Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Jeśli bez kasy to też pasuje to określenie.. :P
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Brooke wyglądała dzisiaj ślicznie jak się uśmiechała. :) Coś mi się wydaje ze między Thorne’em a Brooke zaczyna iskrzyć. :)
No nareszcie sytuacja się trochę rozruszała dzięki Stephanie. :twisted: Uwielbiam sceny ze wściekłą Stephanie bardzo mnie śmieszą ::loll::
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ooooo Adam jak dzisiaj postawił się, tylko mógł być ostrzejszy i dać Stephanie jakiś lepszy tekst a nie słabe: "Co sobie pani wyobraża". :P A tak wogule może Sally zrozumie co Adaś do niej czuje. Zdziwienie pojawiło się na jej twarzy kiedy Adam wpadl do pokoju. Stephanie też była ździwiona, a swoją drogą Steph miała tupet...
Nobody does it better
Ryan Lavery

Zgadzam się! Czasami myślę, że to Sally ma więcej klasy niż Stephanie..
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

nie przepadam za Sally, ale o to, że wysłała kwiaty to taka afera? Troche to śmieszne :wink:
Awatar użytkownika
Brooke

Stephanie fajnie zmierzyła Adama wzrokiem ::chytry:: pewnie sobie pomyślała „co to za pajac” ::loll::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Brooke pisze:Stephanie fajnie zmierzyła Adama wzrokiem ::chytry:: pewnie sobie pomyślała „co to za pajac” ::loll::
i fają minkę zrobiła ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

paulincia pisze:nie przepadam za Sally, ale o to, że wysłała kwiaty to taka afera? Troche to śmieszne :wink:
No naciągane bo chodziło o konfrontację Adama ze Stephanie :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Świetnie się ten odcinek zakończył :) Mi się wydaje, że Stephanie się zdziwiła, że ktoś ma czelność bronić Sally i nie ugiąć się pod spojrzeniem wielkiej Stephanie Forrester ;) Brooke i Thorne byli zabawni dzisiaj :) Przynajmniej Brooke się w końcu uśmiechnęła :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No Stephanie myślała ,że Sally nikt nie może obronić i nikt się za nią nie wstawi a tu.... ADAM!! Właśnie kłótnia o dobre intencje dla Amber i Ricka czyli o kwiatki zarzuty Steph są słabe, a Sally pokazała ,że potrafi się zachować i życzy dobrze Amber i Rickowi...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooke

bb-alexander pisze:Sally pokazała ,że potrafi się zachować i życzy dobrze Amber i Rickowi...
Skoro życzy tak dobrze Amber i Rick’owi i jest przyjaciółką Amber to, dlaczego chciała ją wydać w dniu jej ślubu w szpony Forresterów :?: :shock:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Fakt, pewnie chciała ochronić Ricka... Ale pamiętaj ,że to właśnie Amber jej się zwierzała... No nie wiem.... :P Zjadło mnie :D:D:D:D
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Brooke pisze:
bb-alexander pisze:Sally pokazała ,że potrafi się zachować i życzy dobrze Amber i Rickowi...
Skoro życzy tak dobrze Amber i Rick’owi i jest przyjaciółką Amber to, dlaczego chciała ją wydać w dniu jej ślubu w szpony Forresterów :?: :shock:
poprostu chciała aby wygrała prawda 8) i za to ją uwielbiam :serce:
a teraz jak jest po ślubie to logiczne ,że im życzy szczęścia w końcu nie będzie próbowała ich rozdzielić po przysiędze małżeńskiej :!: zamilkła na wieki 8)
ciesze się iż wróciła Darla bardzo długo jej nie było

i jeszcze konfrontacja Brooke & Amber była ciekawa

stefa jest zwykle bezndziejna
ciekawie się zapowiadają jutro odcinki
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Brooke pisze:
Odpowiedź na to pytanie jest oczywista, bo Amber oszukiwała Ricka, a teraz Sally myśli, że to jednak dziecko Ricka, więc im życzy dobrze. Poza tym podobała mi się ostatnia scena... to się Stephany zdziwiła.
Ryan Lavery

tkk sally=) pisze:
Brooke pisze:
poprostu chciała aby wygrała prawda 8) i za to ją uwielbiam :serce:
a teraz jak jest po ślubie to logiczne ,że im życzy szczęścia w końcu nie będzie próbowała ich rozdzielić po przysiędze małżeńskiej :!: zamilkła na wieki 8)
ciesze się iż wróciła Darla bardzo długo jej nie było
tkk sally, widzę że tak samo jak ja uwielbiasz Sally i stoisz za nią murem :)
Zablokowany