Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kiedy nowa muzyka?
Sally i Clarke jako Cher i Sonny byli dziś the best, lektor może trochę popsuł "śpiew" ale ok ::rad:: i faktycznie Clarke teraz zmienił się na lepsze. Ridge kazał dziś przyjechać Brooke :zeby: widać znowu tę chemię między nimi :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex, to chodzi o te podkłady muzyczne, np. kiedy Ridge otworzył drzwi, a ta stała Tricia, czy kiedy Brooke powiedziała o tym "klapsie"...

Faktycznie, Megan zachowywała się jakoś dziwnie, jak jakaś wariatka ::bojesie:: ::jezyk::
I wyszło tak jak zawsze - dziewczyna chciała pomóc, a jeszcze pogorszyła sprawę...
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

A ja dziś zapomniałem o tym że Moda na Sukces jest o 15.00 i przegapiłem. ::plask wczolo: Było dziś coś ciekawego bo nie wiem czy warto oglądać na youtube.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Panie Pukwo, oczywiście, że warto :wink:
Była ciekawa i śmieszna konferencja prasowa, Brooke z Deacon'em w czerwonej saunie ( lektor powiedział łaźni ::loll:: ), świetny zakład Stefy z Sally...
Massimo z tymi monetami trochę przesadził, takie cenne monety powinny być w muzeum, a nie u niego w kieszeni ::jezyk::

Ridge dzisiaj się zmartwił, że nie znalazł Brooke po konferencji... Jego uczucia są coraz silniejsze... ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A dzieci zaczeły przezywać Massima Mojo :zeby: Zawsze warto nadrobić na Youtube jeśli się przegapi ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Ciekawe skąd się wzięło to "Mojo" ::loll:: Ta konferencja prasowa była bardzo sympatyczna.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

MrPukwa pisze:A brooke w szlafroku w firmie, no tego jeszcze nie widziałem. ::loll::
To niewiele widziałeś :wink:
Podobał mi się i śpiew Sony`ego i Cher :wink: zakład cesarzowej z Sally no i naprawdę sympatyczna kolacja :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Z dzisiejszych odcinków najbardziej podobała mi się rozmowa Sally ze Stephanie i ich zakład oczywiście ::krzyw:: Bardzo fajnie że obie panie są w dobrych stosunkach :D

Konferencja prasowa Ridge'a i Ericka bardzo fajna. Ta fotografia przedstawiająca Portofino była przepiękne :serce: Już nie mogę się doczekać ich wyjazdu, mam nadzieję że naprawdę pojadą do Włoch i nie pokażą nam tylko studia w USA :evil:

Deacon już wrócił do swojego prawdziwego oblicza :twisted: Bardzo ciesze się z powrotu niegrzecznego chłopca :serce: :serce: :serce: I w dodatku tekst o szybkim numerku :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Stephanie i Sally zachowywały się dziś, jak najlepsze przyjaciółki. :shock: Nienaturalny to widok, ale przyznać trzeba, że bardzo fajnie wyglądały. Przyznać trzeba, że stosunki między paniami są zmienne, jak nikogo innego w tym serialu. :wink: Tylko niech Sally uważa, może przegrać zakład. :D
Fajną kolację przyrządził Massimo. Z tymi monetami, to przesadził. To są bezcenne zbiory. Zastanawiam się, czy on naruszył prawo amerykańskie i włoskie zarazem. 8) Jego szczerość nie zna granic, wg mnie powinien się zastanowić, czy dobrze robi, mówiąc Bridget o swojej antypatii wobec Brooke.
Powtórzę jeszcze raz, Bridget powinna się dowiedzieć, że Deacon wrócił.
Sam pan Sharpe zachowuje się dziwnie. Sam jest współwinny tego co się stało. On chce się mścić. Zapomniał o tym, że zrujnował życie wielu osobom. Czy jego córka i Bridget powinni być wciągani w ten skandal? Nie pomyślał o tym. Jeśli już chce się mścić, to niech mści się na Brooke, resztę zostawiając w spokoju. ::plask wczolo: Deacon powinien mieć też zakaz wstępu do firmy.
Zastanawia mnie też jedno. Czy Brooke potrafi rozpoznawać czyichś styl pisma. Jeśli Deacon pisał to swoim stylem, to mogła go rozpoznać. Podejrzewam, że ona zna też styl pisma Ridge'a. Chyba, że Deacon tak pisał, by mniej więcej upodobnić się do Ridge'a.
Konferencja prasowa była bardzo sympatyczna. Eric i Ridge zachowywali się jak ojciec i syn. ::loll::
Awatar użytkownika
MrPukwa

Szogunka pisze:
MrPukwa pisze:A brooke w szlafroku w firmie, no tego jeszcze nie widziałem. ::loll::
No wiesz, numerków w gabinecie nie bierzmy pod uwagę. ::chytry::
No popatrz, nagle wchodzi jakis pracownik firmy i widzi szefową w szlafroku w swoim gabinecie. ::loll:: No gdyby mnie cos takiego spotkało to nie wiem co bym sobie o niej pomyślał. ::cojest::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

MrPukwa pisze:
Szogunka pisze:
No wiesz, numerków w gabinecie nie bierzmy pod uwagę. ::chytry::
No popatrz, nagle wchodzi jakis pracownik firmy i widzi szefową w szlafroku w swoim gabinecie. ::loll:: No gdyby mnie cos takiego spotkało to nie wiem co bym sobie o niej pomyślał. ::cojest::
Ale to firma produkująca ubrania :wink: więc to nic dziwnego, poza tym Brooke tak jak i Sally czują się swoich gabinetach po domowemu :P i w ogóle zwykli pracownicy nie wchodzą bez pukania. Co do "Mojo" to sam się zastanawiam (może to ma jakieś ukryte znaczenie?) dobrze że lektor zbytnio nie tuszował tej nazwy bo przy takiej scenie jak jest ona omawiana powinien się wstydzić :zeby: Tak jak Ridge mówi na Brooke "Logan" a lektor zawsze mówi Brooke ::kwasny:: ciekawe dlaczego tak zostało ustalone, no i właśnie łaźnia nie sauna :roll: A Amber dziś koszmarnie wyglądała bo znowu zrobiła gofry na głowie ::kwasny::
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Brooke bardzo naiwna :roll: Chyba za bardzo sie wczuła myśląc, ze Ridge urwie sie do sauny zaraz po smierci żony na ważnej konferencji prasowej :? Ale był tam jej kochas Deacon ta jej wielka niby dawno miłość :lol: Teraz już jej sie znudził czyli normalka. Ale dobrze, ze wrócił znów w roli "złego" chłopca bo taki jest ::krzyw:: A Brooke cóz nigdy juz nie oczyści sie z tej kompromitacji jakiegos (oczywiscie byla zagubiona :) ) romansu a potem wielkiego osmieszenia zajscia w ciąże ( i to nie jednorazowe uprawianie seuksu!) z tym bydlakiem a teraz i pijakiem :lol: Niech da jej Deacon za to popalic 8)
Massimio może troche przesadził na tej kolacji bardzo chce sie zblizyc do tych dzieci. Fajna scena Stephanie z Sally :)
Awatar użytkownika
MrPukwa

Konferencja prasowa była bardzo sympatyczna. Eric i Ridge byli bardzo pewni siebie a przy tym bardzo życzliwi dla siebie. ::ok::
Brooke ma teraz niemały problem z Deaconem. Megan ma rację, Bridget powinna wiedzieć o tym że jej były mąż panoszy się po mieście.
Massimo i Stephanie są nie do wytrzymania! Ciagle tylko plotą bzdury o Brooke! Co ciekawe Stephanie nie może podać żadnego argumentu przeciw Brooke. Romansu z Deaconem nie może wygadać, a cos poza tym? No własnie - NIC. Steph jest po prostu do Brooke uprzedzona.
Czy słowo Mojo ma jakieś znaczenie?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke nadal czuje mięte do Ridgea, kiedy dostała wiadomość ,że ma przyjść do sauny odrazu pomyślała ,że to Ridge... A Deacon zachowuje się jak debil... Albo jest wciąż pijany albo naćpany bo wygląda strasznie źle. Dobrze ,że Megan wie o powrocie Deacona na wszelki wypadek to ona będzie wiedziała jeśli stanie się coś z Brooke ,że to sprawka Deacona.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

I wrócił stary, dobry, niegrzeczny Deacon! :twisted: Lubię go takiego.
Nie rozumiem dlaczego Brooke nie chce powiedzieć Bridget o powrocie Deacona. :roll: To tylko pogarsza jej sytuację. Na jej miejscu powiedziałbym Ridge'owi o tym kto jest prawdziwym ojcem Hope. Chyba lepiej będzie jeśli dowie się on tego od niej, a nie od Massa, Stephanie, czy Deacona.
Wspaniała była ta kolacja Massimo z Ridge'm i jego dziećmi. Ridge powinien się w końcu dowiedzieć, że Mass jest jego ojcem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Zablokowany