Rodzinka.pl

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Rodzinka.pl

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sceptycznie nastawiony do kolejnego polskiego serialu zaooglądałem się wczoraj w Rodzinka.pl z Kożuchowską i Karolakiem i o dziwo muszę przyznać że to serial komediowy na poziomie, który miło się ogląda, jest lekki, zabawny i w sumie pouczający jak rozmawiać ze współczesną młodizeżą. Scena omawiania orgazmu była nie źle wyjaśniona dziecku, poza tym sporo innych zabawnych i trzeba przyznać że rodzinka ta jest cbyba dobrym wzorcem normalnej współczesnej, aktorzy też świetnie wypadają w swoich rolach bez sztuczności, która często przebija w serialach Tvp, jeśli Kożuchowska odeszła z M jak mdłości dla takiego serialu to dobrze zrobiła. Chyba będę oglądał polski serial! :shock: :)
Na marginesie mówiąc z innych polskich tvnowski Przepis na życie jawi się też na porządny, ale staram się nie wciągać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Fajny serial. Nie lubię Kożuchowskiej ani Karolaka ale w tym serialu jakoś dają radę. Najlepsze oczywiście dzieci ;) Oglądam jak natrafię 8)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Ja też nie jestem jakimś fanem tych aktorów, ale w tych rolach wypadają dobrze. Kożuchowska podobała mi się też w filmie Senność.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Współczuję Kożuchowskiej, że musi mieć z Karolakiem sceny pocałunków itp, to jest obleśne:/ Serial trochę nudnawy pod tym względem, że wszystko dzieje się w 1 miejscu - domu (czasem garaż:)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

mailo pisze:Współczuję Kożuchowskiej, że musi mieć z Karolakiem sceny pocałunków itp, to jest obleśne:/ Serial trochę nudnawy pod tym względem, że wszystko dzieje się w 1 miejscu - domu (czasem garaż:)
Byli w supermarkecie ostatnio. ;)
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

W półtora tygodnia obejrzałem na stronie TVP wszystkie odcinki "Rodzinki.pl" i już mam apetyt na drugi sezon, który będzie we wrześniu. http://aleseriale.pl/sid,28681,title,ro ... caid=6c947
Bardzo fajnie wyglądają te relacje między rodzicami i dzieciakami. Kożuchowska i Karolak świetnie wcielili się w rolę rodziców. Dzieciaki też są świetne.
Zdecydowanie najlepszym odcinkiem jest epizod 16 pt "O miłości...". Można się poskładać ze śmiechu.

Na stronie TVP można za darmo obejrzeć wszystkie dotychczas pokazane odcinki. Polecam. :P http://www.tvp.pl/seriale/komediowe/rodzinkapl
Awatar użytkownika
Modnisia

Post autor: Modnisia »

Bardzo fajny serial :)
Awatar użytkownika
Modnisia

Post autor: Modnisia »

Śmieszne dialogi i super obsada :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Modnisia pisze:Śmieszne dialogi i super obsada :)
Masz rację :) Dobrze, że przywołałaś temat bo bym przegapił, aż szok, że polski serial jednak może być dobry! Od dziś to jest nowy sezon?
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Tak, dzisiaj zaczął się kolejny sezon. Ja poczekam aż TVP udostępni odcinki w necie, i tak samo jak poprzedni sezon - obejrzę w necie. :wink:

Od kilku dni mi chodzi piosenka tytułowa z serialu w wykonaniu zespołu Feel: http://www.youtube.com/watch?v=gvCMj71BT20
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

To było dobre z osrańcem zwracała im uwagę a potem na koniec tak się wkurzyła, że krzyknęła sama gówno :lol: bardzo naturalny serial bez sztucznych tekstów i to mi się podoba :)
Awatar użytkownika
fandantego

Adex-fan Brooke pisze:
mailo pisze:Współczuję Kożuchowskiej, że musi mieć z Karolakiem sceny pocałunków itp, to jest obleśne:/ Serial trochę nudnawy pod tym względem, że wszystko dzieje się w 1 miejscu - domu (czasem garaż:)
Byli w supermarkecie ostatnio. ;)
Zaznaczmy, że w delikatesach Alma, urządza ich Ikea a ubierają się w Reserved :D Druga seria trzyma poziom, można się pośmiać. Irytuje mnie jedynie Maciej Musiał - gra muła i trochę przypomina mi z zachowania siebie jak byłem nastolatkiem - pewnie dlatego mnie wkurza :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

A ja nie lubię :lol:
Nie wiem, ale nie bawią mnie te dialogi, ale pewnie jestem dziwny :roll:
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:A ja nie lubię :lol:
Nie wiem, ale nie bawią mnie te dialogi, ale pewnie jestem dziwny :roll:
Ja też nie, nic mnie tam nie śmieszy, a wręcz obrzydza para Kożuchowska - Tomasz "Obleś" Karolak. A ta postać grana przez Musiała to ucieleśnienienie słowa "muł" :lol:
fandantego pisze:[ Irytuje mnie jedynie Maciej Musiał - gra muła i trochę przypomina mi z zachowania siebie jak byłem nastolatkiem - pewnie dlatego mnie wkurza :D
Ja bym się nie przyznawał. Tragedia ::loll::
Awatar użytkownika
fandantego

fandantego pisze:[ Irytuje mnie jedynie Maciej Musiał - gra muła i trochę przypomina mi z zachowania siebie jak byłem nastolatkiem - pewnie dlatego mnie wkurza :D
Ja bym się nie przyznawał. Tragedia ::loll::[/quote]

E tam, wyrosłem :D Natomiast sceny z lodówką mnie przerażały bo było w nich tyle prawdy ::bojesie::

Kożuchowska gra świetnie, Karolak też. Oby dwoje są obleśni. Dwa kinole :D ::cojest::
ODPOWIEDZ