Sauna
Sauna
tu można powspominać najciekawsze momenty jakie wydarzyły się w tym ulubionym przez naszych bohaterów miejscu.
- Adex-fan Brooke
A Stephanie nigdy nie była w saunie- chyba i lepiej bo ja dostałbym zawału jakby z pary się wyłoniła roznegliżowana
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A ma ktoś moze foty z tej sauny, bo cos nie moge sobie skojarzyc?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Dzieki za jakiekolwiek informacje. Troche mi się przypominało!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
- Adex-fan Brooke
Już mi się przypomniało że to Lauren uwodziła Michael w saunie bo myślała że to Eryk
Dobre by było jakby Sally uwodziła Stephanie przez pomyłkę

Dobre by było jakby Sally uwodziła Stephanie przez pomyłkę
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
A tak fakt - super scenka - Stephanie do Sally: ty suko! Sally: tak się będziemy bawić? a Stephanie dlaej -ty kłamliwa... a Sally: chwileczkę, kto tu jest? zapaliła światła a Stephanie ją spoliczkowała i zaczeła okładac torebką i przybiegł Jack
tak świetna scenka -tyle że nie w saunie
I w dzisiejszych odcinkach również mieliśmy fajne sceny w saunie. Najlepszy był ten czerwony kolor, który miał nam mówić: "To jest sauna, i tu jest bardzo gorąco"
A tak po za tym to ta sauna i siłownia jest chyba w firmie Forresterów, tak
Ale najlepsze jest to, że otwierają ją chyba raz na rok- i wtedy wszyscy się do niej schodzą- tak jak dzisiaj Brooke, Thorne i jeszcze ta Kimberly( jakby nie mogła przyjść na siłownie kiedy indziej
)
A tak po za tym to ta sauna i siłownia jest chyba w firmie Forresterów, tak
Ja pamiętam kiedyś jak Lauren próbowała oczarować swoim ciałem Ridge , nawet się przed nim rozebrała ,ale on powiedział ,że jest to kusząca propozycja ,ale nie skorzysta.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl