Liam Spencer
-
kamilabuziaczek
- Adex-fan Brooke
No niestety stał się czołowym nowym amantem serialu a to totalnie bez sensu bo nie jest ani z Forresterów ani z Loganów. Poza tym jest taki "dupowaty".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja bardzo lubię Liama, choć mógłby być bardziej zdecydowany. Mam nadzieję, że nie będą go kreować na taką ofiarę, bo ten aktor jest bardzo fajny i wydaje mi się, że ma potencjał na ciekawszą postać.
Ostatnio zmieniony 2015-09-15, 22:12 przez ultra, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Wczoraj widziałem fragment video czatu na żywo z aktorem i akurat trafiłem na coś ciekawego, mówił co by zrobił Liamowi. Powiedział, że złapałby go potrząsnąć i policzkować aby był wierny jednej osobie, cieszył się tym co ma i nie lamentował od razu jak jedna rzecz mu coś krzyżuje, powiedział, że on jest inny niż niestabilny Liam.
Miło było to usłyszeć.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Scott w ogóle jest świetnym chłopakiem i to całkowite przeciwieństwo serialowego Liama. "Głupie" miny i półteksty Spencera to styl bycia aktora, ale są one całkowicie inaczej postrzegane, jak oglądamy go na jego portalu w YT, gdzie umieszcza filmiki ze swojego vloga. Pamiętam jak kiedyś na jednym z video chatów, gdy został zapytany o to, jak wyglądał ślub z jego kobietą, to powiedział, że obiecał jej podczas niego między innymi, że nigdy nie będzie taki jak Liam 
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
-
Dawidek
- Administrator
Zmieniam nazwę tematu. Cooper to prawidłowe nazwisko bohatera, ale w końcu postać jest Spencerem, synem Billa. Od dłuższego czasu bohater jest określany jako "Liam Spencer.
Scott jest jednym z moich ulubionych aktorów z "MnS". Liama także lubię. To nie wina Cliftona, że gra taką, a nie inną postać. Z Waszych wypowiedzi wynika, że aktor średnio się z Liamem identyfikuje. Zachowywałby się inaczej, niż odtwarzana przez niego postać.
Scott jest jednym z moich ulubionych aktorów z "MnS". Liama także lubię. To nie wina Cliftona, że gra taką, a nie inną postać. Z Waszych wypowiedzi wynika, że aktor średnio się z Liamem identyfikuje. Zachowywałby się inaczej, niż odtwarzana przez niego postać.
-
Spectra Fashion