: ::jezyk::

Ejj ja sie w ogóle nie kapnąłem ::plask wczolo: Przecież ta babka w mieszkaniu u Justina to była ta sama co była w 1x01 u rodzinki ::plask wczolo: :mrgreen: ::cojest:: Ale ja jestem lotny...
Awatar użytkownika
FanStefci

SallyFanie, myślę, że nie powinieneś się tak katować i oglądać dopiero po świętach. ::cojest:: :twisted: :mrgreen: Obejrzyj już dziś. :wink:

Ja dzisiaj wieczorem sobie obejrzę 1x17, bo jednak nie miałem na razie czasu, żeby to zrobić. ::krzyw:: B@r, udało Ci się już ściągnąć? ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Katusze to ja przechodzę, nie mogę ściągać B&S i muszę czekać aż ABC wyemituje wszystkie odcinki! Dopiero wtedy obejrze!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Dlaczego nie możesz?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Mam problemy ze ściąganiem z torrentów i emule, jedynie ściągam z serwerów jak megaupload czy rapidshare. A tak bardzo kocham B&S :serce:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Orientujecie się może co z dalszymi odcinkami?
No bo tak niewiem czy 1x18 nie był czasami ostatnim odcinkiem pierwszej serii...
W serwisach internetowych takich jak np tv.com czy next-episode.net piszą , że następny odcinek "Game night" będzie 1 stycznia 2008 :shock: A na oficjalnej pisze ,że 15 kwietnia 2007 :zmiesz::
Wiecie coś więcej? Co ja anrazie jestem trochę zdołowany...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Sugeruj się oficjalną stroną B&S. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
SallyFan

No więc jestem po odcinku 1x03 "Affairs of State". Uczucia mieszane mam :P Ocena 8/10
Zaczyna mi się podobać wątek firmy - Sarah, Kevin i Tommy - bardzo lubiane przeze mnie postacie. Rośnie Sarah vs. Tommy :/ Dobrze że Kevin sie w to nie miesza :P
No właśnie o to chodzi że mieszane uczucia mam przez Tommy'ego. Wkurzył mnie :zmiesz::
Podczas scen z Norą za szybko mówili i nie bardzo tego zrozumiałem. Hehe Sally Field w okularkach to boski widok :mrgreen:
Dobrze, że Joe poruszył problem Paige.
Fajna scena z Holly i Norą! "Decorating is one of my passion" :serce: Haha Holly jest aktorką! :shock: To był dla mnie szok! :shock: Poza tym Holly wyglądała ślicznie :serce:
Dzisiejszy odcinek kręcił się wokół Holly. :mrgreen: ::jezyk::
Strasznie fajne sceny między Kitty a Warrenem. Haha "one-night stand" poszło :mrgreen:
Faaajnie... Tajemnica nie wyszła na jaw. Justin>Kitty>Sarah>Kevin :D
Haha ale Sarah wrobiła Kevina ze Scottym! Hihi!
Nie moge! Jaka scena ha do basenu wpadka xD
Holly na przyjęciu! xD Justin jak wypił picie Kevina - to było boskie :D
Ja tam sie nie dziwie Willowi, że uległ Holly, a wy? ::chytry:: ::rad::
Aż mnie zatkało jak Nora powiedziała wszystkim, że wie o romansie Willa z Holly. :shock:
Ojć Holly czuła się zagubiona ^^ Ale fajnie wyglądała.
Kolejna scenka Nora-Kitty i znów wzruszająca.
- Kitty, you have to tell Jonathan, that you slept with Warren. :mrgreen:
- Who told you?
I na koniec było super podsumowanie!!! Pokazywanie po kolei każdego Walkera i final scene czyli skok Nory do basenu!

Scena odcinka: wpadnięcie Kitty do basenu ::cojest:: , Nora wyznaje rodzinie, że wie prawde, final scene czyli skok Nory do basenu.

Bosssko, komp zaszalał i mam jeszcze odc. 4, 5 i 6 ! :serce: Jutro sobie strzele jednego ::jezyk::
Awatar użytkownika
FanStefci

SallyFanie, super poczytać Twoje komentarze i przy okazji odświeżyć sobie treść początkowych odcinków. :mrgreen:
Ja tam sie nie dziwie Willowi, że uległ Holly, a wy? ::chytry:: ::rad::
No pewnie, że nie! :serce: 8)

Dzisiaj ściągnąłem z rana odcinek 18, a jeszcze nie zdążyłem skomentować 17, więc czas teraz na parę słów. Odcinek dobry, ale nie dojdzie do grupy moich ulubionych.

Najlepsza była zdecydowanie scena kolacji z udziałem Beki. ::jezyk:: Kevin i Justin i ta walka oczami! :lol: ::rad:: Kevin oczywiście musiał postawić na swoim i wyrwać włos. ::plask wczolo: Wiadomo było, że się Beka zorientuje. ::chytry:: Dobrze, że udało się załagodzić jakoś sytuację, ale i tak Beka pewnie uważa teraz Walkerów za bandę świrów.

Najlepiej zachowywała się Nora. Ona jest moim ulubionym Walkerem. :serce: Super była też scenka, gdy przyszła do Holly zaprosić ją na kolację. Patty świetnie gra zaskoczenie. 8)

Sara jak zwykle mnie wkurzyła i już definitywnie jest moim najbardziej nielubianym Walkerem. :evil: Kevin też wiele stracił po tym odcinku. On jest kompletnie niedojrzały. ::plask wczolo: Chad chce dla niego się ujawnić, a ten tchórzy. Kevin jest na świetnej drodze, aby zmarnować ten związek, podobnie jak wcześniej ze Scottym! ::chytry:: ::krzyw::
Kitty też mnie zdenerwowała swoimi uwagami pod adresem senatora. Na miejscu Roberta też bym się zdystansował, właśnie tak jak on to zrobił. A swoją drogą, niezłe ziółko z tej jego córeczki. ::chytry::

Dziś wieczorem, zasiadam do 1x18. :D
Tkk_Bolly

Jestem świeżo po 1x19 i serial trzyma poziom
Ciekawe co wyniknie z pary Joe & Rebecca , narazie był tylko pocałunek , ale mam nadzieję , że dojdzie do wielkiego romasu i będzie afera w rodzinie . Przynajmniej coś się dzieje.
Mam nadzieję , że Julia urodzi jeszcze przed końcem pierwszego sezonu , bo już niewiele zostało odcinków.
Coś ostatnio nie ma Holly ::chytry::
ODPOWIEDZ