Bieżące odcinki cz. 1
Pierwszego odcinka nie zdążyłam zobaczyć.
A w drugim podobała mi się scenka z Taylor i Brooke. Dość miło sobie rozmawiały i chyba nawet podobałoby mi się gdyby pozostały w takich dobrych stosunkach. A Ridge - śmierdzący czy też nie -
ostatnio dość korzystnie wygląda. Pasują mu dłuższe włosy. 
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
- Adex-fan Brooke
Brooke była dziś najciekawsza -wzruszająca scena z Bridget i równie ciekawa z Taylor, Brooke pod wpływem Stephanie jest ostatnio bardzo samokrytyczna, ale to w niej podziwiam że potrafi się teraz przyznać do swojego błędu (bo z Deaconem to był duży błąd), fajnie tez że wreszcie więcej pokazują bliźniaczki i Thomasa (który trochę dziwnie wygląda) i niania Catherine dostała lekko dłuższą mówioną scenę
A Stinky chyba powini tak jak po czesku przetłumaczyć coś jako śmierdzioszek czy coś jak uważacie? w końcu niby to jakiś smród obudził Taylor, no chyba że Ridge śmierdzi bardziej
Poza tym dzięki całej sprawie naprawiły się kontakty Ridge-Amber
i jeszcze coś ciekawego- Amber powiedziała nam co dalej ma być z Ericą czyli że James ją zabierze. Mark dziś ładnie się uśmiechał
CJ przy nim taki wymoczek nadufany
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Z kocykami jest tak, że dzieci do nich przywiązane nie pozwalają ich prać. Stąd ten śmierdzący kocyk. Bardzo wzruszające były dla mnie sceny z Taylor i Ridgem. Ale ogólnie nudno. Brooke poszła pogadać nie wiadomo o czym. Bridget to samo. Może uścisk ręki CJa i Marca był ciekawy, w końcu się poznali.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
-
Dawidek
- Administrator
Dzisiejsze odcinki nie były tak emocjonujące, jak te poprzednie, ale były za to symboliczne. Tem, kto widział cały ubiegły tydzień, ten wie.
Nareszcie pojawiła się Bridget. Ona chyba zaczyna zmieniać swoje nastawienie do matki. Na razie to może wynikać ze współczucia po tym, co się stało.
CJ nieswojo czuje się w towarzystwie Mark'a. O oczywiście mamy kolejny "modowy" zbieg okoliczności. W Los Angeles jest chyba kilkadziesiąt szpitali, a tu wszyscy znaleźli się w jednym
(Los Angeles, to drugie, co do liczby mieszkańców miasto Stanów).
Ten kocyk ma rzeczywiście zbawienny wpływ na Taylor.
Cytat dnia: "Kocham Cię, ale idź umyć się", (może nie być dosłownie). Taylor rozwaliła mnie tym tekstem.
Rozumiem Ridge'a, że nie potrafi o niczym innym myśleć, ale przed wyjściem do szpitala mógłby choćby ząbki umyć.
Podobały mi się sceny Amber - Taylor i Brooke - Taylor.
Cieszę się też, że więcej dzieci pokazują. Mali aktorzy mają okazję się wykazać.
Niedawno narzekałem, że nie ma Bridget, teraz ponarzekam na nieobecność Kristen. Przecież ona nadal jest w Los Angeles.
Czyżby rodzinka o niej zapomniała?
Tak się zastanawiam, czy Taylor powinna mieć wgląd w aparaturę diagnostyczną. Ona ciągle sie wpatruje, czy wyniki się nie pogarszają. Sama zaczyna się denerwować i może to pogorszyć i tak osłabiony organizm.
Nareszcie pojawiła się Bridget. Ona chyba zaczyna zmieniać swoje nastawienie do matki. Na razie to może wynikać ze współczucia po tym, co się stało.
CJ nieswojo czuje się w towarzystwie Mark'a. O oczywiście mamy kolejny "modowy" zbieg okoliczności. W Los Angeles jest chyba kilkadziesiąt szpitali, a tu wszyscy znaleźli się w jednym
Ten kocyk ma rzeczywiście zbawienny wpływ na Taylor.
Cytat dnia: "Kocham Cię, ale idź umyć się", (może nie być dosłownie). Taylor rozwaliła mnie tym tekstem.
Podobały mi się sceny Amber - Taylor i Brooke - Taylor.
Cieszę się też, że więcej dzieci pokazują. Mali aktorzy mają okazję się wykazać.
Niedawno narzekałem, że nie ma Bridget, teraz ponarzekam na nieobecność Kristen. Przecież ona nadal jest w Los Angeles.
Tak się zastanawiam, czy Taylor powinna mieć wgląd w aparaturę diagnostyczną. Ona ciągle sie wpatruje, czy wyniki się nie pogarszają. Sama zaczyna się denerwować i może to pogorszyć i tak osłabiony organizm.
Adex-fan Brooke pisze:w końcu niby to jakiś smród obudził Taylor, no chyba że Ridge śmierdzi bardziej
Taylor dopiero w takim stanie przyszło na chwile szczerości i wreszcie powiedziała Ridge'owi, żeby się porządnie umył. Poza tym uważam, że popełniono wielki błąd. Taylor nie powinna mieć stałego podglądu na częstość akcji serca, bo w wyniku autosugestii sama może doprowadzić do jej wzrostu. Skandalem jest też, że Ridge nie został poinformowany o stanie Taylor. Nie rozumiem.
PsychiatrzyMrPukwa pisze:Wydaje mi się że psychiatrzy i psycholodzy też musza mieć wiedzę na temat anatomi. W końcu także sa lekarzami. Najpierw uczy sie wszystkiego a potem specjalizuje się w danej dziedzinie.Tomala pisze:Zauważyliście jak Taylor dobrze się zna na ciele człowieka. Przecież jest psychiatrą.
- Adex-fan Brooke
Taylor to niewiadomo kim jest, raz psychiatrą, raz psychologiem a kiedyś była przeciez lekarką umierającej Caroline!
Dziś fajne było stare wspomnienie, inaczej wyglądały ze Stephanie, co nie znaczy że lepiej
i na koniec było fajne, Ridge tak sie cieszy a Taylor przygotowuje się na śmierć
A Bridget jaka nagle zgrana z dziećmi

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city