Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Skąd pomysł że Amber zniknie?
Może akcja serialu przeniesie się tam gdzie ona?
Erica jest trochę lepsza od słodkiej Kimberly, ale też buja w obłokach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No rzeczywiście Amber nie zniknęła...A niech to
ale czuję że Rick nie przejdzie obojętnie obok tak odpicowanej Eriki
Kristen to jest uległa. Kolejna która nie może oprzec się Ridge'owi, już widzę minę Erica czy Brooke gdy się dowiedzą o tym co robi Ridżunio. Ziggy kolejny spryciarz. Znalazł wszystko o Sheili. Ale nic nie powie bo nasza starsza Lovejoy(albo Carter jak kto woli
) zrobi wszystko aby Ziggy nie puścił pary z ust. Ostatnio coś ciekawiej tyle mogę dodac
.
-
Dawidek
- Administrator
Ziggy, pod koniec drugiego odcinka, to kompletna kompromitacja.
. Ma tajemnicę sheili i podaje ją jej na tacy. Nawet nie sprawdzi, kto jest w domu.
W czytelni też dwie duże wpadki. Czy w Internecie podawane są listy pracowników firm??? Przecież to chronione dane osobowe
Chyba, że w USA jest inne prawo pod tym względem.
Druga jest już klasycznaq.
Gadał do siebie w tej czytelni, chyba wszyscy słyszeli, co on tam mruczy pod nosem.
sheila już przesadza. Chce za wszelką cenę wpakować córkę do rodzinki Forrester'ów. =Czy ona nie widzi, że Erica tego nie chce. Przynajmniej pokazuje, że tego nie chce. Wyraźnie dziewczyna dała to do zrozumienia, a matka dalej swoje.
Kristen mnie zawiodła. Chciałbym by powiedziała rodzinie, co kombinuje Ridge. A ta "nie mogła mu się oprzeć".
Nie rozumiem. Mam nadzieję, że przemyśli swoje zachowanie.
sheila już przesadza. Chce za wszelką cenę wpakować córkę do rodzinki Forrester'ów. =Czy ona nie widzi, że Erica tego nie chce. Przynajmniej pokazuje, że tego nie chce. Wyraźnie dziewczyna dała to do zrozumienia, a matka dalej swoje.
Kristen mnie zawiodła. Chciałbym by powiedziała rodzinie, co kombinuje Ridge. A ta "nie mogła mu się oprzeć".
Tyle się wydarzyło. Wróciłem do MNS, gdy tylko pojawiła się Mrs Jeans. Sheila, I love you!
Z małym Ericem to jest coś nie tak? Ten chłopczyk kiepsko gra, nawet nie umie okazać radości. Coś w stylu wcześniejszego małego Thomasa, o ile to nie ten sam aktor
Swoją drogą to fajnie wygląda: Erica, która jest starsza o małego Erica o jakiś rok, prawie dorosła, a jej "rówieśnik" ledwo co chodzi 
Z małym Ericem to jest coś nie tak? Ten chłopczyk kiepsko gra, nawet nie umie okazać radości. Coś w stylu wcześniejszego małego Thomasa, o ile to nie ten sam aktor
Ja też uważam, że zachowanie Ziggiego w domu Eryki to była głupota odcinka co najmniej...
Myślę, że Eryka podświadomie myśli tak jak jej matka - widać to było po jej marzeniach sprzed kilku odcinków. Tylko usiłuje bronić się przed tym i ma rację, bo to przecież nieładnie tak odbijać męża swojej idolce.
Myślę, że Eryka podświadomie myśli tak jak jej matka - widać to było po jej marzeniach sprzed kilku odcinków. Tylko usiłuje bronić się przed tym i ma rację, bo to przecież nieładnie tak odbijać męża swojej idolce.
Dramatyczna końcówka drugiego odcinka, która z resztą była do przewidzenia od momentu, kiedy Erika zaczęła podsłuchiwać rozmowę z pokoju dziecinnego. Ja pomyślałam sobie, że to Erika podsłuch jak Brooke i Stephanie będą rozmawiać o Deaconie, a tu sama Bridget...
No proszę, Erika stosuje się jednak do rad matki - widać to było w jej zachowaniu w stosunku do Ricka (z jakim nabożeństwem podawała mu tę szklankę
)
No proszę, Erika stosuje się jednak do rad matki - widać to było w jej zachowaniu w stosunku do Ricka (z jakim nabożeństwem podawała mu tę szklankę
Ten prezent to taki mini-podsłuch Bridget sama spowodowała to,że usłyszała prawdę
i to spotkanie pań Forresterek
(Ahh kochana dziękuję, że przyszłaś
) I Taylor razem z Kristen zabierające ciaskta dla dzieci jakie to macierzyńskie
Najbardziej czekam na reakcję Bridget po tym co usłyszała. Wątpię aby wybaczyła to mężowi. Będzie fajnie, muszę znaleźć czas jutro choćby na 1 odcinek
. Ziggy sprzedał naroktyki Amber?O kurczę, jeden mądry
żartuję oczywiście
. Jego przeszłość też nie jest czysta i Sheila to wyczuła.
- Adex-fan Brooke
Lizzy zawsze trzeba wykroić czas na "Modę.."!
Zwłaszcza jak mamy takie odcinki jak teraz (Sheila,ciąża Brooke,Ridge szefem Spectry) to przynajmniej należy nadrobić na Youtube!
Faktycznie to "pępkowe" (w polskim tłumaczeniu
) takie sztuczne i jeszcze od Megan się dowiedzieliśmy że Brooke zawsze pamięta o urodzinach swoich pracowników
jaka ona wspaniała że pamięta o tym mimo tylu swoich kłopotów
Taylor i Kristen jak polskie matki wzieły kawałek ciasta do domu
Ale najlepszy koniec: słodka Bridget poznała wreszcie gorycz prawdy, chociaż główką tak zakręciła że jeszcze to do niej nie dotarło. W sumie najlepsza to chyba jednak Sheila -już miała info o Ziggym -zupełnie jak dawniej o Judy 
Faktycznie to "pępkowe" (w polskim tłumaczeniu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ciekawe te dzisiejsze odcinki , najpierw Taylor i Kristen strasznie mile się zachowywały achhh ochhh , a potem uśmieszki Stephanie . Nie spodziwałem się ,że w USA obchodzi się pępkowe . Natomiast pępkowe mojego siostrzeńca całkowicie inaczej przebiegało
niż to u Forresterów .
Może i dobrze ,że Bridget dowiedziała się prawdy o tym romansie
Przynajmniej akcja troche przyspieszy .
Może i dobrze ,że Bridget dowiedziała się prawdy o tym romansie
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
No i Bridget poznała prawdę! Deacon i Brooke mają teraz konsekwencje swojego romansu! To było do przewidzenia że prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw...
Współczuję Bridget, ciekawe co ona teraz czuje, "Mój mąż przeleciał moja matkę".

Stephanie weselsze miny robi na pogrzebach niż te, które widzięliśmy na "party" u Brooke.
Stephanie weselsze miny robi na pogrzebach niż te, które widzięliśmy na "party" u Brooke.
- Adex-fan Brooke
Oj no przecież dostała wątek z ciastemDamians pisze:Właśnie, jak zobaczyłem, że Taylor ładuje na talerzyk ciasto ze stołu, myślałem, ze spadnę z fotela![]()
![]()
![]()
Pani Darmosz bez własnego wątku