Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Kingsajz

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kingsajz »

plaska pisze:mała chinka czikuczikulinka : P to mnie rozwalilo kompletnie. kicz gora! :] przynajmniej wesolo jest :]
Hahahaha!!!!! To bylo straszne!!! A ten wysmakowany rapper DJ WIOCHA reklamuje - rappuje songiem - wafelki jakies czekoladowe (za 1.50)!!! Wspaniałe teksty tam ma! Normalnie jak w klanie, takie zyciowe!!!
A co do Klanu moją ulubioną bohaterką jest babcia Stasia - szkoda ze jej nie zabili!!!!
A druga ulubienica, prócz przekochanego rudego kłaka KajÓÓniii to Monika Ross!!! Oh ona jest wspaniała! Poziom gry aktorskiej Izabelllli Trojanowskiej jest rewelacyjny!! Szkoda jednak, ze Monika nie śpiewała w zadnym odcinku tak samo jak rude kudły Kaja Wieśniarska. Obie panie maja jakie wokale, piękne barwy głosu!!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Kingsajz zgadzam się z tobą w 100% co do babci Stanislawy i Moniki !!!!!! Ale zapomniałeś dodać jeszcze Ryśka!!! Jak mogłeś?;);) Oni razem tworzą świętą trójcę Klanu! Są wspaniali ::loll:: ::loll:: ::loll::
Bridget

Post autor: Bridget »

oł yeah rysio rzadzi... tam chyba nie ma ani jednej sensownej postaci... w ogole nie rozumiem jak niektorzy twierdza ze ten serial jest zyciowy... chociaz daje mi to do myslenia jakie niektorzy maja zycia... a moze jeszcze za mloda jestem i widze rzeczywistosc inaczej... klan to w moim odczuciu serial dla ludzi po 50tce...
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Życiowy... hehe. Obym w swoim życiu nie spotkał nigdy takiego Ryśka , Moniki czy babci Stanislawy:) "Bożesz ty mój !! A moze ja ciasta upiekę !!" Chyba bym zwariował z taką babką w domu !! i w kółko to samo:) A Rysiek ciągle: "Dzieci umyjcie rączki". Jakby w realnym życiu dzieci tak co chwile myły ręce to zeszłaby im warstwa ochronna z naskórka ::loll:: Grażynie w realu zabrakłoby ciuchów do prasowania, garnków do gotowania itp Miłość do bohaterów Klanu jest zauważalna też w innych programach. Nie oglądam dokłądnie "Tańca z gwiazdami" ale serialowy doktor Lubicz odpadl jako pierwszy i nie sadze zeby jego talent taneczny mial u cos do rzeczy. Gra po prostu nudną, sztywniacką, wszystkowiedzącą i nielubianą postać.
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Lubicz odpadł drugi. ::chytry::
Awatar użytkownika
mailo
x 26

B@r pisze:Lubicz odpadł drugi. ::chytry::
Aha, to pierwszy odpadł pewnie też ktoś z Klanu;) (babcia Stanislawa??? :shock: :shock: :shock: nieee ona by pewnie wygrała :mrgreen: )
Ireth

Post autor: Ireth »

mailo pisze:Życiowy... hehe. Obym w swoim życiu nie spotkał nigdy takiego Ryśka , Moniki czy babci Stanislawy:) "Bożesz ty mój !! A moze ja ciasta upiekę !!" Chyba bym zwariował z taką babką w domu !! i w kółko to samo:) A Rysiek ciągle: "Dzieci umyjcie rączki". Jakby w realnym życiu dzieci tak co chwile myły ręce to zeszłaby im warstwa ochronna z naskórka ::loll:: Grażynie w realu zabrakłoby ciuchów do prasowania, garnków do gotowania itp Miłość do bohaterów Klanu jest zauważalna też w innych programach. Nie oglądam dokłądnie "Tańca z gwiazdami" ale serialowy doktor Lubicz odpadl jako pierwszy i nie sadze zeby jego talent taneczny mial u cos do rzeczy. Gra po prostu nudną, sztywniacką, wszystkowiedzącą i nielubianą postać.
Ponieważ jak jeszcze oglądałam Klan to Ola była w podstwówce to wciąż mi się kojarzy taka scena jak Ola sobie usta smaruje bezbarwną pomadką ochronną(zima!) a ojciec Lubicz jej zabrania i dostaje szału,że córka się maluje :shock: :mrgreen: Takiej głupoty to świat nie widział :mrgreen:
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Ireth rozśmieszyłaś mnie ::loll:: nie wiedziałem że ten serial jest aż tak zacofany:) a nie kazał jej założyć do szkoły fartuszka? ::loll::
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Powiedzcie o co chodziło z tą małą chinką?.... niestety nie patrzałam a też chcę się pośmiać...bo Klan to juz prawie komedia z Rysiem i ciocią Stasią w rolach głównych...
Bridget

Post autor: Bridget »

ja widzialam gdzies w necie taki filmik z tym kolesiem z downem... "co sie stało?" hihi szczerze mowiac zaczelam celowo patrzec troche na klan... i nawet mi sie zaczyna to podobac... z bozena sa fajne akcje, ona to jest total bad girl :lol: ja nie rozumiem jak rysio moze takie zachwanie tolerowac w domu ::kwasny:: :lol: :lol: no ja nie rozumiem... a wy rozumiecie? (zart) :P
Roxi

Post autor: Roxi »

Klan się "poprawił' ostatnio, tzn zaczął sie robić ciekawy, moim skromnym zdaniem.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Primok

Post autor: Primok »

Roxi pisze:Klan się "poprawił' ostatnio, tzn zaczął sie robić ciekawy, moim skromnym zdaniem.
Ciekawszy, ale nadal niestrawny ::kwasny:: .
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Eeeee ja tam bardzo lubie Klan. I nie rozumiem dlaczego mówicie takie różne rzeczy. Klan porusza rzeczy które zdarzają się w naszym życiu czesto. I fajna formuła 1 dzień = 1 odcinek :)
Nobody does it better
Forrester

Post autor: Forrester »

Ja przyznam się,że dawniej oglądałem "Klan" dość regularnie. Jednak od jakichś 3-4 lat oglądam go sporadycznie, ponieważ zszedł na psy. Dawniej odcinki były bardziej emocjonujące, obecnie odcinek kończy się tym, że Grażynka prosi dzieci, aby umyły ręce albo w trakcie jakiejś spokojnej, mało znaczącej rozmowy. Po prostu żenada.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

Forrester pisze:Ja przyznam się,że dawniej oglądałem "Klan" dość regularnie. Jednak od jakichś 3-4 lat oglądam go sporadycznie, ponieważ zszedł na psy. Dawniej odcinki były bardziej emocjonujące, obecnie odcinek kończy się tym, że Grażynka prosi dzieci, aby umyły ręce albo w trakcie jakiejś spokojnej, mało znaczącej rozmowy. Po prostu żenada.
Ja tak samo, aczkolwiek ostatnio tam chyba kilka trochę ciekawszych wątków.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ