Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Identyfikacja to dość silne słowo, ale w pewnym sensie pewne postaci z "Mody" są mi bliskie. Pewne wspólne cechy mam z Brooke, może dlatego, że jest ona moją ulubioną postacią w 'B&B' :serce: I jeszcze z jednym panem, ale to musiałbym opisać w spoilerach..... 8)
Awatar użytkownika
mailo

Re: Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze: tak się składa że też miałem jakoś lat 17 chyba gdy pierwszy raz oglądałem te odcinki co teraz są na Tvp1
o jaaa... to te odcinki na tvp musza byc dla ciebie strasznie stare!! czy w ogole je teraz ogladasz??
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

hmm no odcinki dla mnie stare, ja się jeszcze młodo trzymam, ale odcinki oglądam ponownie i to bardzo chętnie -właśnie dlatego że już jakiś czas minął i nigdy nie widziałem ich w polskim tłumaczeniu :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Adex-fan Brooke pisze:hmm no odcinki dla mnie stare, ja się jeszcze młodo trzymam, ale odcinki oglądam ponownie i to bardzo chętnie -właśnie dlatego że już jakiś czas minął i nigdy nie widziałem ich w polskim tłumaczeniu :)
Ja też Modę zaczęłam oglądać w Szwecji po angielsku i długo czekałam na te odcinki jak wreszcie będą w Polsce. Gdy oglądałam w Szwecji najbardziej podobała mi się Caroline.
W Polsce od razu pokochałam Brooke.
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

dla mnie postacie z Mody są niezwykle odległe.
Świat w którym żyją również wydaje się daleki od mojego.
i właśnie dlatego lubie oglądac ten serial im badziej potrafi mnie oderwac od rzeczywistosci i im wiecej obcych i innych dla mnie sytuacji pokazuje tym bardziej go lubie... : )
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Mam się identyfikować z postaciami serialowymi? Nie jestem idiotką!
To znaczy,że ja jestem idiotą?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Torpedzia pisze:Mam się identyfikować z postaciami serialowymi? :shock: Nie jestem idiotką!
Dopiero teraz zauważyłem Twojego posta. Wydaje mi się, że ostro przesadzasz. Wiele ludzi identyfikuje się z postaciami z tv, książek. Między innymi taki jest cel kreowania postaci... Ja mimo swoich 21 lat, odważnie mówię, że są postaci z którymi się identyfikuję.... Zgadzam się z Thorne'm. Jest mnóstwo osób, które identyfikują się z bohaterami a w cale nie znaczy że są idiotami.... :evil:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Niektórzy na siłę kogoś naśladują.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

w końcu nie chodziło mi o identyfikacje w całości tylko w jakimkolwiek sensie....kontynuujcie rozmowę... :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Serial zaczęłam oglądac z powodu Taylor!! :P Z czasem do gustu przypadła mi Stephanie!! :P Jednak sporo czasu musiało upłynąc za nim polubiłam Brooke!! Gdybym miała się z którąś z tych pań indentyfikowac to powstała by nie zła wybuchowa mieszanka tych trzech postaci :shock: :P
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Torpedzia

Post autor: Torpedzia »

Thorne pisze:
Mam się identyfikować z postaciami serialowymi? Nie jestem idiotką!
To znaczy,że ja jestem idiotą?
Martin pisze:
Torpedzia pisze:Mam się identyfikować z postaciami serialowymi? :shock: Nie jestem idiotką!
Dopiero teraz zauważyłem Twojego posta. Wydaje mi się, że ostro przesadzasz. Wiele ludzi identyfikuje się z postaciami z tv, książek. Między innymi taki jest cel kreowania postaci... Ja mimo swoich 21 lat, odważnie mówię, że są postaci z którymi się identyfikuję.... Zgadzam się z Thorne'm. Jest mnóstwo osób, które identyfikują się z bohaterami a w cale nie znaczy że są idiotami.... :evil:
Przepraszam, że was wyprowadziłam z równowagi... Ja to już mam, jak to przystało na Torpedzię, taki niewyparzony język...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Torpedziu, kiedy bardzo dobrze mówisz 8) :wink:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

A mi się też wydaje,że to troche dziwne identyfikować się z postaciami serialowymi.Właśnie rozumiem,że zdarza się identyfikowac z postacią z jakiejś książki czy filmu zwłaszcza jeśli sa dobre.Ale serial?Zwłaszcza taki jak "Moda..." nie służy chyba identyfikacjom.Tak mi się wydaje,ale nie chce nikogo urazić.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Torpedziu, kiedy bardzo dobrze mówisz
B@r,zatem aprobujesz asercję Torpedzi,iż bezsensowna jest identyfikacja z serialowymi postaciami?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Jak tu się nie identyfikować??? Przecież jestem:
- popularny jak Pierce
- wykształcony jak James
- bogaty jak Eric
- przystojny jak Rick
- święty jak Tylor
- a skromny jak... Ridge :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS Poza tym zmyślam jak Amber, więc tak naprawde z nikim się nie identyfikuję :mrgreen:

PS2 A po tym poście to widze że jestem też stuknięty jak Sheila heheh :mrgreen:
ODPOWIEDZ