Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

No, wzruszyłam się bardzo.
Ale nie samą śmiercią , bo wiedziałam, ze nastąpi, a poza tym była całkowicie skopana pod względem medycznym i reżyserskim.
Osoba po ciężkiej operacji serca zaraz po obudzeniu gada bez przerwy pare godzin, wita się z tłumem odwiedzających, żegna itp. A potem każe się odłączyć od aparatury i umiera sobie, bo tak chce. :roll:
Wzruszyłam się najbardziej oglądając reakcje i rozpacz rodziny. Dobrze i przekonująco wszyscy zagrali. :cry:
Wiadomo, że cierpią najbardziej ci, którzy zostają. Osoba, która umarła już nie cierpi.
Szkoda, że producenci nie chcieli dać podwyżki Hunter Tylo. . Dlatego z urażoną ambicją musiała odejść z serialu. :(
Byłam spokojniejsza gdy wiedziałam, że Ridge jest zajęty i nie będzie znowu unieszczęśliwiał Brooke, co robi permanentnie przez cały serial, a ta leci do niego jak ćma do ognia. ::plask wczolo:

Barątko, jak Ty teraz będziesz żył? Składam Ci serdeczne kondolencje. Forresterowi oczywiście też. Jestem z Wami w bólu. :(
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Strasznie nudne są teraz te odcinki. Dzieci Taylor śpiewały straasznie. Taylor nasyłając na Brooke psychoterapeutkę pokazała w ostatnich chwilach swojego życia niechęć do Brooke, zarozumiałość i chęć do traktowania innych z góry, szczególnie Brooke. No i Brooke zachowała się prawidłowo. Nie można dać się podporządkować jakiemuś terrorowi narzuconemu przez nieżyjącą osobę.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Ja też na dzisiejszych odcinkach prawie przysypiałam :ziewam: Dzieci nie spiewały pięknie, ale te wspomnienia.., , aż łezka w oku się zakręciła. Mi najbardziej podobała się końcowa scena kiedy Briget obserwowała Ridga, bardzo mi sie podoba jak gra rozpacz.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Marisa

Post autor: Marisa »

No dzisiejsze odcinki strasznie nudne :roll:. Głupie były te przemowy wszystkich ::kwasny:: . Myślę, że Taylor nie miała złych intencji w tym, że kazała się Tricii zająć Brooke, ale Tricia jakoś mnie denerwuje więc rozumiem, że Brooke się wkurzyła :twisted: ::jezyk:: :zeby: . Fajna końcówka z płaczącym Ridgem :) .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiejsze odcinki były takie przygnębiające. Taylor w trumnie :cry: A te wspomnienia :( Bliźniaczki wcale nie śpiewały ładnie. Podobała mi się scena Marka i Clarka: "Tato" , "Synu". Fajnie że Clark odzyskazł syna.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Nudne odcinki ,ale ważne ,że ten pogrzeb się w końcu skończył , bo mogli go ciągnąć przez tydzień .
PS : mysia fajnie ,że znów komentujesz odcinki :wink:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

A mi się podobały dzisiejsze odcinki :) Bliźniaczki ostro fałszowały, ale za to były fajne wspomnienia podłożone pod to, tak, że nawet nie zwracało się uwagi na muzyke :D:D

Strasznie mi się podoba ta muzyczka, która jest zawsze jak ktoś rozpacza i była na końcu odcinka, jak był Ridż w tej garderobie itd.. Ma ktoś ją zgraną jakąś? Bo jak nie , to bede musiał jakoś wycinać to, albo coś, bo jest po prostu zjawiskowa :P :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Najlepsza był Sheila :serce: "Ty będziesz następna! Ty będziesz następna! Ty Stephanie! Ty będziesz następna!"
Jeśli chodzi o Domingueza to nie wiem po co wogóle go pokazuą ::plask wczolo: Robi tylko głupie miny, i nawet słówkiem się nie odezwie ::kwasny::
Phoebe i Steffi straaaaaasznie fałszowali ::jezyk:: Ale wspomnienia były cudowne ::krzyw::
Tricia znowu wtrąca nos w nie swoje sprawy ::ke::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke nie chciała pomocy przyjaciółki Taylor. To jej decyzja, mogła jednak to troszkę grzeczniej powiedzieć. Dobrze też zrobiła wychodząc z uroczystości, postanowiła ustąpić, bo pewnie Jack by myslał o niej, zapominając po co przyjechał. ::krzyw::
Nie widziałem tych wspomnień, ponieważ musiałem na moment wyjść. Słyszałem początek śpiewu dziewczynek i nie zachwyciło mnie to.
R. Moss znakomicie potrafi grać człowieka przeżywającego dramat.
Spodziewałem się większej burzy w czasie spotkania Clarke'a z synem. Jednak obyło się bez większej awantury. Bardzo fajna była scena, kiedy obaj sobie podali ręce, a potem padli w ramiona.
Po co Stephanie poszła do tej psychopatki? ::ke:: To najzwyklejsza strata czasu.
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Mnie ruszyło jak Ridge leżał na łóżku w pozycji embrionalnej i płakał...
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Plaska mi az się płakać chciało mimo tego, że postać Taylor nie jest moją ulubioną a co do Ridża to zawsze miałam do niego mieszane uczucia to jednak dzisiejsza gra zapierała dech w piersiach. Bardzo mi się podoba postawa Bridżet cieszę się, że ma takie kontakty z ,,bratem" pierwszy raz odkąd się pojawiła tak ją lubie.

PS. Robi kiedyś trzeba zacząć :wink: Aż mi wstyd, że tyle tutaj nie zaglądałam :oops:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Teraźniejsze odcinki bardzo emocjonujące i smutne. To prawda, bliźniaczki śpiewały strrrrasznie. Aż nie mogłam tego słuchać, no ale cóż... 8) Chociaż nie lubię Ridża bardzo mi jest go szkoda, po tym jak zobaczyłam go w garderobie Taylor, chcącego jeszcze raz poczuć jej zapach i na łóżku, płaczącego i skulonego jak małe dziecko to aż mi się łezka w oku zakręciła :cry: Bardzo ciężko się pogodzić ze stratą bliskiej osoby. :cry:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Ostatnie odcinki trochę nudniejsze od tych z przed tygodnia, ale też w miarę ciekawe. Ciekawe czy odżyją stare miłości czy może pojawią się jakieś nowe ? Widzę, że w serialu pojawiała się jakaś Tricia, ale nie oglądałem poprzednich odcinków więc nie wiem jak wkroczyła w życie Forresterów. Cieszę się, że Mark odzyskał (a właściwie zapoczątkował) kontakt ze swoim ojcem. Mam nadzieję, że wkrótce również pozna prawdę o CJ :)
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ja mam tylko nadzieję, że nie powtórzy się historia: Kiedyś Taylor pocieszała Ridża po zmarłej Caroline. Oboje zakochali się w sobie i pobrali się. Teraz po zmarłej Taylor pociesza go Tricia i ..... i mam nadzieję że nie będzie podobnego schematu. Jakoś nie podoba mi się ta kobieta :(
A może Taylor prosząc Tricię o opiekę nad Ridżem i dziećmi miała nadzieję, że Ridż się w niej zakocha jak to było niegdyś z Taylor? Może Taylor myślała, że Tricia jako jej przyjaciółka będzie dobrą kandydatką dla Ridża i opiekunką dla dzieci?
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A ja sie zastanawiam czy faktycznie Tricia rozmawiała z Taylor czy Tricia może sama zwęszyła okazję wbicia się w życie Forresterów ::chytry::
Jak Ridge był w szafie Taylor tam wisiały jej ostatnie kreacje w tym ta ładna różowa :zeby:
Komentarz Bridget w myślach był dziwny-jakby nagle była jakąś narratorką ::rad::
Najlepsze groźby Sheili do Stephanie :twisted: Sheila jest pewna że ucieknie ::bojesie:: albo tylko straszyła ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany