Bieżące odcinki cz. 1
-
Ryan Lavery
Dzisiejsze dwa odcinki bardzo mi się podobały. Pierwsza rzecz - Sally i jej wspaniały, spektakularny występ. W sumie zgadzam się z nią w kwestii priorytetów Clarke'a. Jego zainteresowanie synem i wypełnianie ojcowskich obowiązków od lat pozostawia wiele do życzenia. Uciekł do Forrester Creations kiedy tylko dowiedział się, że nie dostanie od Sally upragnionego stanowiska. Teraz w ogóle odciął się od Spectra Fashions i od CJ-a również. Może najwyższy czas żeby zastanowił się nad ewentualnym naprawieniem swoich błędów. Myślę, że lepiej teraz niż w ogóle. A CJ mimo, że jest buntowniczy, jest mądrym chłopakiem i kiedy zobaczy starania Clarke'a może wybaczy mu jego nieobecność i wtedy zacznie go traktować z szacunkiem a poza tym będzie wiedział, że może liczyć nie tylko na matkę ale również i na ojca. Jestem ciekaw jak skończy się ta sprawa i czy Clarke zdecyduje gdzie chce dalej pracować. Zabawnym akcentem dzisiejszych odcinków była pokojówka Denise. Jej styl mówienia i fascynacja Raymondem są bardzo ciekawe. Mam nadzieję, że pomoże ona Brooke, która jest naprawdę załamana całą tą sprawą z Raymondem. Swoją drogą Brooke wyglądała dziś ślicznie.
Ale czy to nie dziwne, że pokojówka obcej osobie opowiada o takich rzeczach? przecież się nie znają a ta wchodzi i gada....no cóż....A Tawny jak zwykle wszystko psuje,
gdyby nie ona to Rick już znałby prawdę... No i Kim niestety była...dziwne, ale nie beczała, ale i tak mnie wkurza, po co dochodzi wogóle do Ricka?!
tez sie wkurzyłem ze Kim dzis sie pojawiła. Naszczeście nie ryczła jak zawsze ale i tak byla zmulona.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
- Marek Forrester
Pokojówka bardzo zaufała Brooke ,że tak jej opowiada o Raymondzie. Eh te kobiety... 
Sally totalnie mnie zaskoczyła, jak zawsze zabawna i śmieszna kobieta załamana wróciła do domu. Clark powinien pomyśleć o swoim synu i byłej żonie a nie o tym ,że dostaje dużą pensje. Znów dzisiaj Kim, eh nawet nie będę pisał na jej temat. A co do Amber to mogła w końcu przełamać tą barierę, Tawny naopowiadała Rickowi jakiś bzdur a Amber siedziała i tylko waliła miny. Rick coś zauważyłem mało przejmuje się dzieciakime, wogule z nim nie przebywa po szkole chodzi do jakiś barów!
Sally totalnie mnie zaskoczyła, jak zawsze zabawna i śmieszna kobieta załamana wróciła do domu. Clark powinien pomyśleć o swoim synu i byłej żonie a nie o tym ,że dostaje dużą pensje. Znów dzisiaj Kim, eh nawet nie będę pisał na jej temat. A co do Amber to mogła w końcu przełamać tą barierę, Tawny naopowiadała Rickowi jakiś bzdur a Amber siedziała i tylko waliła miny. Rick coś zauważyłem mało przejmuje się dzieciakime, wogule z nim nie przebywa po szkole chodzi do jakiś barów!
Nobody does it better
Pewnie w barach ma wenę i pisze nudne piosenki o Kim.
i nudne teledyski (marzenia) i cały ten przekichany wątek!paulincia pisze:nudne piosenki o nudnej Kim...eh....
-
Ryan Lavery
Ja tez kiedys lubiłem tego aktora i jego piosenki jak B@r mi je przesłał na wakcjach. Przez tę rolę i ten zmulony wątek nie moge na niego patrzec!!!!
-
Ryan Lavery
Sally zawsze znajdzie świetny sposób, aby dostać się tam, gdzie jej nie zapraszają, fajny miała kostium
A Tawny jak zwykle wmawia Amber, że nikt nie odkryje jej tajemnic, gdy tymczasem Brooke już prawie uzyskała potwierdzenie swoich podejrzeń, nie ma to jak za dużo wiedząca pokojówka, Brooke powinna dać jej napiwek.
Sally była dzisiaj cudowna w tym przebraniu
ciekawa jestem, czym jeszcze nas zaskoczy.
Próbowała przekonać Clarke’a by wrócił do firmy, tymi samymi argumentami, którymi Adam ją przekonywał do współpracy.
Wściekłam się widząc, Kim jak pierzchnie do Ricka by powiadomić go rozmowie z jego matką.
Lojalnie zachował się, Raymond nie mówiąc nic Brooke.
Jednak jego pokojówka go wyręczyła. Co za głupia baba powinni ją zwolnić.
Tawny mnie wkurzyła widać, że jej zależy na forsie Forresterów i za wszelką cenę stara by prawda o dziecku nie wyszła na jaw.
Próbowała przekonać Clarke’a by wrócił do firmy, tymi samymi argumentami, którymi Adam ją przekonywał do współpracy.
Wściekłam się widząc, Kim jak pierzchnie do Ricka by powiadomić go rozmowie z jego matką.
Lojalnie zachował się, Raymond nie mówiąc nic Brooke.
Tawny mnie wkurzyła widać, że jej zależy na forsie Forresterów i za wszelką cenę stara by prawda o dziecku nie wyszła na jaw.