Taylor Hayes Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Taylor żyje :D B@r dołączam do ciebie :serce:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Oczywiście ja też się cieszę z powrotu Taylor, mimo iż od dawna o nim wiedziałem.

Tak sobie myślę, że może czas na reaktywację naszego "Teamu Hunter"? :P

Ja do dziś mam w podpisie te słowa (kiedyś miałem nad avkiem)...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

DeaconFan pisze:Oczywiście ja też się cieszę z powrotu Taylor, mimo iż od dawna o nim wiedziałem.

Ja nigdy z niego nie zrezygnowałem! :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Val

Post autor: Val »

B@r pisze:
DeaconFan pisze:Oczywiście ja też się cieszę z powrotu Taylor, mimo iż od dawna o nim wiedziałem.

Jak team Hunter, to też chcę w nim być, a o co chodzi, bo ja tu nowy i nieobeznany ;)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja tak samo. To dzisiejsze oczekiwanie na nią to jedne z najdłuższych 45 minut w moim życiu. Czekałem i czekałem, aż pojawiła się na pół minuty.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Val pisze:
B@r pisze:

Jak team Hunter, to też chcę w nim być, a o co chodzi, bo ja tu nowy i nieobeznany ;)
O nic, dodaj sobie napisik i będziesz team ::loll:: Wynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
Ja natomiast z góry wybrałem sobie nick z dopiskiem fan Brooke i nie mam takiego kłopotu że coś dla kogoś nie jasne 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:O nic, dodaj sobie napisik i będziesz team Wynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
::ok:: Z tego co pamiętam ten team długo nie przetrwał, a po tym zrywie zebrania się fanów do kupy , została już tylko kupa. 8)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja tam nigdy nie usunąłem sobie tego napisu (avatar z Tay owszem). I z tego co pamiętam inni też długo z nim przetrwali, a nawet niektórzy mają go do dziś. :wink:
Zresztą nieważny jest napis, każdy wie kogo jest fanem i widać to bardzo dobrze w jego postach. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Robi pisze:
Adex-fan Brooke pisze:O nic, dodaj sobie napisik i będziesz team Wynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
::ok:: Z tego co pamiętam ten team długo nie przetrwał, a po tym zrywie zebrania się fanów do kupy , została już tylko kupa. 8)
Nikt Ci nie mówił ,że kupy nikt nie ruszy i w kupie jest siła? ::jezyk:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Adex-fan Brooke pisze:O nic, dodaj sobie napisik i będziesz team ::loll:: Wynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
Ja natomiast z góry wybrałem sobie nick z dopiskiem fan Brooke i nie mam takiego kłopotu że coś dla kogoś nie jasne 8)
Teraz fani Tay są większością :P
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Pottermaniack pisze:
Adex-fan Brooke pisze:O nic, dodaj sobie napisik i będziesz team ::loll:: Wynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
Mylisz się i to bardzo.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pottermaniack pisze:
Bzdura wyniki różnych plebiscytów by temu zaprzeczały, poza tym nie ma to większego znaczenia, widać jakieś ożywienie kilku osób w związku z setnym ożywaniem Taylor i to normalne, ale na pewno wkrótce wróci wszyto do normy i znowu pozapominacie co ten napisik w ogóle znaczył, wniosek wyszedł że chodzi o kupę :lol: więc może będę trzymał się z daleka od tego tematu, dopóki nie ma co tu nowego skomentować ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Adex-fan Brooke pisze: Bzdura wyniki różnych plebiscytów by temu zaprzeczały, poza tym nie ma to większego znaczenia, widać jakieś ożywienie kilku osób w związku z setnym ożywaniem Taylor i to normalne, ale na pewno wkrótce wróci wszyto do normy i znowu pozapominacie co ten napisik w ogóle znaczył, wniosek wyszedł że chodzi o kupę :lol: więc może będę trzymał się z daleka od tego tematu, dopóki nie ma co tu nowego skomentować ::rad::
Ostatni plebiscyt dotyczył roku 2004, więc Taylor wygrać w nim nie mogła, bo po swojej śmierci wystąpiła tylko epizodycznie :P Teraz, kiedy Tay powróciła, jej fani mogą ponownie się nią zachwycać w tematach opartych na aktualnych odcinkach, i oni raczej o Taylor długo nie zapomną :wink:
Poczekaj do poniedziałku, od razu będzie o czym pisać :zeby:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Czy to ważne kto znajduje się większości :?: :roll: , ważne ,że większość z nas to fani B&B :wink:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

I to jest idealne podsumowanie całej "dyskusji".
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
ODPOWIEDZ