Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Skąd pomysł że Amber zniknie? :lol: Może akcja serialu przeniesie się tam gdzie ona? ::chytry:: Erica jest trochę lepsza od słodkiej Kimberly, ale też buja w obłokach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No właśnie, Brooke też wyjeżdżała i absolutnie nikt miał jej nie odwiedzać, a robili pielgrzymki.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

No rzeczywiście Amber nie zniknęła...A niech to :evil: :x ale czuję że Rick nie przejdzie obojętnie obok tak odpicowanej Eriki ;) Kristen to jest uległa. Kolejna która nie może oprzec się Ridge'owi, już widzę minę Erica czy Brooke gdy się dowiedzą o tym co robi Ridżunio. Ziggy kolejny spryciarz. Znalazł wszystko o Sheili. Ale nic nie powie bo nasza starsza Lovejoy(albo Carter jak kto woli ;) ) zrobi wszystko aby Ziggy nie puścił pary z ust. Ostatnio coś ciekawiej tyle mogę dodac ;) .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ziggy, pod koniec drugiego odcinka, to kompletna kompromitacja. ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: . Ma tajemnicę sheili i podaje ją jej na tacy. Nawet nie sprawdzi, kto jest w domu. ::plask wczolo: ::plask wczolo: W czytelni też dwie duże wpadki. Czy w Internecie podawane są listy pracowników firm??? Przecież to chronione dane osobowe :!: Chyba, że w USA jest inne prawo pod tym względem. ::cojest:: Druga jest już klasycznaq. ::loll:: ::loll:: Gadał do siebie w tej czytelni, chyba wszyscy słyszeli, co on tam mruczy pod nosem. :D :D
sheila już przesadza. Chce za wszelką cenę wpakować córkę do rodzinki Forrester'ów. =Czy ona nie widzi, że Erica tego nie chce. Przynajmniej pokazuje, że tego nie chce. Wyraźnie dziewczyna dała to do zrozumienia, a matka dalej swoje. ::kwasny::
Kristen mnie zawiodła. Chciałbym by powiedziała rodzinie, co kombinuje Ridge. A ta "nie mogła mu się oprzeć". ::kwasny:: Nie rozumiem. Mam nadzieję, że przemyśli swoje zachowanie.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Tyle się wydarzyło. Wróciłem do MNS, gdy tylko pojawiła się Mrs Jeans. Sheila, I love you!

Z małym Ericem to jest coś nie tak? Ten chłopczyk kiepsko gra, nawet nie umie okazać radości. Coś w stylu wcześniejszego małego Thomasa, o ile to nie ten sam aktor :) Swoją drogą to fajnie wygląda: Erica, która jest starsza o małego Erica o jakiś rok, prawie dorosła, a jej "rówieśnik" ledwo co chodzi ::krzyw::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też uważam, że zachowanie Ziggiego w domu Eryki to była głupota odcinka co najmniej... ::plask wczolo:
Myślę, że Eryka podświadomie myśli tak jak jej matka - widać to było po jej marzeniach sprzed kilku odcinków. Tylko usiłuje bronić się przed tym i ma rację, bo to przecież nieładnie tak odbijać męża swojej idolce. ::chytry::
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

A ta wielka fanatyczka Forresterów jaką jest Erica nie znalazła w necie fotki swojej mamusi u boku Eryka. Za to Ziggy znalazł już po kilku minutach szperania w necie... :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Drugi odcinek początkowo spadł chyba z choinki ::jezyk:: ::cojest::

Brooke tuląca się z Taylor ( och dziękuje, miło, że wpadłaś :zeby: ), następnie wymieniająca uśmiechy ze Stefą :zeby:

Natomiast końcówka była przerażająca. Głupia Bridget, nie podsłuchuje się cudzych rozmów, zwłaszcza o sobie ::jezyk::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dramatyczna końcówka drugiego odcinka, która z resztą była do przewidzenia od momentu, kiedy Erika zaczęła podsłuchiwać rozmowę z pokoju dziecinnego. Ja pomyślałam sobie, że to Erika podsłuch jak Brooke i Stephanie będą rozmawiać o Deaconie, a tu sama Bridget...
No proszę, Erika stosuje się jednak do rad matki - widać to było w jej zachowaniu w stosunku do Ricka (z jakim nabożeństwem podawała mu tę szklankę ::jezyk:: )
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ten prezent to taki mini-podsłuch Bridget sama spowodowała to,że usłyszała prawdę :D i to spotkanie pań Forresterek :lol: (Ahh kochana dziękuję, że przyszłaś :lol: ) I Taylor razem z Kristen zabierające ciaskta dla dzieci jakie to macierzyńskie :P Najbardziej czekam na reakcję Bridget po tym co usłyszała. Wątpię aby wybaczyła to mężowi. Będzie fajnie, muszę znaleźć czas jutro choćby na 1 odcinek :P . Ziggy sprzedał naroktyki Amber?O kurczę, jeden mądry :lol: żartuję oczywiście ;) . Jego przeszłość też nie jest czysta i Sheila to wyczuła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Lizzy zawsze trzeba wykroić czas na "Modę.."! ::chytry:: Zwłaszcza jak mamy takie odcinki jak teraz (Sheila,ciąża Brooke,Ridge szefem Spectry) to przynajmniej należy nadrobić na Youtube!
Faktycznie to "pępkowe" (w polskim tłumaczeniu ::loll:: ) takie sztuczne i jeszcze od Megan się dowiedzieliśmy że Brooke zawsze pamięta o urodzinach swoich pracowników :zeby: jaka ona wspaniała że pamięta o tym mimo tylu swoich kłopotów ::jezyk:: Taylor i Kristen jak polskie matki wzieły kawałek ciasta do domu :zeby: Ale najlepszy koniec: słodka Bridget poznała wreszcie gorycz prawdy, chociaż główką tak zakręciła że jeszcze to do niej nie dotarło. W sumie najlepsza to chyba jednak Sheila -już miała info o Ziggym -zupełnie jak dawniej o Judy :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ciekawe te dzisiejsze odcinki , najpierw Taylor i Kristen strasznie mile się zachowywały achhh ochhh , a potem uśmieszki Stephanie . Nie spodziwałem się ,że w USA obchodzi się pępkowe . Natomiast pępkowe mojego siostrzeńca całkowicie inaczej przebiegało ::jezyk:: niż to u Forresterów .
Może i dobrze ,że Bridget dowiedziała się prawdy o tym romansie :| Przynajmniej akcja troche przyspieszy .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Właśnie, jak zobaczyłem, że Taylor ładuje na talerzyk ciasto ze stołu, myślałem, ze spadnę z fotela ::ke:: ::cojest:: :mrgreen: ::rad:: Pani Darmosz bez własnego wątku ::jezyk::
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

No i Bridget poznała prawdę! Deacon i Brooke mają teraz konsekwencje swojego romansu! To było do przewidzenia że prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw... ::kwasny:: Współczuję Bridget, ciekawe co ona teraz czuje, "Mój mąż przeleciał moja matkę". ::plask wczolo: ::kwasny::
Stephanie weselsze miny robi na pogrzebach niż te, które widzięliśmy na "party" u Brooke. ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Damians pisze:Właśnie, jak zobaczyłem, że Taylor ładuje na talerzyk ciasto ze stołu, myślałem, ze spadnę z fotela ::ke:: ::cojest:: :mrgreen: ::rad:: Pani Darmosz bez własnego wątku ::jezyk::
Oj no przecież dostała wątek z ciastem ::jezyk:: skąd wiesz że akcja nie potoczy się dalej, iż okaże się że to zatrute ciasto i Taylor otruje własne dzieci ::jezyk:: hmm racja taki nudny wątek bardziej by pasował do polskiego serialu ::chytry:: ale mam coś pikantniejszego Bridget powinna skojarzyć że jej rodzeństwo to też rodzeństwo EricaIII ::jezyk::
Zablokowany