Sauna

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
gregi

Sauna

Post autor: gregi »

tu można powspominać najciekawsze momenty jakie wydarzyły się w tym ulubionym przez naszych bohaterów miejscu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

:) Zaciekawił mnie temat bo w tamtym miejscu same pikantne scenki -najlepsze to Ridge i Brooke i właśnie przypomina mi się zabawna scenka jak jakaś pani zaczęła uwodzić tam Lauren -Brooke czy Michael? a może obie? hmm jakies luki mam ::jezyk::
A Stephanie nigdy nie była w saunie- chyba i lepiej bo ja dostałbym zawału jakby z pary się wyłoniła roznegliżowana :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Ja nie pamiętam scen z sauny...Oprócz tych z Louren i Ridgem jak ten palant dawał się jej uwodzić,a potem zerwał zaręczyny z Brooke z powodu pocałunku z Grantem :?
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ireth pisze:Ja nie pamiętam scen z sauny...Oprócz tych z Louren i Ridgem jak ten palant dawał się jej uwodzić,a potem zerwał zaręczyny z Brooke z powodu pocałunku z Grantem :?
To tak jak ja :oops:
Więcej scen była na basenie! :P
Primok

Post autor: Primok »

Pamiętam sceny z sauny: Brooke i Ridge'a oraz Sheilę i Eryka :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

A ma ktoś moze foty z tej sauny, bo cos nie moge sobie skojarzyc?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Pamiętam, że jakieś sceny w saunie były z Brooke i Ridgem Pamiętam też jak przez mgłę, że któraś z pań się pomyliła, bo w saunie było dużo pary i zamiast ukochanego był tam ktoś inny. Może ktoś mógłby to przypomnieć
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Dzieki za jakiekolwiek informacje. Troche mi się przypominało!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Już mi się przypomniało że to Lauren uwodziła Michael w saunie bo myślała że to Eryk :mrgreen:
Dobre by było jakby Sally uwodziła Stephanie przez pomyłkę
::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex juz tak było - ale nie w saunie. Kiedyś Sally pomyliła Stephanie z Jackiem w ciemnym pokoju. Mówiła do niej różne zbereźne rzeczy;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A tak fakt - super scenka - Stephanie do Sally: ty suko! Sally: tak się będziemy bawić? a Stephanie dlaej -ty kłamliwa... a Sally: chwileczkę, kto tu jest? zapaliła światła a Stephanie ją spoliczkowała i zaczeła okładac torebką i przybiegł Jack ::loll:: tak świetna scenka -tyle że nie w saunie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

I w dzisiejszych odcinkach również mieliśmy fajne sceny w saunie. Najlepszy był ten czerwony kolor, który miał nam mówić: "To jest sauna, i tu jest bardzo gorąco" :mrgreen: ::jezyk::

A tak po za tym to ta sauna i siłownia jest chyba w firmie Forresterów, tak :?: Ale najlepsze jest to, że otwierają ją chyba raz na rok- i wtedy wszyscy się do niej schodzą- tak jak dzisiaj Brooke, Thorne i jeszcze ta Kimberly( jakby nie mogła przyjść na siłownie kiedy indziej ::plask wczolo: )
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Czy we wszystkich saunach jest tak czerwono, to jakoś nienaturalnie wyglądają te sauny w MNS. Pomijam już fakt, że nigdy w niej nie byłem, ale z tym czerwonym oświetleniem chyba coś tu nie pasuje. Ogólnie uważam, że Brooke złamała swoją zasadę, że nie będzie się wtrącać do życia Thorne'a. [/scroll]
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja pamiętam kiedyś jak Lauren próbowała oczarować swoim ciałem Ridge , nawet się przed nim rozebrała ,ale on powiedział ,że jest to kusząca propozycja ,ale nie skorzysta.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Czerwono jest chyba tylko w saunie u Forresterów, bo byłam w saunie kilka razy i nigdzie nie było czerwono :) Ma to pewnie zwiększać erotyzm scen ;)
ODPOWIEDZ