Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Podoba mi się związek Karoliny i Jacka, chciałbym aby byli razem a tu fotki z ich znajomości:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:serce: :serce:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Alexander pisze:Ale np. Ola może odkryć jakiś sekret Adama... Np. ,że był już żonaty albo ,że .... hmmm nie wiem już Ola przeżyła już tez wiele związków i wszystkie możliwości już wykorzystane hehe ale napewno coś wymyślą, czuje ,że to nie to!
No właśnie, co jeden jej facet to inna skomplikowana historia. Jeden był synem gwałciciela Moniki, drugi oszustem podszywającym się pod kogoś innego itp
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Rzeczywiście widać że są szaleńczo zakochni. Aż nudne. Ale czy nie o to właśnie chodzi? Tak powinno być na początku. Dajmi im parę miesięcy. Niech się lepiej poznają i zobaczą z kim naprawdę są zaręczeni. Takie zaświergolenie jest fajne i śmieszne. Świata poza sobą nie widzą, ciągle się uśmiechają. Aktorzy grają rewelacyjnie.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Prawda jest taka,że na dłuższą metę, nam widzom taka słodkość w tym związku szybko się znudzi :ziewam:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Normalnie padam ze śmiechu jak po tylu latach i wydarzeniach sztywniak Jacek i Rafalski nadal są na pan i mówią sobie dzień dobry ::plask wczolo: :lol: I kiedy Beata dowie sie że Karolina była w ciąży z Jackiem?!
Adam i Olka słyszałem że mają brać ślub, ale to jakies sztuczne i dziwne, po co im ten ślub? ::kwasny::
Ciekawe kiedy uśmiercą Władysława? :cry:
A co do Micho to mam ciche przeczucie że on zyje tylko współpracuje z policją i udawał trupa przed Kingą ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex, w Klanie wszyscy mówią sobie Dzień dobry ::jezyk:: Nic dziwnego, że Rafalski jest z Jackiem na pan, skoro Paweł mówi do Cioci Stasi "Panie Stanisławo" , a ona do niego "Panie doktorze" ::plask wczolo: ::cojest::
Co do Micha, to też tak sobie pomyślałem, że możne jednak żyć, ale Adex- to nie jest MODA NA SUKCES ::rad:: ::jezyk:: Tu jak ktoś raz umrze, to umrze i finito. A kInga przecież widziała jego ciało,[shadow=red] i na dniach będzie jego pogrzeb... :( [/shadow]
[shadow=red]Co do ciąży Karoliny, to Beata teraz będzie nabierała podejrzeń, że Jacek mógł mieć romans z Karoliną, ale w przeciągi dwóch tygodni( tyle, ile jest w ŚS) nic się jeszcze nie wyjaśni. Podejrzewam, ze pełne rozwiązanie wątku będziemy mieli w jednym z ostatnim odcinków przed wakacjami...[/shadow]
Awatar użytkownika
Tiril

A jak się Beata dowie prawdy to będzie jeszcze jeden dodatkowy trup (Jacek) ::rad::
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Tiril pisze:A jak się Beata dowie prawdy to będzie jeszcze jeden dodatkowy trup (Jacek) ::rad::
Ahaha ::loll:: i dobrze!Należy mu się ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Wg mnie wątki w Klanie powinny wyglądać tak:
- Adam i Ola biorą ślub, krótko po nim Adam zdradza Olę i wyjeżdza bez słowa.
- Beata dowiaduje się ,że Jacek spał z Karoliną, wyprowadza się na Sadybę.
- Elżbieta i Krzysztof schodzą się i planują ślub, on zdrowieje i są szczęśliwi.
- Monika zachodzi w ciąże z Feliksem...
- Kinga chce wrócić do Michała, tymczasem on i Natalia planują wspólną przyszłość.

::ok:: ::ok::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Aleksander ciekawe wątki podałeś ::ok:: Podobają mi się twoje pomysły :) Ale na ciąże Moni nie ma co liczyć....
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A mi nie bardzo :twisted: Alexander jako fan B&B powinieneś bardziej ubarwić więcej romansów,akcji... Niech jakaś Sheila podłoży bombe na Sadybie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Pisałem to pod realia Klanu :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze: Niech jakaś Sheila podłoży bombe na Sadybie
Klanową Sheilę już mieliśmy- Panią Malinę :twisted: :mrgreen: Tylko jak to w Klanie zamiast bomby mieliśmy( i tak jak na Klan to super sceny) jak szarpała Ciocię Stasię, krzyczała na Elę i oblała kwasem Pana Jeremiasza :twisted: ::jezyk::

Alexander, u Ciebie to wszystko wygląda tak słodko :serce: :evil:
Dlaczego Beatka ma się wyprowadzać? Niech wyrzuci przez okno na ulice garnitury, koszule, krawaty i płaszcze Jacka a jego samego niech wywali na kopach ::rad:: ::jezyk:: Biedny Jacuś byłby załamany i znalazłby pocieszenie w ramionach Elżuni( która z kolei cierpiałaby po śmierci Malickiego i Władzia- bo Malickiego trzeba uśmiercić on już działa mi na nerwy :twisted: :evil: ).
A co do Moni, to fajny pomysł ::rad:: ::jezyk:: W końcu chyba nikt nie wie na prawdę ile ma ona lat ::chytry:: Wygląda młodo, pięknie i przekwitająco...yyyh kwitnąco :mrgreen: ::cojest:: To byłaby ciąża w późnym wieku, ale widzowie daliby się na to nabrać ::jezyk:: I oczywiście obowiązkowo musiałaby urodzić bliźniaki, bo Lubiczowie to mają w genach ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Ucieczka Adama nie przejdzie, bo to już było - Marek chyba zostawił Olkę, a Monika już jest w takim wieku, że raczej w ciążę nie zajdzie ::rad::
Sad but true
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Była przerwa majowa więc miałęm czas obejżeć Klan
Jesze tylko jeden odcinek w dodatku poranny więc pewnie sprzed tygodnia
Eli już przeszła depresja ::chytry:: , obok Krzysztofa nie była taka przygnębiona.
A Krzysztof to niby teraz ma umrzeć :zmiesz:: Władek też pewnie się przekręci.
Ciotka Staśka nie powinna czasem mieszkać u Jeremiasza , skąd ten ma wiedzieć , że ona nie zabawia się w Włądkiem :zmiesz:: To Monika jest w ciązy , w takim podeszłym wieku :zmiesz:: Pozatym był Darek (sympatyczny aktor, szkoda , że nie widze go nigdzie więcej oprócz Klanu)i Cześka też była , rozmawiali z jakimś małżeństwem(?) o tym , że Monika jest dziwna i strzela fochy. ::kwasny:: Obrabiali jej du.ę.Widzę , ze sprawa z Agą się wyjaśniła , dobrze , bo już to strasznie ciągneli.Pozatym nie było Ryszarda :cry:

Bardzo podoba mi się ten serial , postanowiłem, ze zaczynam go oglądac od sezonu 2007-2008
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ