Sauna

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Muszę powiedziec,że dziesiejsze saunowe sceny mi się bardzo podobały :mrgreen: .Nigdy nie przepadałam jakoś specjalnie za "akcjami" w saunie,ale dziś było zabawnie i fajnie :wink: .Za sprawą Brooke oczywiście.Thorne ładnie na nią patrzył :serce: (nie na początku tylko potem!)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wiwi, może masz rację co do tego erotyzmu. W MNS o ile pamiętam zawsze sceny w saunie miały jakiś kontekst erotyczny, nie przypominam sobie żadnej sceny, gdzie takiego zabarwienia nie było. I zawsze jest para mieszana.
Primok

Post autor: Primok »

Taka "dziwna" sauna to jest chyba za sprawą Sheili. Jeśli dobrze pamiętam to ona była odpowiedzialna za stworzenie jej i siłowni :wink: .
Więc nie ma się co dziwić, że jest inna ::chytry:: .
Martaax

Post autor: Martaax »

madra Brook^^.
mnie tam te sceny były obojętne.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Primok, dzięki. Któż by się spodziewał, że wydarzenia w saunie potoczą lawinę wydarzeń i być może przyczynią się do zakończenia całej sprawy. Choć osobiście się nie spodziewam szybkiego zakończenia wątku.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Już dawno nie było żadnej sceny w czerwono-nienaturalnej saunie. Szkoda, bo mimo wszystko w saunie zawsze dzieją się ciekawe rzeczy... ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

I znów sauna :zeby: Choć liczyłem na więcej jest dobrze , mam nadzieję ,że jutro będą bardziej żywiołowe sceny z Brooke i Ridge'm :zeby: ::jezyk::
Marisa

Post autor: Marisa »

Jutro zapowiada się na trójkącik, bo Taylor zamierza wkroczyć do akcji ::chytry:: ::jezyk:: :zeby: ::rad::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ciągle tylko sauna i sauna ::ke:: ::cojest:: jakiś czas temu Thorne, teraz Ridge. A może jeszcze Ridge kiedyś był... nie wiem... a teraz może Taylor wkroczyc do akcji :serce: mam nadzieję, że pokaże Brooke gdzie raki zimują ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To raczej Brooke jej może pokazać :zeby: ale Taylor żyje w swoim świecie iluzji od dawna, więc nie dotrze do niej nic. A słyszeliście jaki fajny pogłos w tej saunie? Piekny głos Brooke był jeszcze fajniejszy.
A najśmieszniejsze to kiedyś Lauren w saunie podrywająca bodaj Michael bo myślała że to Eryk. :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Wszystkie sceny w tej różowo - czerwonej saunie są świetne :mrgreen: ::jezyk::
Tak, teraz czekamy aż Taylor wejdzie do akcji, jej chyba w tej saunie jeszcze nigdy nie było? ::chytry:: ::jezyk::

[ Dodano: 2007-07-10, 21:36 ]
Lauren też podrywała kiedyś Ridge'a w tej saunie ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Pamiętacie scenę, gdy Brooke pomyliła (w saunie) Ridga z Ericem? ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Kamil pisze:Pamiętacie scenę, gdy Brooke pomyliła (w saunie) Ridga z Ericem? ::jezyk::
Jak Brooke mogła się pomylić, jak takiej sceny nie było :?: :twisted: :lol:
Ci chodzi o scenę z Lauren ::krzyw:: ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2007-07-10, 22:55 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ta sauna powinna zostać zamknięta bo mają tam miejsce często nieprzyzwoite sceny. ::chytry:: ::jezyk::
Brooke zwęziłoby się pole do popisu. ::krzyw:: A Steph by miała z tego powodu radochę. A wszystko czym cieszy się Steph jest dobre! ::jezyk::
blue

Post autor: blue »

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 2007-07-11, 12:01 przez blue, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ