Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Dziwne, że nikt nie przyszedł orzec zgonu.... A Mark ledwo wszedł to już od drzwi składał kondolencje, nawet nie sprawdzając czy Taylor nie ma jeszcze pulsu. ::chytry:: ::chytry:: ::chytry::

No i bez orzeczenia zgonu już przyjechali po ciało! :shock: Brak logiki? ::krzyw::

A Megan to w ogóle nie komentuje, bo bym musiał nabluzgać. :evil:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejszy drugi odcinek był stanowczo za bardzo przeciągnięty :? Skoro Taylor zmarła to mogli zrobić tak jak w przypadku Becky :| :| :|

Thomas dzisiaj mnie poprostu zbrzydził ::kwasny:: "Dlaczego nie ma czosnku?"

Żegnaj Taylor [*] [*] [*] :cry:
Awatar użytkownika
Taylor

Post autor: Taylor »

Chyba najsmutniejsze odcinki odkąd oglądam Mode... :cry: Taylor nie powinna się poddawać a Ridge nie powinnien z niej rezygnować... Dziwne jest także to, że ojciec Taylor ani razu u niej nie był ::ke::
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Szkoda...
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Ta chwila niestety już nadeszła - pożegnaliśmy Taylor... :(

Sama scena śmierci była inna niż się spodziewałem, ale została ciekawie nakręcona.

Dialogu Megan po prostu nie skomentuje ; ta postać straciła bardzo dużo w moich oczach. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Też się dziś zastanawiałam nad tym, czemu nie ma nikogo z rodziny Taylor przy niej...
Ogólnie to sztuczne sceny z Taylor - to dziwne według mnie odłączenie jej od aparatury, kolor jej skóry - wyglądała ładniej na buzi niż np. wczoraj. Wyglądała prawie normalnie jak tak leżała w łóżku lub gdy Ridge ją podnosił, choć to były ostatnie chwile jej życia.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Megan to po prostu szmata, nie lubiłem Taylor, ale swatanie Ridge podczas ,gdy ciało jego żony jeszcze nie ostygło to po prostu podłość.

A sama śmierć Taylor bardzo dziwna... poddała się, chyba nie chciała dalej żyć, nie dała sobie pomóc, a Ridge to zaakceptował bez sensu, nie rozumiem, bo co, ktoś kto nie ma już nic do stracenia i kocha swoje dzieci, może nie walczyć z całych sił, by przy nich być?
Marisa

Post autor: Marisa »

Nie dziwie się, przecież lekarze mówili, że ostatnim ratunkiem jest ryzykowna operacja, a śmierć na stole musi być okropna ::kwasny:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Każda śmierć jest okropna. Ale przy operacji miałaby przynajmniej jeszcze szansę przeżyć. A ona poddała się bez walki. Bez sensu to trochę. A postawa Ridge'a już w ogóle jest niewytłumaczalna.. Można powiedzieć w sumie, że chciał uszanować decyzję żony, ale w takich momentach raczej nie myśli się takimi kategoriami. ::ke::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Taylor jest a raczej była realistką i wiedziała że tak czy inaczej nic jej juz nie pomoże i że to była tylko kwestia czasu...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Taylor!!!!! Jejku, nie wierzę w to co się stało :( :cry: :( Jak to bez niej teraz będzie? ;( Czemu Brooke nie umarła, to wszystko przez nią, a Taylor każdy lubił i tak mi jej szkoda :( Będzie mi cię bardzo brakowalo :( Scena jej śmierci bardzo wzruszająca :cry: Nie wierzyłam, że już umarła.. ;(
Marisa

Post autor: Marisa »

Przecież to nie wina Brooke, tylko Sheili, to ona ją postrzeliła, a Brooke nie wiedziała, co się dzieje w domu :roll: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Łoj siet, a ja przegapłam :(
Co takiego Megan nagadała? I komu?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gabra-Sheila pisze:Czemu Brooke nie umarła, to wszystko przez nią, a Taylor każdy lubił i tak mi jej szkoda :(
::loll::
Nie, to wina Taylor, ponieważ gdyby przed laty zdecydowała się być z Jamesem, ten nie związałby się z Sheilą, na świat nie przyszłaby Mery i wszystko potoczyłoby się inaczej ::plask wczolo: ::loll::
Czy dalej uważasz, że takie "zwalanie winy" na kogoś jest dobrym pomysłem??

A ja nie skrytykuję Megan ::krzyw:: Kobieta jest przyjaciółką Brooke, nie lubi Taylor, więc nie rozpacza jak inni. A poza tym wszyscy wiedzą, że Ridge'a i Brooke łączy coś wyjątkowego, ona po prostu tego nie ukrywa ::jezyk::

Szkoda Taylor. Zawsze, kiedy jakąś postać zaczynam lubić ona odchodzi :cry: Podobnie było z Kimberly...
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

A ja nie skrytykuję Megan ::krzyw:: Kobieta jest przyjaciółką Brooke, nie lubi Taylor, więc nie rozpacza jak inni. A poza tym wszyscy wiedzą, że Ridge'a i Brooke łączy coś wyjątkowego, ona po prostu tego nie ukrywa ::jezyk::
Pierwsze słyszę, że Megan nie lubi Taylor, ale nawet tak czy inaczej trzeba chyba bardzo kogoś nie lubić, żeby podczas gdy ta osoba kona na łożu śmierci planować już zastępstwo dla jej męża ::plask wczolo: Już nawet nie wspomnę, że to nie w dobrym tonie. No ale przecież podobno Brooke i Ridgea łączy bardzo wyjątkowe uczucie, więc po co tracić czas ::plask wczolo: .
Zablokowany