Eric III

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja oczywiście wolę Little Eric :wink:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Ja też jestem zdania, że mały Eric, albo po prostu Eric. :)
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Eric jest 100 razy lepsze. ::ok:: Mały D brzmi strasznie głupio. ::cojest:: Biedne dziecko... :|
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Zdecydowanie mały Eric,bo ile można zmieniać dziecku rodziców,miejsce zamieszkania,a teraz nawet imię? ::ke:: Czasami ten wątek jest tak naciągany,że aż szkoda gadać.Bo chyba nikt nie wie(nawet scenarzyści)czyim dzieckiem w świetle prawa i w papierach jest teraz Little Eric? :mrgreen:
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Primok

Post autor: Primok »

Ostatnio mały Eric trochę się rozgadał i to od razu pełnymi zdaniami zaczął komentować :wink: .
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dziś pomyślałam, że Deacon mógł wymyślić nowe imię dla małego Eryka, bo jego dotychczasowe imię nadała mu Amber i Rick - a Deacon jest przecież jego ojcem i może mu się "Eryk" nie podoba... :wink:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Primok pisze:Ostatnio mały Eric trochę się rozgadał i to od razu pełnymi zdaniami zaczął komentować :wink: .
No dokładnie!Nic nie mówił a teraz tak pięknie wyraża swoje opinie ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Zaraz, zaraz, a czy on nie jest TEORETYCZNIE starszy od chodzących i mówiących już od dawna bliźniaczek? Chyba Mały Eric urodził się wcześniej od Stefi i Phobe.

Najbardziej rozwala mnie fakt, że kiedy Amber zaszła w ciążę z Rickiem ten miał 16 lat, teraz ma 20, a mały Eryk... dwa.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

arturkcf pisze:
Najbardziej rozwala mnie fakt, że kiedy Amber zaszła w ciążę z Rickiem ten miał 16 lat, teraz ma 20, a mały Eryk... dwa.
Hehe takie rzeczy to tylko w Modzie :lol:
Team Hunter:)A jak!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

To chyba bardziej Deacon mówi do niego "little D". Amber - nie przypominam sobie, by ona to mówiła chyba, że mi cos umknęło. :D Rzeczywiście chłopiec ma niezłe zamieszanie, trzech ojców, dwie matki (z przyczyn losowych) i baaardzo liczną rodzinę. Ciekawe tylko, jak będą sie układały jego relacje z wszystkimi, jak podrośnie? Tego można się najbardziej obawiać.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Amber zwróciła się chyba do Erica "Little D" tylko raz z tego co pamiętam - w szpitalu, ku wielkiej uciesze Deacona. Za to chyba Bridget mówi tak do niego regularnie (a przynajmniej mówiła do tej pory:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Taa Eric ma nowe imię little D ;). Ciekawe czy w szkole będzie miał taką ksywę :P. CZasem jak patrzę co robią z małym Erickiem to myślę że Becky to się w grobie przewraca ::bojesie:: .
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Lizzy pisze:CZasem jak patrzę co robią z małym Erickiem to myślę że Becky to się w grobie przewraca ::bojesie:: .
Powinna objawić się tej bandzie bezmózgów i zabrać im Erica do jej świata. ::jezyk:: ::ke::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Skoro Caroline mogła sie objawić to Becky tez:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Już to widzę. Amber się budzi a przed sobą widzi ducha Becky i taki głos jak duchy w filmach: OOBCHODŹCIE SIEE Z MOIM SYNEM GOODNIE ALBO ODBIOOORĘ GO WAM Z TEGO ŚWIIATA!! (Oleg nie daj mi za to ostrzeżenia ja nie krzyczę tylko daje pomysł ;) ) ::loll:: Mogliby tak zrobic byłoby super :wink: :lol:
ODPOWIEDZ