Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Bryndzą :mrgreen:
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Pierwszego odcinka nie zdążyłam zobaczyć. :( A w drugim podobała mi się scenka z Taylor i Brooke. Dość miło sobie rozmawiały i chyba nawet podobałoby mi się gdyby pozostały w takich dobrych stosunkach. A Ridge - śmierdzący czy też nie - ::loll:: ostatnio dość korzystnie wygląda. Pasują mu dłuższe włosy. :serce:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Marisa

Post autor: Marisa »

Dzisiaj wzruszające odcinki :) . Fajne scenki z Taylor i Amber oraz Brooke i Bridget :) .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke była dziś najciekawsza -wzruszająca scena z Bridget i równie ciekawa z Taylor, Brooke pod wpływem Stephanie jest ostatnio bardzo samokrytyczna, ale to w niej podziwiam że potrafi się teraz przyznać do swojego błędu (bo z Deaconem to był duży błąd), fajnie tez że wreszcie więcej pokazują bliźniaczki i Thomasa (który trochę dziwnie wygląda) i niania Catherine dostała lekko dłuższą mówioną scenę :zeby: A Stinky chyba powini tak jak po czesku przetłumaczyć coś jako śmierdzioszek czy coś jak uważacie? w końcu niby to jakiś smród obudził Taylor, no chyba że Ridge śmierdzi bardziej ::loll:: Poza tym dzięki całej sprawie naprawiły się kontakty Ridge-Amber :) i jeszcze coś ciekawego- Amber powiedziała nam co dalej ma być z Ericą czyli że James ją zabierze. Mark dziś ładnie się uśmiechał :mrgreen: CJ przy nim taki wymoczek nadufany
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Z kocykami jest tak, że dzieci do nich przywiązane nie pozwalają ich prać. Stąd ten śmierdzący kocyk. Bardzo wzruszające były dla mnie sceny z Taylor i Ridgem. Ale ogólnie nudno. Brooke poszła pogadać nie wiadomo o czym. Bridget to samo. Może uścisk ręki CJa i Marca był ciekawy, w końcu się poznali.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dzisiejsze odcinki nie były tak emocjonujące, jak te poprzednie, ale były za to symboliczne. Tem, kto widział cały ubiegły tydzień, ten wie. :wink:

Nareszcie pojawiła się Bridget. Ona chyba zaczyna zmieniać swoje nastawienie do matki. Na razie to może wynikać ze współczucia po tym, co się stało.
CJ nieswojo czuje się w towarzystwie Mark'a. O oczywiście mamy kolejny "modowy" zbieg okoliczności. W Los Angeles jest chyba kilkadziesiąt szpitali, a tu wszyscy znaleźli się w jednym :D (Los Angeles, to drugie, co do liczby mieszkańców miasto Stanów).
Ten kocyk ma rzeczywiście zbawienny wpływ na Taylor.
Cytat dnia: "Kocham Cię, ale idź umyć się", (może nie być dosłownie). Taylor rozwaliła mnie tym tekstem. ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::loll:: ::loll:: Rozumiem Ridge'a, że nie potrafi o niczym innym myśleć, ale przed wyjściem do szpitala mógłby choćby ząbki umyć. ::plask wczolo:
Podobały mi się sceny Amber - Taylor i Brooke - Taylor. :wink:
Cieszę się też, że więcej dzieci pokazują. Mali aktorzy mają okazję się wykazać. ::rad::
Niedawno narzekałem, że nie ma Bridget, teraz ponarzekam na nieobecność Kristen. Przecież ona nadal jest w Los Angeles. ::plask wczolo: Czyżby rodzinka o niej zapomniała?
Tak się zastanawiam, czy Taylor powinna mieć wgląd w aparaturę diagnostyczną. Ona ciągle sie wpatruje, czy wyniki się nie pogarszają. Sama zaczyna się denerwować i może to pogorszyć i tak osłabiony organizm. ::plask wczolo:
Primok

Post autor: Primok »

W końcu wiem kto to jest ten cały Stinky, bo kiedyś nie rozumiałem, a nigdy bym nie wpadł na to :wink: ::loll:: . Hehe i ciekawe - Stephanie siedzi przy łóżku Brooke, a nie u Taylor - co najmniej dziwne :P .
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Adex-fan Brooke pisze:w końcu niby to jakiś smród obudził Taylor, no chyba że Ridge śmierdzi bardziej ::loll::
::loll:: ::loll:: ::loll::

Taylor dopiero w takim stanie przyszło na chwile szczerości i wreszcie powiedziała Ridge'owi, żeby się porządnie umył. Poza tym uważam, że popełniono wielki błąd. Taylor nie powinna mieć stałego podglądu na częstość akcji serca, bo w wyniku autosugestii sama może doprowadzić do jej wzrostu. Skandalem jest też, że Ridge nie został poinformowany o stanie Taylor. Nie rozumiem. :roll:
Tomala

Post autor: Tomala »

Zauważyliście jak Taylor dobrze się zna na ciele człowieka. Przecież jest psychiatrą. Wczorajsze odcinki były już spokojne, bez większych emocji. Dobrze, że relacje Bridget z Brooke się poprawiają.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Tomala pisze:Zauważyliście jak Taylor dobrze się zna na ciele człowieka. Przecież jest psychiatrą.
Wydaje mi się że psychiatrzy i psycholodzy też musza mieć wiedzę na temat anatomi. W końcu także sa lekarzami. Najpierw uczy sie wszystkiego a potem specjalizuje się w danej dziedzinie.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

MrPukwa pisze:
Tomala pisze:Zauważyliście jak Taylor dobrze się zna na ciele człowieka. Przecież jest psychiatrą.
Wydaje mi się że psychiatrzy i psycholodzy też musza mieć wiedzę na temat anatomi. W końcu także sa lekarzami. Najpierw uczy sie wszystkiego a potem specjalizuje się w danej dziedzinie.
Psychiatrzy :!: Psycholodzy już nie. Psycholog to nie lekarz.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Wczorajsze odcinki były wzruszające. To musi być straszne dla Taylor - taka świadomość, że może umrzeć. I dokładnie wie, kiedy to się może stać... Dobrze, że zazwyczaj nie mówią takich rzeczy pacjentom. Całe szczęście, że chociaż rodzina nie wie...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor to niewiadomo kim jest, raz psychiatrą, raz psychologiem a kiedyś była przeciez lekarką umierającej Caroline! ::kwasny:: Dziś fajne było stare wspomnienie, inaczej wyglądały ze Stephanie, co nie znaczy że lepiej ::rad:: i na koniec było fajne, Ridge tak sie cieszy a Taylor przygotowuje się na śmierć :? A Bridget jaka nagle zgrana z dziećmi ::plask wczolo: ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Mr. Pukwa musi dodać sobie jeszcze zdjęcie płaczącej Stephy z dzisiaj =)

Ale szok, Stephani w rozpaczy, tego jeszcze nie widziałem!
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Dzisiejsze odcinki były bardzo wzruszające. Zwłaszcza sceny sam na sam między Taylor i Stephanie. :cry:

Doc powoli gaśnie... :(
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Zablokowany