Bieżące odcinki cz. 1
-
Gabra-Sheila
Sheila jest cudna
Kto jak kto ale ona nawet biję Brooke w rozkręcaniu akcji w serialu . To jest jedyna bohaterka w B&B ,która tak naprawdę potrafi rozkręcić akcję i podnieść nam ciśnienie .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Jakie obliczeniaAbec pisze:No, dobra, na pewno jest w pierwszej piątce
Zawsze, kiedy w MNS jest burza, dzieje się coś złego. Może trzeba stworzyć specjalny wątek o burzy?
Ostatnia scena pierwszego odcinka była genialna. Gdyby to był Straszy film, to Amber już miałaby obciętą głowę.
Amber postąpiła głupio, miała kilka okazji aby jakoś zaatakować Sheile ( przecież mogła uciekać, za nim ta jeszcze wyciągnęła pistolet, lub później rzucić w nią butelką alkoholu, a ona robiła tylko śmieszne miny
Zdziwiłem się, że nie pokazali nam dzisiaj Sally martwiącą się o Amber lub wspominającą Sheile
I fajnie, że pokazali nam nadwornego śledczego rodziny Forresterów
- Adex-fan Brooke
Chyba nie myślicie że Sheila puści Amber żywą by wszystko wygadała lub choćby zdolną do mówienia/pamiętania porwania? Amber popadła w największe z możliwych kłopotów, jak Sheila jej groziła bronią to nie dziwmy się że Amber obawiała się rzucić do walki z nią, ale teraz jak złapała nożyczki widać że odzyskuje ducha walki. Sheila aby ułatwić powodzenie planu powinna była jeszcze wyposażyć córkę w jakąś viagre dla Ricka 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak Szila nie jest wariatką i morderczynią to ja jestem świętyMareczek pisze:Zdecydowani nie, Sheila poprostu chce szczęścia dla swojej ukochanej córkiMrPukwa pisze:Sheila to wariatka, świruska, kretynka, idiotka, nienormalna morderczyni, manipulantka, zloczyńca, debilka, bezmózga małpa i szalona krowa. Mam nadzieje że policja ją znajdzie i wsadzi do paki na całe zycie. A gówniara jest taka sama bo o wszystkim wie i nic nie mówi. Mam nadzieję że Amber zostanie uratowana a Rick wywali gówniare z hukiem, najlepiej przez okno.
A poza tym moga sprawdzic Amber alkomatem i przebadać ją na obecność substancji z tego leku io nic nie wykryją. Sheila nie pomyslala o wszystkim.A to że idzie po trupach to właśnie urok Sheili Carter, właśnie za to wiele ludzi ją uwielbia. A dzisiaj Sheila pokazała na co ją stać
A stać zdecydowanie na wiele
Natomiast co do Erici do zupełnie się z tobą zgadzam, najpierw udaje słodką, a dzisiaj jest z niej taka fatalna podróbka Sheili. Trzeba przyznać że Sheila jest najlepszym czarnym charakterem.
Dzisiejsze odcinki trzymały w napięciu - oglądaliśmy z całą rodziną
Mam nadzieję, że Amber wyjdzie cało z opresji. W sumie nie lubię jej, ale Erika strasznie mi gra na nerwach, a Szila... hmmm, bez niej było by nudno, ale i tak pewnie ucieknie albo zaszyje się na jakiś czas nie wiadomo gdzie
Ostatnio zmieniony 2008-01-28, 19:01 przez junk, łącznie zmieniany 1 raz.
Sex with you is incredible.
Myślę, że Sheila nie pomyślała o jednej najważniejszej rzeczy o której wspomniała Amber. Taylor wie, że Amber jest niewinna i nie uwierzy w jej zniknięcie, które tylko pogrąży jej podejrzenia! Samemu Rickowi nie chce się już w to wszystko wierzyć, co sam powiedział po tym jak przyszedł do niego Baker. No, ale jego łatwo przekabacić, więc dobrze, że Amber ma kogoś takiego jak Taylor, która z każdym dniem jest bliżej rozwiązania owej zagadki.Mareczek pisze:Sheila jest super, wspaniała, doskonała i perfekcyjna w każdym caluJak ona potrafi wszystko zaplanować
Na końcu pierwszego odcinka naprawdę przestraszyłem się o Amber
Ale już później Sheila znwu mnie zaskoczyła
![]()
![]()
![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Lepiej niech Amber siedzi cicho bo Taylor szybko do niej dołączyB@r pisze:Myślę, że Sheila nie pomyślała o jednej najważniejszej rzeczy o której wspomniała Amber. Taylor wie, że Amber jest niewinna i nie uwierzy w jej zniknięcie, które tylko pogrąży jej podejrzenia! Samemu Rickowi nie chce się już w to wszystko wierzyć, co sam powiedział po tym jak przyszedł do niego Baker. No, ale jego łatwo przekabacić, więc dobrze, że Amber ma kogoś takiego jak Taylor, która z każdym dniem jest bliżej rozwiązania owej zagadki.Mareczek pisze:Sheila jest super, wspaniała, doskonała i perfekcyjna w każdym caluJak ona potrafi wszystko zaplanować
Na końcu pierwszego odcinka naprawdę przestraszyłem się o Amber
Ale już później Sheila znwu mnie zaskoczyła
![]()
![]()
![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Eryka jest bez serca, pozwala dziecku cierpieć wiedząc jaka jest prawda o Amber.
Dziwię się tym, którzy się nabrali na sekator. Nawet lektor śmiał się czytając "koniec odcinka..." Łatwo było się domyślić, że chodzi o bransoletę.
Shiela jest piękna jak działa, ale jednocześnie straszna i niesprawiedliwa. Widzi tylko to co chce widzieć. Ona naprawdę wierzy, że została skrzywdzona, nie bierze pod uwagę powodów.
Rick ma przed sobą trudne zadanie, nie dać się omotać córce psychopatki.
Dziwię się tym, którzy się nabrali na sekator. Nawet lektor śmiał się czytając "koniec odcinka..." Łatwo było się domyślić, że chodzi o bransoletę.
Shiela jest piękna jak działa, ale jednocześnie straszna i niesprawiedliwa. Widzi tylko to co chce widzieć. Ona naprawdę wierzy, że została skrzywdzona, nie bierze pod uwagę powodów.
Rick ma przed sobą trudne zadanie, nie dać się omotać córce psychopatki.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
- Adex-fan Brooke
Tak dzieci mogły wzruszyć
ale najlepsza scena to krótka bójka Sheili i Amber i fajna zapowiedź następnego odcinka była i super że Stephanie poznała głos Sheili 
Ciśnienie podniosło się dopiero wtedy kiedy Stephanie usłyszała głos Sheili
Ach co to będzie
Dobra również była bójka Amber i Sheila . Amber powinna poczekać aż nadaży się okazja a nie tak wybiegać przy Sheila .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]