Archiwalne odcinki serialu

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oleg pisze:Wystawiłem na sprzedaż całą swoją kolekcję archiwalnych odcinków serialu. Większość to prawdziwe perełki. Cudo i aż żal się z nim rozstawać, ale cóż... Mam nadzieję, że najdzie nowego właściciela - prawdziwego fana(tyka) :P. Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam .TUTAJ
I co? Kupił ktoś? ::chytry::
A co to za the best of? Czy to nie czasem to co Ci kiedyś przegrywałem? :) ::jezyk::
Dlaczego się pozbywasz takich perełek?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
x 64

Post autor: B@r »

Przecież widać, że zamieszcza je od niedawna Mareczek... ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Zgadza się - szczęśliwym nabywcą jest Mareczek :D .

The best of to rzeczywiście 3 kasety od Ciebie, Adex ::jezyk:: , ale Mareczek ich nie chciał, więc zostały u mnie.

Dlaczego? Z kilku powodów - w końcu, tego lata miałem czas, żeby zrobić "remanent", w zasadzie przez lata kasety leżały nietknięte, więc postanowiłem je oddać komuś, komu bardziej się przydadzą, a przy okazji trochę podreperować budżet. I fajnie, że z "Modą ..." trafiło na Mareczka, bo odcinki nie odejdą w zapomnienie, tylko będą dostępne dla wszystkich na jego kanale na YT 8) A ich liczba jest spora - do setki brakuje niewiele 8) . Przy okazji też sprzedaję początkowe odcinki "Klanu" i "Złotopolskich". Tego pierwszego nawet w dwóch częściach - druga część już poszła, ale pierwsza z m.in. 30 pierwszymi odcinkami wciąż jest na sprzedaż i dostanie ją zwycięzca licytacji, ale o tym pisałem w odrębnym temacie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

B@r pisze:Przecież widać, że zamieszcza je od niedawna Mareczek... ::chytry::
Już wiem, wyjeżdżałem na wakacje i mniej śledziłem Youtube itp.
Też się cieszę, że Mareczek nabył. ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
x 64

Nasz serial od 1 września zacznie być codziennie emitowany na oficjalnym kanale B&B na YouTube od 1 odcinka! Niestety produkcja zamiast od razu wrzucić cały sezon, albo codziennie udostępniać po parę odcinków, będzie odblokowywać po jednym odcinku dziennie, więc rok zajmie, jeśli ktoś zdecyduje się śledzić te odcinki. Plus taki, że udostępnią je na cały świat bez żadnych blokad wynikających z lokalizacji.

Zamierza ktoś? :D

Tu oficjalny trailer promujący tę akcję - https://www.youtube.com/watch?v=oAH9AZa1S3U
Ostatnio zmieniony 2021-08-14, 11:13 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Może właśnie dobrze, że po odcinku. Jak coś jest od razu wrzucone całe to się odechciewa a tak ma się świadomość, że tylko 20 minut dziennie. Wg mnie pierwszy sezon nudnawy, najciekawiej było jak już pojawiła się fałszywa Angela i Sally Spectra a Brooke zaczęła interakcje ze Stephanie.
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 33

Post autor: DeaconFan »

Adex-fan Brooke pisze:Jak coś jest od razu wrzucone całe to się odechciewa a tak ma się świadomość, że tylko 20 minut dziennie.
No dobra, ale to czekać 10 lat na odcinki z 1997 roku? :lol:

Zgadzam się z B@rem. Oby zwiększono liczbę odcinków dodawanych jednego dnia.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

No w sumie racja, powinni wrzucić wszystko z lat 1987-2018 :P
Topol
Administrator
x 38

Post autor: Topol »

W zasadzie fajna inicjatywa, tylko szkoda, że po angielsku, więc niestety nie dam rady obejrzeć. Może kiedyś jakaś stacja wpadnie na pomysł emisji odcinków w naszym kraju z napisami bądź lektorem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Właśnie, że powinieneś bo można świetnie się uczyć języka oglądając Modę. Dialogi nie są trudne :)
Dawidek
Administrator
x 89

Post autor: Dawidek »

Będzie co wspominać w kolejnych latach:
- Sheila, Morgan, Quinn (ta ostatnia za ileś tam lat, jeśli deklarowane tempo zostanie utrzymane)
- śluby (nie tylko te z udziałem Brooke)
- Sally Spectra i jej rodzina
- pokazy mody
- Wenecja, Portofino, koncert w Amsterdamie
- zmartwychwstania Taylor
- trzech Ricków, trzech Thomasów (nie licząc dzieci), a zmian w obsadzie było więcej
- pamiętne bójki, uderzenia w twarz, upadki (w tym dwukrotne lądowania Sally w wodzie)
Tych historycznych momentów było zdecydowanie więcej. Dzisiejsza "MnS" nie obfituje w spektakularne momenty, a wydaje się, że kiedyś w serial inwestowano więcej środków, co będzie można dostrzec. Muszę tropić konkretne odcinki i je sobie obejrzeć, nawet jeśli będą bez tłumaczenia.
Ostatnio zmieniony 2021-08-14, 23:01 przez Dawidek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

:lol: :lol: To Ci zajmie lata jeśli już nastawiasz się, że oni dadzą przez kolejne 30 lat resztę odcinków :lol:
Awatar użytkownika
B@r
x 64

Adex-fan Brooke pisze::lol: :lol: To Ci zajmie lata jeśli już nastawiasz się, że oni dadzą przez kolejne 30 lat resztę odcinków :lol:
Też mnie to rozbawiło... ::rad:: Przy tempie jeden odcinek w tygodniu, to np. zmartwychwstanie Taylor z 2005 roku, o którym pisał Dawidek, nastąpiłoby za 28 lat ::cojest::

A nowsze odcinki, gdzie np. pojawia się Quinn o której wyżej też jest mowa, są od dawna dostępne na oficjalnym profilu YT, więc to żaden rarytas. :)
Ostatnio zmieniony 2021-08-15, 12:50 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Bardzo dobry ruch. Pewnie zerknę, ale dopiero gdzieś od 110 odcinka, bo wcześniejsze obejrzałem kilka lat temu w języku niemieckim z polskim napisami.
Dawidek
Administrator
x 89

Post autor: Dawidek »

Biorę pod uwagę fakt, że na wiele interesujących wątków trzeba będzie poczekać wiele lat. Już w pewnym sensie to zasugerowałem przy wspominaniu Quinn. :D

Jeśli będą umieszczać jeden odcinek dziennie, także w weekendy, to czekanie na interesujący wątek się nieco skróci (bardziej prawdopodobne jest jednak wstawianie 5 odcinków w tygodniu). Lepiej byłoby, tak jak mówicie, by dziennie udostępniano większą liczbę odcinków.
ODPOWIEDZ