Bieżące odcinki cz. 1
Ups, chyba nie zabrzmiało to najlepiej - skrócik myślowy. Nie do wiary, że Sheila kontroluje (w sensie zna) cykl córki, a Abeca, że przejęzyczenie
(taka drobna złośliwość, która czasem mnie nachodzi jak mam dobry humor - to już jest poczucie humoru Szogunki
).
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- Adex-fan Brooke
Ok przepraszam, ale przeczysz sam sobie mówiąc że popierasz Sheile a nie popierasz przestępstw, wiem że pewnie rozgraniczasz co życzysz postaci a co w realu, ale nie wyrażasz tego jasno a bynajmniej faktycznie ja mam inne zdanie co do Amber.Onyks pisze:Czy to źle, że popieram działania Sheili i nie boję się tego przyznać? Nie popieram przestępstw, ale nie przekonam się do Amber, bo sama nie jest święta .
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Czy Sheila wiedziała, że w domu Taylor będzie tylko Amber
Czyżby kolejna mała wpadka scenarzystów
Sama amber w wielkim strachu nawet nie zamknęła od razu drzwi przed panią Carter. A chyba w odruchu by je zamknęła. Strach odebrał jej rozum. Zaczyna się prawdziwy thriller.
A burza, która pojawiła się w połowie odcinka juz zwiastowała nadciągające bombowe odcinki w serialu. Od dawna w soapkach i telenowelach burza jest znakiem, że akcja nabierze gwałtownego rozpędu.
Brooke rzeczywiście mogłaby utworzyć poradnię dla ludzi z problemami małżeńskimi. Ma tyle doświadczenie, że mogłaby tym obdzielić wiele par.
Eric jest na dobrej drodze, by odzyskać Stephanie. I chyba mu się to uda. To moja opinia.
Onyks, ja uważam, że Amber nie jest święta. Ale w porównaniu z panią Carter, to ona jest aniołem.
Sama amber w wielkim strachu nawet nie zamknęła od razu drzwi przed panią Carter. A chyba w odruchu by je zamknęła. Strach odebrał jej rozum. Zaczyna się prawdziwy thriller.
A burza, która pojawiła się w połowie odcinka juz zwiastowała nadciągające bombowe odcinki w serialu. Od dawna w soapkach i telenowelach burza jest znakiem, że akcja nabierze gwałtownego rozpędu.
Brooke rzeczywiście mogłaby utworzyć poradnię dla ludzi z problemami małżeńskimi. Ma tyle doświadczenie, że mogłaby tym obdzielić wiele par.
Eric jest na dobrej drodze, by odzyskać Stephanie. I chyba mu się to uda. To moja opinia.
Onyks, ja uważam, że Amber nie jest święta. Ale w porównaniu z panią Carter, to ona jest aniołem.
Amber wdząc Sheile w drzwiach powinna była trasnąc drzwiami tak zeby przy okazji rąbnęły tą idiotkę w głowe. Niech tylko spróbuje coś zrobić Amber to zobaczy. A gówniara jak zwykle przesaduje u Ricka, robiąc te pizze dla dziecka mogła się popażyc ogniem. Może wtedy cos by zrozumiała a nie słuchała kretyńskich rad matki.
To rzeczywiście trochę dziwne z tymi drzwiamy, ale widać był to dla Amber szok Widać, że nie myślała logicznie.Sheila przyszła do niej, gdy nie było nikogo, ale to chyba nie wpadkato nie wpadka- mogła poprostu mieć szczęście. Sam nie wiedziałem czy Sheila z tym kryzysem żartowała i miałem rację. A Erica rzeczywiście zmienia taktykę. Z uwodzicielki w przyjaciółkę. Szkoda, że był tylko jeden odcinek.
Są różne rodzaje aniołów-Amber jest upadłym, a Sheila to anioł śmierci.
Są różne rodzaje aniołów-Amber jest upadłym, a Sheila to anioł śmierci.
Zachowanie Amber jest jak najbardziej naturalne, bo dziewczyna doznała szoku i ją 'wmurowało'. Sheila sobie wszystko dokładnie zaplanowała, czekała na moment, gdy nikogo oprócz Amber nie będzie w domu... Jak to mówią w zapowiedziach MNS, teraz może się zdarzyć wszystko!
Jeju, dobrze, że Taylor i dzieci tam teraz nie ma.
Jeju, dobrze, że Taylor i dzieci tam teraz nie ma.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Bardzo mi się podoba to co ostatnio robi Brooke. Podpowiadała Erykowi co ma robić i wyszło, że mu się udało ze Stephanie, mimo że już mogłoby być coś między nim a Brooke. Fanie że ona nie myśli teraz tylko o sobie. Może to zmiana na dłużej.
Za to Rick jest strasznie naiwny i niestety nie potrafi być mężem. Zostawił żonę w dużych kłopotach. Nie uwierzył jej, mimo że mógł tak naprawdę. Nawet to, że Taylor jej wierzy też powinno dać mu do myślenia. Ale on poszedł na łatwiznę.
Taylor wielki plus za pomoc Amber.
Dawno nie widziałam dzieci Tay i Ridga, nawet ostatnio była okazja, nie pokazali ich.
Za to Rick jest strasznie naiwny i niestety nie potrafi być mężem. Zostawił żonę w dużych kłopotach. Nie uwierzył jej, mimo że mógł tak naprawdę. Nawet to, że Taylor jej wierzy też powinno dać mu do myślenia. Ale on poszedł na łatwiznę.
Taylor wielki plus za pomoc Amber.
Dawno nie widziałam dzieci Tay i Ridga, nawet ostatnio była okazja, nie pokazali ich.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
-
Gośka
- Adex-fan Brooke
No dzisiejsze odcinki bardzo w napięciu trzymały i jeszcze ta burza
A niektórzy fani Amber mogli chyba dostac zawału na koniec pierwszego odcinka jak Sheila zbliżała sie z sekatorem?
Oglądajcie cały tydzień! I piszcie jak wrażenia 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Sheila to wariatka, świruska, kretynka, idiotka, nienormalna morderczyni, manipulantka, zloczyńca, debilka, bezmózga małpa i szalona krowa. Mam nadzieje że policja ją znajdzie i wsadzi do paki na całe zycie. A gówniara jest taka sama bo o wszystkim wie i nic nie mówi. Mam nadzieję że Amber zostanie uratowana a Rick wywali gówniare z hukiem, najlepiej przez okno.
A poza tym moga sprawdzic Amber alkomatem i przebadać ją na obecność substancji z tego leku io nic nie wykryją. Sheila nie pomyslala o wszystkim.
A poza tym moga sprawdzic Amber alkomatem i przebadać ją na obecność substancji z tego leku io nic nie wykryją. Sheila nie pomyslala o wszystkim.
Zdecydowani nie, Sheila poprostu chce szczęścia dla swojej ukochanej córkiMrPukwa pisze:Sheila to wariatka, świruska, kretynka, idiotka, nienormalna morderczyni, manipulantka, zloczyńca, debilka, bezmózga małpa i szalona krowa. Mam nadzieje że policja ją znajdzie i wsadzi do paki na całe zycie. A gówniara jest taka sama bo o wszystkim wie i nic nie mówi. Mam nadzieję że Amber zostanie uratowana a Rick wywali gówniare z hukiem, najlepiej przez okno.
Natomiast co do Erici do zupełnie się z tobą zgadzam, najpierw udaje słodką, a dzisiaj jest z niej taka fatalna podróbka Sheili. Trzeba przyznać że Sheila jest najlepszym czarnym charakterem.