Bieżące odcinki cz. 1
-
Ryan Lavery
Jestem ciekaw czy Adam/Myles rzeczywiście pomoże Sally w "renesansie" firmy. Podobały mi się dziś strasznie wypowiedzi Sally, jak choćby ta, że jest w stanie sprzedać nawet bikini na Anarktydzie. I rzeczywiście przez lata Spectra Fashions opierała się na ogromnej pracy niestety jednak nie zawsze uczciwej. Chciałbym żeby w końcu firma Sally, w którą wkłada tyle serca wzniosła się na szczyty. Największym marzeniem Sally jest wybicie się, które niestety zawsze zostaje przyćmione innymi domami mody. W sumie chciałbym żeby Clarke wrócił do Sally. Gdyby tak zrobił frima na pewno dałaby sobie radę mając Clarke'a, Lauren i chyba Adama/Mylesa, ale nie jestem pewien czy on też pracuje w tej branży, ale wydaje mi się że tak. Spectra Fashions zasługuje na prestiż i docenienie a Sally zasługuje na spełnienie swoich marzeń czego szczerze jej życzę.
Pokojówka weszła do pokoju i widziała Amber w łóżku Raymond’a ale czy to znaczy, że spali ze sobą wcale nie. Amber mogłaby się wyprzeć przecież to i tak nie istotne skoro ojcem jest Rick dlatego uważam za bezsensowne jest rozkopywanie tej sprawy. Niczego to nie zmieni a tylko pogorszy sytuację. Żal mi Amber pomimo, że jest sama sobie winna. Cieszę się, że Amber ma sprzymierzeńca w Stephanie. Mam nadzieję że nie zostawi jej na lodzie.
Ciekawa jestem, co planuje Adam by firma Sally wspięła się na szczyt.
Podoba mi się jak Adam zwraca się do Sally Ruda.
Ciekawa jestem, co planuje Adam by firma Sally wspięła się na szczyt.
Podoba mi się jak Adam zwraca się do Sally Ruda.
właśnie...mogła poprostu u niego zostać na noc...I jak Brook może wyrzucać Amber z domu? przecież to dziecko "Ricka" a poza tym to nie ona powinna podjąć taką decyzję... a zresztą...skoro to dziecko jest Ricka to co to za różnica z kim spała wcześnie...Brooke pisze:Pokojówka weszła do pokoju i widziała Amber w łóżku Raymond’a ale czy to znaczy, że spali ze sobą wcale nie. Amber mogłaby się wyprzeć przecież to i tak nie istotne skoro ojcem jest Rick dlatego uważam za bezsensowne jest rozkopywanie tej sprawy. Niczego to nie zmieni a tylko pogorszy sytuację. Żal mi Amber pomimo, że jest sama sobie winna. Cieszę się, że Amber ma sprzymierzeńca w Stephanie. Mam nadzieję że nie zostawi jej na lodzie..
- Marek Forrester
Ale Brooke była dzisaj zła!!Normlanie wsciekła się na nią!
Szkoda mi i tak jest Amber, Tawny jest okopna nakłania ją do dlaszych klamstw
Maskara Kimerbgówno dzisaj było i oczywisćie beczała. Musiałem przełączyć na inny kanał.
Szkoda mi i tak jest Amber, Tawny jest okopna nakłania ją do dlaszych klamstw
Maskara Kimerbgówno dzisaj było i oczywisćie beczała. Musiałem przełączyć na inny kanał.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
W sumie to zamiana dzieci nie ma nic do rzeczy, bo przecież dziecko, które urodziła Amber było dzieckiem Ricka. A to, że nastąpiła zamiana to na razie mały szczegółbb-alexander pisze:No i co z tego ,że Amber przespała się z Raymondem... W końcu urodziła dziecko Ricka.(udawajmy ze nic nie wiemy o zamianie dzieci:P) A więc wara od Amber BROOKE, prywatnego detektywa mogła wynając eeh ale jestem wkurzony na Brooke!
-
seige
Cześć wszystkim!!! Przeglądam sobie to forum i trochę się gubię. Chciałabym poznać dalsze losy bohaterów B&B ale czytając luźne spoilery nic nie jestem w stanie zrouzmiec a przynajmniej ulożyć chronologicznie i przyczynowo - skutkowo. Czy jest gdzieś na internecie streszczenie (w miarę jasne) w języku polskim o dalszych losach B&B i jej bohaterów - takie które mogłabym zrozumieć oczywiście
Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam wszystkich!!!
- Marek Forrester
Adam obiecuje ,że pomoże Sally w osiągnięciu sukcesu. Sally uważa ,że bez dobrego projektanta takiego jak jej były mąż daleko nie zajdą. Adam przekonuje ją ,że dadzą sobie rade i pokażą Forresterą gdzie raki zimują. Sally nie jest w to tak bardzo przekonana.
Brooke dwymusiła od pokojówki hotelu w którym mieszkał Raymond aby powiedziała czy razem z nim widziała dziewczynę ze zdjęcia które jej pokazała. Kobieta potwierdziła ,że widziała Amber z Raymondem jak leżała w jego łóżku. Brooke ucieszona tą wiadomością natychmiast pojechała do Amber która razem z matką rozmawiała o Brooke. Wściekła Brooke wyznała Amber ,że zna jej tajemnicę. Amber jest przekonana ,że to koniec jej małżeństwa, jest też gotowa przyznać się do wszystkiego. Tymczasem Brooke idzie do Stephanie gdzie jest także Eryk, podczas spotkania rodzinnego na którym zjawia się też Rick brakuje Amber. Stephanie dzwoni do niej aby przyszła. Amber i Tawny przychodzą do Stephanie, Amber postanawia powiedzieć wszystkim o swojej tajemnicy.
Brooke dwymusiła od pokojówki hotelu w którym mieszkał Raymond aby powiedziała czy razem z nim widziała dziewczynę ze zdjęcia które jej pokazała. Kobieta potwierdziła ,że widziała Amber z Raymondem jak leżała w jego łóżku. Brooke ucieszona tą wiadomością natychmiast pojechała do Amber która razem z matką rozmawiała o Brooke. Wściekła Brooke wyznała Amber ,że zna jej tajemnicę. Amber jest przekonana ,że to koniec jej małżeństwa, jest też gotowa przyznać się do wszystkiego. Tymczasem Brooke idzie do Stephanie gdzie jest także Eryk, podczas spotkania rodzinnego na którym zjawia się też Rick brakuje Amber. Stephanie dzwoni do niej aby przyszła. Amber i Tawny przychodzą do Stephanie, Amber postanawia powiedzieć wszystkim o swojej tajemnicy.
Nobody does it better
Brooke nie powinna wyrzucać Amber, ale nie dziwię się, że chce, aby Rick poznał prawdę, faktem jest, że Amber nie była uczciwa, no i spójrzcie na to z drugiej stony, Amber będzie miała jedną tajemnicę mniej, przynajmniej tyle. Mnie za to wkurzał CJ, jak on może mówić Rickowi, że Brooke wymyśla, kiedy on sam zna prawdę, przecież to obłudne, mógłby się przynajmniej nie odzywać.
Mnie to trche wszystko dziwi. Adam wciąż wierzy , że Sally mu wypaczy wszystkie te krzywdy i wogóle. Dla mnie ona potrzebuje czasu. Fakt, ze Adam chce pomóc SF wyjść na równą dorgę, ale to nie zagoji ran jaie wyrządził.
-
Ryan Lavery
Owszem nie naprawi wszystkiego co zniszczył, ale jeżeli nadal kocha Sally to może cały czas trwać przy niej i wspierać ją w każdej chwili a po pewnym czasie na pewno sama Sally zauważy jego starania. Mam nadzieję, że jeśli mu zaufa to Adam/Myles nie okaże się po raz kolejny oszustem i nie zawiedzie zaufania Sally. Ona już tyle przeszła, że naprawdę nie należy jej się kolejne cierpienie. Tymbardziej, że teraz czeka na nią ogrom pracy w związku z jesienną kolekcją. Mam nadzieję, że jeśli Clarke przemyśli sobie sprawy, wróci do Spectra Fashions. Wspólnie naprawdę udałoby im się odnieść pożądany sukces. Tylko czy nie zaistniałaby rywalizacja i wrogość pomiędzy Clarkiem i Adamem/Mylesem?
Clarke ze względu na C.J. mógłby powrócić do SF. Jednak woli ciepłą posadkę u Forresterów.
Narada rodzinna u Stefki i ze Stefką.
A cóż u licha może ona mieć z tym wspólnego. Przecież to jest całkowicie obca ( niespokrewniona ) osoba zarówno w stosunku do Rica jak i Amber. Tę sprawę mogą rozstrzygać tylko Rick z rodzicami orazTawny ( chociaż tutaj bym polemizowała ) jej córka Amber i nikt poza tym. Brooke obudź się, co ty wyprawiasz.
Nie pozwól Stephanie ingerować w losy swojej rodziny.
Może i niespokrewniona ale na pewno nie obca !!!
Trochę mnie jednak dziwi postawa Stephanie, zawsze potrafiła racjonalnie ocenić sytaucję a w przypadku Amber stale się myli i stanowczo nie potępia jej wyskoków :-/ Może dzisiaj będzie coś więcej jak Amber się przyzna jej prosto w oczy do winy, bo raczej nie ma już innego wyjścia.
Trochę mnie jednak dziwi postawa Stephanie, zawsze potrafiła racjonalnie ocenić sytaucję a w przypadku Amber stale się myli i stanowczo nie potępia jej wyskoków :-/ Może dzisiaj będzie coś więcej jak Amber się przyzna jej prosto w oczy do winy, bo raczej nie ma już innego wyjścia.