Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z tego co pamiętam, to we wspomnieniach Ridge'a było kilka scen z róźnych okresów MnS. Pamiętam moment, jak trzymał Brooke za rękę. Były wg mnie tez urywki z lat 80. Nie jestem całkowicie pewniem, to tylko moje przypuszczenia.

Dziś mogliśmy odpocząć od problemów Brooke i dano nam inny ciekawy wątek. Sytuacja tej czórki (Eric, Stephanie, Sally, Massimo) nie jest taka prosta, jak by się to mogło wydawać na pierwszy rzut oka. Sally postanowiła się zemścić na Massimo i Stephanie, chcąc powiedzieć Eric'owi prawdę, że Ridge nie jest jego synem. Sally chce się mścić nie tylko za to, że Stephanie odebrała jej Massimo, a także za śmierć Macy. I tu muszę stanąć w obronie Stephanie. Sally zapomniała chyba, jak Stephanie kibicowała małżeństwu Thorne'a i Macy. Wspierała swoją synową. I walczyła z Brooke. Czy Sally przez swoje zaślepienie o tym zapomniała? Sally miała też dziś również sporo racji. Mówiła o hipokryzji Stephanie, co jest prawdą. Zresztą jej monologi zawsze są świetne. :serce:
Ridge zaczyna rozsądnie myśleć. Oddziela stosunek do ojca od sytuacji w firmie. Odniosłem wrażenie, że się troszke zmienił - spokorniał. Być może to tylko moje wrażenie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek przecież w latach '80 Brooke nawet nie miała nic wspólnego z firmą, to było na 99% tak jak napisałem. :P
No Boldfanko masz rację że romans z Deaconem -to jak ona się nim zauroczyła to nie pasuje do niej, mimo iż dało to kilka ciekawych scen. To jednak największy błąd Brooke że nei może się oprzeć Deaconowi -tzn ostatnio zapunktowała stanowczością przez telefon, ale to też bez sensu że pozwala nadal córce mieć męża, który przeciez ją oszukuje ::kwasny:: Pogubiła się, ale piekne jest to jak pokochało już to nienarodzone dziecko, co przejawiła w kilku wypowiedziach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Adex, wg mnie to był miks scenek z różnych lat. Były tam materiały być może z lat 80, ale wiekszość była z lat 80 XX wieku. W każdym razie scenarzyści weszli w daleką serialową przeszłość. Mi najbardziej rzuciła się w oczy fryzura Stephanie. Oraz to, że wszyscy byli piękni i młodzi. ::rad:: ::rad:: ::rad:: zauważyłem też, że były urywki z kilku różnych pokazów Domu Mody Forrester, zdradzała to między innymi scenografia na wybiegu.

Bridget jest bardzo czujna i łatwo zauważy niepasującą jej rzecz. Dotyczy to w szczególności jej małżeństwa. Ale dziwne jest to, że jeszcze nie zdążyła zauważyć, że jej mąż podejrzliwie dużo czasu spędza z jej matką. Mimo to ostatnio kibicuje temu małżeństwu. :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Juz teraz nie pamiętam, ale ja mówiłem tylko o fragmencie z trzymaniem za ręce.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Wow! Ale nie Sally zaszkoczyła dzisiaj. To był naprawde zabawne, że Stephanie musi jej służyć. I jak ona wyglądała w tym ubranku. ::loll::
Ta scena z Ridge była jak dla mnie nie poprawna, troche przynajmniej. Przecież po zdjęciu gipsu nie da się odrazu tak ruszać ręką i wszystko robić nią. A oni chcieli, żeby odrazu rysował. ::kwasny::
Dobrze że nie był dziś Brooke. Musze sobie troche od niej odpocząć.
A Deacon dobrze wymyślił z promocją kolekcji Ambrossi. To może się udać. ::ok::
bastet78

Post autor: bastet78 »

Stepha w tym wdzianku super wyglądała ::loll:: ::loll:: ::loll::
Milagros

Post autor: Milagros »

Sally zawsze była nieobliczalna,ale dziś to przegięła ::kwasny::
Nie przepadam za żadną z pań,ale na pewno musiało to być dla Stefy bardzo poniżające :wink:
Nie wspomnę jak Stefa wyglądała w tym stroju służącej-masakra :zeby:
Powoli zaczynam się przekonywać do Whipa-ale te jego marzenia były trochę wyolbrzymione.Nie sądzę,by Brooke się nim na serio zainteresowała ::chytry::
Ridge i Taylor-nuda.Kto to widział,żeby od razu po zdjęciu gipsu sprawdzać zdolność
do rysowania :: bow :: Przecież wiadomo,że trochę to potrwa zanim ręka całkowicie
powróci do sprawności :roll:
I muszę wspomnieć o naszej poczciwej Darli-właśnie w takim stroju i fryzurze ją lubię :D
Wyglądała bardzo ładnie :serce:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dalej Sally, dalej!Heh ten jej pomysł jest extra.I to wdzianko na Stefie, i te jej nóżki ::jezyk:: OMG to wyglądało super. Ridżuś wraca do zdrowia.I dobrze.A Amber.Jeny jaka wieśniara. Nie potrafi się zachowac z klasą przy ważnych osobistościach tylko jest jak dziecko ::plask wczolo: .Ale Deacon się rozkręca w dziale promocji :zeby: .
Abec

Post autor: Abec »

Milagros pisze:Sally zawsze była nieobliczalna,ale dziś to przegięła ::kwasny::
Nie przepadam za żadną z pań,ale na pewno musiało to być dla Stefy bardzo poniżające :wink:
Nie wspomnę jak Stefa wyglądała w tym stroju służącej-masakra :zeby:
I o to chodziło ::krzyw::
Powoli zaczynam się przekonywać do Whipa-ale te jego marzenia były trochę wyolbrzymione.Nie sądzę,by Brooke się nim na serio zainteresowała ::chytry::
Po to właśnie mamy - my = faceci - marzenia.

Ridge i Taylor-nuda.Kto to widział,żeby od razu po zdjęciu gipsu sprawdzać zdolność
do rysowania :: bow :: Przecież wiadomo,że trochę to potrwa zanim ręka całkowicie
powróci do sprawności :roll:
Ja bym sprawdził. Byłby ciekaw ile już mogę. To naturalne.
Dawidek
Administrator

Myślałem, że dziś Eric pozna prawdę. Sally wymyśliła bardziej wymyślną "torturę" dla Stephanie. Wow, "cesarzowa" jest służącą. W tym wdzianku wyglądała niezwykle komicznie. :zeby: ::loll:: :zeby: A jej miny mówiły już wszystko, z jaką wyższością traktowała Sally i jej pomysły. :D Czekam na ciąg dalszy. :serce: Czuję, że jeszcze się pośmieję. ::loll::
U Whip'a można zauważyć niewielką przemianę. Z jego marzeń i wypowiedzi wynikało, że nie traktuje już Brooke z takim środka do osiągnięcia szybkiego zysku. Choć pewnie nie przekreśla marzeń o szybkim wzbogaceniu się. Zaczyna coś do niej czuć. ::ke:: Ciekawe tylko, czy jego marzenia się spełnią. :roll:
Ridge zbyt szybko oczekuje efektów leczenia. Lekarz wyraźnie powiedział, że czeka go rehabilitacja. Miejmy jednak nadzieję, że jego ręka będzie coraz sprawniejsza i będzie mógł wrócić do tworzenia nowych projektów. :wink:
Kitty

Post autor: Kitty »

Sally wpadła na świetny pomysł. :) Teraz będzie mogła odegrać się na Stefie. Stephanie w stroju służącej – to było niezłe. ::loll::
Rzeczywiście w myśleniu Whipa widać postęp – pragnie szczęścia Brooke i jej dziecka. Śmiałe te jego marzenia – marzy mu się związek z Brooke i uczucie z jej strony. Ogólnie sceny z marzeniami trochę mnie nudziły. :ziewam:
Kim był ten mężczyzna, który przyszedł do firmy i rozmawiał z Amber i Rickiem :?: Akurat jak była ta scena zadzwonił telefon i nie mogłam oglądać. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ten facet to gwiazda stacji CBS prowadzący od lat program (teleturniej) Price is right, właśnie chyba rok temu po wielu latach zdjęto go już z anteny, więc on zagrał sam siebie, nie pamiętam teraz jak on się nazywa. :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Sally przecież wyraźnie powiedziała nie do tego pokoju! :zmiesz:: Ale ta małpa Stephanie oczywiście musiała wejść tam gdzie nie powinna :evil: Sally naprawdę się rozklejiła, ale Stephanie na 99% udawała łzy - zdzira!

Brooke bardzo ładnie wyglądała nawet w szpitalnej koszuli, a Deacon robi się coraz bardziej słodki ::ysz:: już wcale nie jest czarnym charakterem :zmiesz:: Szkoda...

Bridget modelką ::plask wczolo: ona nie potrafi się ruszać, gdzie jej do modelki ::ke:: Whip chyba nie wie co mówi... Chociaż w porównaniu do tamtych prawdziwych modelek to Bridget jest piękna :wink:

Ridge nadal nie odzyskuje pełnej prawności ręki (trochę mi go żal), ale należało mu się za wszystko co zrobił Brooke, za obrażenie Amber i Deacona i za wyśmiewnie się Rica :twisted:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ale się wzruszyłam jak zobaczyłam pokój Macy...I tak mi tej bohaterki brakuje w serialu...Dlaczego musiała zginąc?Współczuję Sally, bardzo to przeżyła. Bridget na modlekę?Ale się uśmiałam ::loll:: !Lecz może to jest dobry chwyt.Bardzo oryginalny pomysł Whipa,ale może się udac!
Abec

Post autor: Abec »

To trochę kopia patentu z Kim, a to był w sumie sukces ;) W światku mody pamięć jest krótka, więc pewnie będzie to ogólne zaskoczenie ::jezyk:: ::krzyw::
Zablokowany