Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Dawidek pisze:Abec, szczególnych podejrzeń nabrałbym, gdyby mnie wywieziono z mojego domu, lub z lokum moich bliskich. To naprawdę byłoby podejrzane, skoro dnia poprzedniego przebywałem w domu. A tak było w przypadku Amber. Ona była przecież w domu rodziców męża. W końcu sama tak mieszkała.
Była także na imprezie i piła alkohol. A potem obudziła się w łóżku jakiegoś faceta. I jakie teraz ma możliwości? Albo uwierzyć w to, co on powiedział, a co jest najbardziej w takim wypadku prawdopodobną wersją wypadków, albo... kosmici ją tam teleportowali? kapłani Voo-Doo chcieli ją złożyć w ofierze? pojechała z tym chłopakiem na festiwal filmów z Johnem Travoltą i to od tego urwał jej się film?
Dziewczyna na dodatek zdaje sobie sprawę z tego, że nawet po pijanemu zachowałaby sie inaczej, niż "tak", jak opisał to Lance.
Ke? Przecież dopiero w dzisiejszym odcinku - więc już po tym, gdy z innych różnych względów nabrała podejrzeń - na widok Lance'a pomyślała (z pamięci): No, tak, z nim nie poszłabym, nawet po pijaku. Jak nietrudno wydedukować musiała więc zakładać, że jednak mogła zdradzić męża - tyle, że z kimś atrakcyjniejszym.

I kolejny zbieg okoliczności. Cały miłosny czworokąt zebrał się w "Insomia". Mam na myśli Amber, Rick'a, Deacon'a i CJ'a. :D :D
A tam był Deacon? Bo nie oglądałem odcinka, tylko słuchałem (równolegle pisałem coś na kompie) i pamiętam, że później dziewczyna powiedziała tylko, że w barze siedział facet podobny do jej ex. Ponadto nie nazwałbym ich 'czworokątem', Deacon i CJ przecież prawie się nie znają, no i nigdy nie startowali do tej samej dziewczyny jednocześnie.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Wreszcie od tygodnia obejrzałam wczcoraj odcinek.
Rick bardzo ładnie wygląda w tych dłuższych włosach :serce: :serce: .
Erica tak go nakręca i nakręca ale się do tego nie przyznaje, ale cel w tym ma ;) .
Rick powiedział wczoraj do Amber: "To koniec". Oby, oby Rick skarbie ty mój znajdź sobie porządniejszą dziewczynę (No dobra niech będzie ta Erica ją lepiej zniosę niż patrząc na Amber) .Lance jakiś taki słaby jest, jeszcze się pewnie wygada bo silnej woli to ten facet nie ma. A szkoda.
CJ zrobił się fajnym kumplem dla naszej skrzywdzonej Bridget. Przyznam szczerze, że sama wariowałabym po tym co ona przeżyla. I nie dziwię się, że wstydzi się powiedzieć CJ-owi że kochanką Deacona była jej matka :roll: :roll: .
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Chyba większość z nas postąpiła by tak samo gdyby jego partner zdradził go w taki sposób ::plask wczolo: Amber powinna wiedzieć ,że takich rzeczy się nie przebacza o tak sobie .
Eric w zasadzie złych rzeczy nie mówi , ale można sobie zadać pytanie czy wogóle powinna zabierać w tej dyskusji głos .
Marisa

Post autor: Marisa »

Przecież ona go nie zdradziła ::plask wczolo: To była intryga Sheili :roll: . Oglądać uważniej....
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Robi

Marisa pisze:Przecież ona go nie zdradziła ::plask wczolo: To była intryga Sheili :roll: . Oglądać uważniej....
A ty nie myl fikcji z rzeczywistością bo to może źle się skończyć ::plask wczolo: Wszyscy są święcie przekonani ,że spała z Lancem i tak ją oceniają . I tak powinniśmy oceniać bohaterów ::plask wczolo:
Marisa

Taaak? A jak wkręcili Brooke w intrygę w Wenecji to Thorne był głupi, bo ją zostawił i ożenił się Macy? ::plask wczolo: :lol:

Bridge <3 29.10
Awatar użytkownika
Robi

Marisa pisze:Taaak? A jak wkręcili Brooke w intrygę w Wenecji to Thorne był głupi, bo ją zostawił i ożenił się Macy? ::plask wczolo: :lol:
Po pierwsze przeczytaj posty które w tam tym czasie pytałem . Po drugie czytałaś regulamin , wiesz ,że w tym temacie piszemy odnośnie ostatnich odcinków B&B . Widzę ,że ktoś chcę dostać ostrzeżenie .

Po prostu - Sheila :serce: ,ale i tak teraz nie ma takiego zapału jak kiedyś :zeby: Kobitka potrafi rozkręcić akcję :serce:
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

Ale mnie ta Erica wkurza ;/ bezczelnie się wpieprza pomiędzy wódkę a zakąskę ;/ Na miejscu Amber bym ją pobila i wyrzucila z chaty ;/ co za szmatex. Mam nadzieję, że szybko zniknie z mody bo nie mogę na nią patrzeć ::ke:: :nie: :x
Imagination is more important than knowledge.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tak! Jest już tak denerwująca jak Kimberly kiedyś. Demoniczna Sheila dziś była okrutna jak nigdy, szkoda Lance'a :cry: Kto nie oglądał dziś drugiego odcinka musi koniecznie nadrobić na Youtube!! Akcja z pszczołami :twisted: A Lance jeszcze się miodem wybrudził ::kwasny:: zapłacił za swoją chciwość i głupotę ::ysz:: On chyba powiedział do niej suka a nie wiedźma?
Taylor nadal łapie plusy a Stephanie jakaś tępa się zrobiła (przecież ona zawsze wszystko wiedziała bez mówienia a teraz coś ma kłopoty z domyślaniem się)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Onyks

Post autor: Onyks »

Ja oglądałem dziś tylko 2 odcinek, a właściwie jego część. Sheila miała świetny pomysł. Szkoda mi Lance'a, ale wszedł w drogę Sheili, więc ma za swoje. Przynajmniej sheila pozbyła się niewygodnej jednostki, która mogła je przeszkodzić w zrealizowaniu cudownego planu pozbyciu się tej wstrętnej Amber. Amber jak zwykle irytująca. Za to Erica mówiła takie mądre słowa podczas rozmowy z ukochanym. Jak zwyle boska.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Oj Sheila :serce: :serce: babka robi wszystko po mojej myśli- Lance się nie wygada, Amber (mam nadzieję) się o niczym nie dowie a Rick wreszcie z nią skończy. Ale to jest za piękne by było prawdziwe (oby było!) :serce: :serce: .
Erica znowu nakręca Ricka. To mi się podoba ;) .
Tomala

Post autor: Tomala »

Erica mnie strasznie denerwuje. Tak samo jak kiedyś Kimberly ale ją później polubiłem a Erici nie polubie na pewno. Swoją drogą to straszna fleja z tego Lance'a. Upaprał się jak dzidziuś.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ani Rick, ani Erica nie znają prawdy. Oni tak naprawdę snują się w domysłach, choć sa pewni tego, że dobrze widzieli w "Insomia". Bo rzeczywiście to tak wyglądało, że Amber i alnce byli w dobrych relacjach. Filmowa rzeczywistość jest jednak inna. Mam nadzieję, że jakoś Amber pozna prawdę.
Lance źle zrobił, że poszedł do Sheila'i. Powinien od razu lecieć do Amber i wszystko powiedzieć. Ale on oczywiście nie znał prawdy o przeszłości Sheila'i. A ona jak zawsze nie wybacza i dla jej ofiar kończy się to tragicznie. Akcja z pszczołami była bardzo fajna. Tylko9 skąd Sheila wiedziała o tego typu alergii, jaką miał Lance? O ile pamiętam, on powiedział jej ogólnie, że ma alergię. Być może czegoś nie dosłyszałem.
Stephanie rzeczywiście zmieniła front. Przestała tak bronić Amber. Taylor znów spisała się na medal. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oj Lance dość się nagadał o tym że może umrzeć bo jest uczulony :wink: Poza tym jak możecie popierać Sheile?! ::chytry:: i jak możecie się łudzić że coś się nie wyda w B&B ::jezyk:: raczej wszystko się zawsze wydaje ::chytry:: no, ale zobaczymy :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Robi pisze: Po pierwsze przeczytaj posty które w tam tym czasie pytałem . Po drugie czytałaś regulamin , wiesz ,że w tym temacie piszemy odnośnie ostatnich odcinków B&B . Widzę ,że ktoś chcę dostać ostrzeżenie .
Doskonale pamiętam jak oburzałeś się, że ta pijaczka Macy i głupia doktorka Taylor wraz z rodzinką mieszają szyki Brooke ::krzyw:: A w regulaminie nie ma nic, że nie wolno odnosić się do innych wydarzeń z MNS. Poza tym to ty zmieniasz temat.

Bridge <3 29.10
Zablokowany