"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
cmk

Post autor: cmk »

Szkoda wielka... Myślałem, że w miarę szybko dogonimy USA. W dobie coraz łatwiejszego dostępu do najnowszych odcinków seriali poprzez Internet, TVP powinno zależeć na tym by emitować jak najaktualniejsze odcinki.
Nie wyobrażam sobie, żeby we wrześniu nie wróciły podwójne odcinki..
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Wydaje mi się, że we wrześniu wszystko wróci do normy czyli 2 odcinki dziennie. Wróci stara ramówka. Może dojdą jakieś nowe seriale, ale to w miejsce innych nie B&B. Przynajmniej mam taką nadzieję.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Żenada ::kwasny::
Nawet dobrze się nie rozsiądziemy, a tu już będzie koniec odcinka ::kwasny::
I faktycznie, wszystko zacznie się wlec w nieskończoność... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Ja tam nadal w to nie wierze.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To by było nie bardzo bo chciałbym już abyśmy doszli do roku 2006, ale może to jakaś mula interpretacja? Często w programach piszą raz Moda na sukces a w nawiasach dają numery odcinków, jeśli np. nie dali, ale jednak odcinki o 18.15 to do 19 mieszczą się spokojnie dwa, tyle że reklamy wychodzą krótkie, ostatecznie może wieczorynka o 5 minut później? Wkrótce powinno się wyjaśnić. Jeszcze nie ma potrzeby aby emitowano po jednym, nadal jesteśmy w tyle za USA, chyba że tłumacze chcą wakacji i nie wyrabiają z tłumaczeniem odcinków :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Adex-fan Brooke pisze:To by było nie bardzo bo chciałbym już abyśmy doszli do roku 2006, ale może to jakaś mula interpretacja? Często w programach piszą raz Moda na sukces a w nawiasach dają numery odcinków, jeśli np. nie dali, ale jednak odcinki o 18.15 to do 19 mieszczą się spokojnie dwa, tyle że reklamy wychodzą krótkie, ostatecznie może wieczorynka o 5 minut później? Wkrótce powinno się wyjaśnić. Jeszcze nie ma potrzeby aby emitowano po jednym, nadal jesteśmy w tyle za USA, chyba że tłumacze chcą wakacji i nie wyrabiają z tłumaczeniem odcinków :P
Oby tak było, może przesuną pozostałe seriale, żeby MNS dostało dodatkowe 5 minut i zmieściło się z dwoma odcinkami. Jeden to by była tragedia ::kwasny:: Nadal jesteśmy niecałe cztery lata za USA.
cmk

Podałem linka do serwisu prasowego TVP, a tam zawsze podawane są odcinki osobno i to często nawet z oryginalną numeracją. Zauważ że o 18:45 jest już Przebojowa noc. Może jest jeszcze nadzieja, że w lipcu się coś zmieni...
Awatar użytkownika
Tim

Tak proponuję napisać kolejnego maila do TVP żeby nie robili nam tego i emitowali po 2 odcinki dziennie. :zeby:

Znowu ta "Przebojowa Noc" . Ile razy można powtarzać tak nieudany program? Przepraszam to nawet nie jest powtórka całego programu tylko poszczególne piosenki wykonywane przez Nataszę Urbańską ::kwasny::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Co? 1 odcinek? ::kwasny:: Jaka masakra... Co to jest 22 min Mody (około.^^) :cry:
Jak się spóźnię kawałek, to już po serialu :evil: Jak były dwa odcinki w waakcje, to było cudnie ;) Oglądała ze mną rodzinka :mrgreen: Oby od września wszystko wróciło no normy :shock: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Przy jednym odcinku spadnie też oglądalność. Bo dużo ludzi albo zapomni o MNS, albo po prostu uznają, że można obejrzeć raz na tydzień, bo akcja rzeczywiści będzie posuwała się tak wolno.
W zeszłym roku, jak gdzieś byłem, to zawsze chciałem wrócić do domu na Modę, a teraz nie będzie miało to sensu. Jeszcze, jak jest umieszczana w Necie, to chyba będę oglądał rano do śniadania zaległy odcinek :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Może zorganizujemy akcję, aby jednego dnia mnóstwo osób wysłało mail, żeby zostawili dwa odcinki na wakacje? Możnaby napisać, że rzeczywiście oglądalność spadnie, w końcu na tym TVP1 zależy najbardziej :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jeśli oglądalnośc się ustabilizuje i będzie zbliżona do normalnej (tj. kiedy emitowane są 2 odcinki) to mam nadzieje ,że we wrześniu też nie wpadną na ten pomysł... Myśle ,ż spowodowane to jest kryzysem i tym ,że zakup mniejszej ilości odcinków na jakiś okres czasu.
Nobody does it better
cmk

Oglądalność nie zmaleje, bo 18 to bardzo dobra pora - blisko prime-time. Ale taka zmiana po 3 latach emitowania 2 odcinków nieco da wielu stałym widzom poczucie "spowolnienia akcji" i może ich to trochę zniechęcić.
Teoria kryzysowa jest chyba bezzasadna, bo gdzieś wyczytałem, że TVP ma już w magazynach odcinki do ok 5400...
Awatar użytkownika
Tim

cmk pisze:Oglądalność nie zmaleje, bo 18 to bardzo dobra pora - blisko prime-time
To jeszcze nie jest tak blisko prime-time . Poza tym o 18 większości osób nie ma. Robi się chłodniej , jak jest ładna pogoda to ludzie wychodzą. Kiedyś w wakacje to Moda była chyba 15 czy jakoś tak to więcej ludzi oglądało. Upał na zewnątrz to nikomu się nie chce wychodzić.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Primok

Post autor: Primok »

cmk pisze:Teoria kryzysowa jest chyba bezzasadna
Oczywiście :wink: . To w USA jest kryzys przede wszystkim i z tego co wiem to prawa do filmów, relacji sportowych, czy seriali bardzo potaniały. Np. bardzo szybko wiele nowych seriali i filmów można oglądać w tv w Europie.
ODPOWIEDZ