Rodzinka.pl

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 84

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: BeLieF »

Dziś trafiłem przez przypadek na jakiś tam odcinek, i muszę powiedzieć że serial bardzo mi sie spodobał, koniecznie muszę nadrobić 1 i 2 sezon:) Kożuchowska naprawdę swietnie gra i zabawna jest też czasami. :D Z Karolakiem gorzej, ale w sumie to ujdzie:p
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Też zamierzałem coś napisać na temat rodzinki :)
Na początku byłem nastawiony sceptycznie, obejrzałem pierwsze odcinki i nie śmieszyły mnie. Jednak ostatnio zawsze przed Na dobre i na złe na TVP HD leciała koncówka rodzinki i coś tam podsłuchałem. Zmieniam trochę zdanie, nie jest takie złe :wink: Mogę powiedzieć za to, że jest to arcydzieło w porównaniu do "Ja to mam szczęście", które jest dla mnie sztuczne, żałosne i naciągane :roll:
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Mareczku, masz rację, obejrzałem 5 odcinków "Ja to mam szczęście" i przestałem, bo serial mnie nie śmieszył. Nudził mnie wręcz. Czekam z niecierpliwością na 3 sezon "Rodzinki". :lol:
Big Brother

Post autor: Big Brother »

Witajcie ja bardzo lubię oglądać serial MOJA RODZINKA można się uśmiać oglądałem większość odcinków jest super :o :D
Dawidek
Administrator
x 85

Zmiana pory emisji "Rodzinki.pl". Od 7 września serial będzie emitowany w piątki o 20.40. Potwierdzenie w programie dla prasy TVP: http://www.tvp.pl/prasa/programTVP2/p0907_2.txt

Dla mnie to nie ma większego znaczenia, bo serial i tak będę oglądać w necie. :wink:
Grisza

Post autor: Grisza »

Zmiana emisji nie jest dobra dla serialu. Po 4 odcinkach oglądalność jest straszna tylko 2,17 mln widzów
http://www.swiatseriali.pl/ogladalnosc,date,2012-09-17
Grisza :)
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Przygodę z serialem zacząłem dopiero wczoraj 8)
Wcześniej byłem sceptycznie nastawiony do serialu przez Kożuchowską i Karolaka. Jednak myliłem się, bo stanowią fajny duet.

Nie wiem czy serial nadal trzyma poziom, ale wczoraj łyknąłem pierwszy sezon i już szykuję się do kolejnego.
Dawidek
Administrator
x 85

Sądzę, że pierwsza połowa trzeciego sezonu była najgorsza - trochę wiało nudą, potem serial się poprawił. Oczywiście będę oglądać w Internecie 4 sezon, jestem ciekaw, co tam wymyślą. :lol:

Nie wyobrażam sobie innych aktorów w głównych rolach w serialu. Kożuchowska i Karolak są tu świetni. :D
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Dawidek pisze:Nie wyobrażam sobie innych aktorów w głównych rolach w serialu. Kożuchowska i Karolak są tu świetni. :D
Zgadzam się :wink:

Po za tym już myślałem, że Kożuchowska na zawsze pozostanie Hanką z M jak miłość, która zginęła w kartonach. Jednak teraz na długo zostanie mi w pamięci jej postać super mamy z Rodzinki.pl
Awatar użytkownika
Marcin1
x 7

Post autor: Marcin1 »

Mnie tez od niedawna wkrecił ten serial, Boscy są super :D:D
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Post autor: Marcus »

"Rodzinka.pl" to, według mnie, jeden z najlepszych polskich seriali komediowych. Niestety 6 sezon, ze względu na ciążę Małgosi Kożuchowskiej, zobaczymy dopiero wiosną 2015 :( No cóż, lepiej późno niż wcale.
Dawidek
Administrator
x 85

To już koniec "Rodzinki.pl". Rozpoczynający sie 1 marca 16 sezon jest ostatnim: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/r ... la-o-16-20 .

Bardzo lubię ten serial, obejrzałem w Internecie na VOD TVP każdy odcinek, ale uważam, że najwyższy czas zakończyć ten serial, póki jeszcze względnie trzyma poziom. Nie ma sensu przeciągać go w nieskończoność.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

TVP postanowiła ujawnić powody swojej decyzji. Jak się okazuje, serial wcale nie cieszył się tak dużą popularnością, a jego oglądalność ciągle spadała.

– Po analizie wyników oglądalności podjęto decyzję o zakończeniu dalszej produkcji serialu "Rodzinka.pl". Badania wykazały, że widzowie najchętniej poszukują odcinków poprzednich serii - napisano w komunikacie.

::chytry:: ::chytry:: ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator
x 85

Zdziwiony nie jestem. Pierwsze serie, z tego co mi wiadomo, to mają kanadyjski scenariusz i miały swój klimat. Później już było po naszemu, co nie wszystkim pewnie przypadło do gustu. Ja jestem ciekawy, jak będą wyglądały ostatnie odcinki.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Ja jestem ciekawy, jak będą wyglądały ostatnie odcinki.
Obawiam się, że nie będzie jakiegoś godnego zakończenia, bo aktorzy dowiedzieli się o końcu serialu "z dnia na dzień". Tzn. dzień przed tym jak miała być usuwana scenografia. Z tego też powodu liczba odcinków tego sezonu została skrócona.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ