Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiejsze odcinki były świetne :zeby: ::rad::
Jeżeli wszystkie odcinki będą takie jak te, to zapowiada się coś wspaniałego :serce:

Sally i samolot :zeby: ::loll:: ::cojest:: Ta scena była tak komiczna, tak naciągana i tak nienaturalna, a zarazem tak zajefajna ::rad:: Fajnie, ze scenarzyści od czasu do czasu serwują nam takie coś.
A upadek Sally w zwolnionym tempie - bezcenny.

Szkoda, że Amber z Rick'iem nie polecieli ( może wydarzyłoby się coś ciekawego z nimi ::jezyk:: ), a także CJ ::kwasny:: Przecież ten mógł jechać, na pewno zbliżyłby się do Bridget... Ten Mark już mnie zaczyna denerwować.

Brooke myśli, że uporała się raz na zawsze z Deacon'em, ale on coś tam marudził pod nosem ::ysz::

I piękny koniec, w którym mogliśmy obserwować Portofino :serce:
Jak pokazali tego tajemniczego Włocha, to słyszeliśmy jakąś taką mroczna muzykę...
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Dzisiejsze odcinki były super. Sally z kurczakiem w ręce ::loll:: to mnie zniszczyło ::loll:: i jej mina :mrgreen: szkoda że Ridżur z nimi nie leciał. Może on by dostał kurczakiem ::loll:: u Forresterów panowała fajna atmosferka. Taka prawdziwie rodzinna :D Obawiam się że Deacon nie odpuści Brooke tak łatwo. Na pewno będzie próbował ją zdobyć tak jak kiedyś Amber.
Ostatnio zmieniony 2008-02-25, 17:16 przez Amber Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

O tak, świetna zapowiedź odcinków w Portofino , te budynki, ten klimat ahh :serce: Ogólnie cały drugi odcinek był super już się nie mogę doczekać co będzie dalej. :)
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Drugi odcinek śmieszny ::loll:: Sally była dziś świetna z tą kurą, brak mi słów :mrgreen: ::loll:: Darla niezłe miejsca załatwiła ::rad:: Pocałunek Thorne'a i Tricii też przyniósł nam powody do śmeichu, ale się Eric, dzieci i reszta na niego patrzyli xD Biedny Thorne ::jezyk:: I powiało nam Włochami, nastrojowa muzyka... :D Ciekawe, co to był za Włoch? ;]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiejszy drugi odcinek był bardzo śmieszny, jeśli ktoś go przegapił będzie musiał nadrobić z Youtube! :D I w ogóle koniecznie musicie oglądac jutro! Na dodatek pojawiła się nowa tajemnicza postać! ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Już dawno z taką przjemnością nie oglądałam tego filmu. Nikt mnie nie denerwował tylko mogłam się spokojnie pośmiać :wink: Tricia z odcinka na odcinek pokazuje swoją prawdziwą twarz, myślałam, że chciała poskarżyć się Thornowi na Brook wiedzałam, że nie jest szczera ale tego się po niej nie spodziewałam.
Milo było poatrzeć na Stephanie i Erica oni do siebie pasują i mam nadzieję, ze w koncu Massimo się od nich odczepi. Chociaż sceny z nim i z Ridgem sa bardzo przyjemne.
Zdecydowaną gwiazdą była Sally, nie ma kobieta szczęścia, ale sceny z nią najśmieszniejsze. Mam nadzieję, że następne odcinki będą jeszcze ciekawsze....
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Pierwszy odcinek nudny, ale drugi już super! Najlepsza Sally i kurczaki! :serce:
A Ridge to tylko by wykorzystywał Bridget jako darmową niańkę do dzieci. Ten jego szantaż mi się nie podobał. Nie mówił, co Bridget może dać wyjazd do Włoch, tylko co może dać jemu i jego dzieciom. ::kwasny::
Jak Brooke rozmawiała z Deaconem, to miałam wrażenie, że ona tylko myśli jak by się tu go pozbyć ze swojego (i Ridge'a ) życia. I jak polecieć do Portofino bez problemu na głowie. Że wcale jej nie obchodzi los Deacona, tylko niech się od niej odczepi. I pomyślałam, że jak Deacon jej uwierzy, to jest głupi. I nie uwierzył... :twisted:
A Brooke jaka uchachana, że Tricia już jej nie zagraża...
Tomala

Post autor: Tomala »

Na początku pierwszego odcinka byłem zdezorientowany. Myślałem że przegapiłem w piątek MNS i już przylecieli do Portofino ::rad:: Sally z kurą w rękach ::loll:: No nieźle się Darla spisała ::rad::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie jestem fanem gangu Spectry (ale antyfanem też nie), ale muszę przyznać, że dzisiejsze sceny z nimi były po prostu bombowe! :serce: Ich miny jak weszli do tego samolotu były bezcenne. I jeszcze te wstrząsy... ::loll:: Nie było to dla nich śmieszne, ale dla nas jak najbardziej.
Deacon nie jest głupi. ::jezyk:: Dobrze, że nie uwierzył Brooke. Jestem pewien, że wszystkie miłe słowa, które do niego dziś mówiła, to same kłamstwa.
Z nowych postaci coraz bardziej lubię Tricię, a coraz mniej Marka. Strasznie się wkurzyłem, jak przez niego nie doszło do pocałunku C.J.'a i Bridget.
Ciekawe kim jest ten gość z Portofino. Nie wyglądał na uszczęśliwionego tym co zobaczył w swojej gazecie. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Brooke nie kłamała Deacona oferując mu pomoc, ale oczywiście że chciała też mieć go z głowy, ich romans się skończył, w pewnym sensie dogadali się już kilka miesięcy wcześniej co jest dobre dla Hope i Bridget, więc to raczej Deacon wychodzi na oszusta chcąc teraz to zmienić, on zwyczajnie jest rozżalony że nie wyszedł mu związek z Brooke a przecież tak jak ona mówi ich związek z góry nie miał szans (przez jego relacje z Bridget) sam jest sobie winny.
Sally na pewno posłużyła się kaskaderką przy upadku, ci starzy piloci grata też komiczni ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Hahaha, Sally, Clarke i Darla lecą do Portofino z kurami (ciekawie zresztą tam musiało pachnieć ::loll:: ). Ale by było jakby jeszcze Ridge z dziećmi też leciał z banda Spectry. ::loll::
Tricia uwodzi Thorna, czyżby stwierdziła że nie ma szans na ridge'a kiedy w poblizu grasuje Brooke?... ::jezyk::
Dobrze że Mark przeszkodził w pocałunku Bridget i CJa. A potem glupiutki CJ wdał się z nim w kłótnie tak że nawet nie zauwazył kiedy Bridget wyszła. ::loll:: A te kwiatki od Marka to jakieś chwasty były. ::loll::
I ten sen Sally... ::loll:: ::loll::
Ogólnie to dzis było bardzo, baaardzo zabawanie... ::cojest::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dziwne że jeśli podobno Brooke proponowała CJowi lot to nie chciał skorzystać, przecież to by była super okazja we Włoszech zbliżyć się do Bridget :roll: Co do Sally to pamiętacie jej lot z Lauren w roku 1997 tez do Włoch na pokaz? Wtedy też była kupa śmiechu jak dzieci i turbulencje im dokuczały plus wymiotujący grubas. ::rad:: Ale teraz zapowiada się nawet śmieszniej
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Sally jest niezniszczalna - takimi minami wywijała podczas tego jakże erotycznego snu, że prawie się posikałem ;) Dobrze, że przyszła Darla - przynajmniej dla mnie :mrgreen:
Thorne - kobieciarz, znowu kudłate myśli po głowie mu chodzą.
Szkoda, że Ridż znowu tymi głupimi minami strzela, po śmierci Taylor jakoś się uspokoił ale chyba zbyt długo nie mógł wytrzymać i już powoli zaczyna mnie drażnić ;)

P.S.
Na jutro zamówiłem na obiad rosół - z kury :mrgreen:
Sex with you is incredible.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jadłem obiad i pękałem ze śmiechu oglądając i jedząc jednocześnie. ::loll:: ::loll::

Darla nieźle się wpakowała pakując swoje szefostwo do samolotu z kurami. ::ysz:: Sceny w samolocie były zajebiste i te miny - bezcenne. :D Ridge widać nie poleciał z Sally, wolał ze swoją rodzinką, chyba nie przeżyłby lotu samolotem, jaki wyczarterowała Darla. ::loll:: ::loll::
Ridge przesadził wciągając Bridget do Portofino. Dziewczyna ma swoje zajęcia i powinien to zrozumieć. Ona, wiedząc, że ma zajęcia decyduje się na lot. I po raz kolejny "olała" rywalizujących o nią braci. Ona jest tu świetna. ::loll::
Nie mam już teraz zdania co do relacji Brooke z Deacon'em. Szczerze mówiąc, on też ma nieco racji.
Ciekawe, kimj est ten facet, który pokazał się pod koniec drugiego odcinka. Zapowiada się ciekawie. ::chytry::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Uwielbiam pokazy mody :) Już nie mogę doczekać się tego w Portofino :)
Deacon bierze na litość Brooke, a ta się daje kretynka. Znowu ma tajemnice przed Bridget :!: Gdyby powiedziała córce prawdę pewnie by się zjednoczyły i pokonały szarlatana.
Sally i reszta przeżyją niezapomnianą podróż do Portofino. Jak to Sally powiedziała:
-"będzie to podróż ich życia" ::loll::
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Zablokowany